Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOLEZANKA Ktora uwaza sie za inteligetna,skompromitowala,mnie przez ludzmi

Polecane posty

Gość gość

Uwaza sie za lepsza inteligentna ,a gdy spotkalysmy sie z innymi ludzmi zaczela co chwile mnie kompromitowac ,smiac sie jak glupia obojetnie co powiedzialam... az ludzie dziwnie patrzyli,byli zdziwieni,ze to niby moja kolezanka..ale nikt nic nie powiedzial A tak naprawde to straszna z niej manipulantka,to ze potrafi tak dobrze manipulowac ,to mysli ,ze taka inteligentna..bo byla cwansza od kogos..nabrala kogos na cos..

Gość gość
trzeba bylo z miejsca prosto w oczy wypalic jej, z czego sie tak glupio smieje ? a nie, czaisz sie to teraz masz

Gość gość
Obie jesteście durne i każda z was ma na swoim punkcie kompleksy...

Gość gość
Dawno by przestala byc moja"KOLEZANKA"-kolezanko :o 🖐️

Gość gość
Nie znasz psychiki ludzi, stąd twoje zdziwienie co do zachowania koleżanki . Ktoś kto nic sobą nie reprezentuje posługuje się tematem zastępczym,żeby odwracać uwagę od swojej osoby zaczyna mówić o znajomych, kolegach i w ten sposób błyszczeć w towarzystwie ,nieszczęście takich zachowań polega na tym że większość ludzi lubi słuchać takich rewelacji. Moja rada, zrezygnuj ze wspólnych imprez z tą osobą.

Gość gość
jak reszta jest normalna to ma pewnie gdzzieśuwagi takiej osoby - nikt jej pewnie na serio nie wziął - każdy pomyślał " jaka tępa dzida masakra - ale się nie odezwę bo jeszccze się do mnie przyczepi" Mam środowisku też jednego takiego asa nikt nie bierze go na poważnie - wieczniegada że będzie raperem, nie ma już 18 lat a waletuje u matki roboty nie ma, masakra.

Gość gość
A takiej typiary niema co startować, najpierw ściągnie cię na swó poziom a potem zabije doświadczeniem. Olej ją i tyl-chyba że umiesz inteligentnie kogoś załatwić. W każdym wypadku nigdy się nie wykłócaj, i bierz wszystko na żarty z rezerwą - szybko ludzie zobaczą że pierdoły laska nadaje. Kłótnia i to jeszcze publiczna to domena prostych kobiet, co innego delikatne uszczypiwości półżartem półserio, ale to trzeba umieć i mieć wyczucie.

Gość gość
Ja dla przykładu nie potrafie być chamska i uszczypliwa, nigdy nie miałąm rodzeńśtwa to nie miałąm na kim trenować heheh, a tak poważnie to zawsze jestem pozytywnie nastawiona do ludzi jak to jedynak i w życiu do głowy by mi nie przyszło żeby kogoś męczyć.

Gość gość
Przejawia cechy wampira energetycznego poniza Cie zeby zwrocic na siebie uwage.Typy te zywia ze emocjami innych ludzi,ktore u nich wywoluja.Bez tego czuja sie jak ryba bez wody