Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

związek 22latki z 50latkiem..

Polecane posty

Gość gość

Co o tym sądzicie?

Dziś nikt już nie patrzy na to negatywnie. Świat się zmienił. Związki jakie tworzą się pomiędzy dwojgiem ludzi, to tylko i wyłącznie ich sprawa. To im ma być ze sobą dobrze. Myślę, że czasem może być nam dobrze nawet z kimś o wiele starszym. Ja bałabym się tylko w takim związku dwóch spraw: 1. Impotencji partnera, bo to ogromny problem i dla kobiety i tym bardziej dla mężczyzny. 2. Szybkiej straty partnera życiowego. Kiedy kobieta będzie miała czterdzieści lat, jej mężczyzna będzie już u kresu życia. Ale to tylko moje prywatne obawy. :) Nie warto przejmować się czyimiś lękami i fobiami. http://pata-patu.blogspot.com

Gość gość
a ty piszesz prawde .po 50 facet to juz w łóżku miernota,chyba,ze ze wspomagaczami......kobieta w tym wieku jeszcze jest calkiem dobra w tych sprawach i przede wszystkim juz jej nie grozi ciaza......a roznica okolo 30lat to katorga wiem to z autobsji :P szkoda nerwow

Gość Ewwaa222
hmm u mnie jest to róznica 20 lat i co jak co mój facet na 42 lata i jak narazie niezawodzi w tych sprawach. A druga rzecz to taka że to jest troche inna sytuacja i wiem że to troche chory zwiazek bo nigdy niebedziemy razem. Dlatego lepiej jest miec faceta nie az tak starszego z wielu powodów bo mało jest szczesliwych takich zwiazków

Gość gość
no i po co zakładasz, w ciągu 1 dnia , ten temat chyba już szósty raz ?

Gość gość
Ja zakładam ten temat pierwszy raz. W łóżku jest bosko. Mi osobiście lepiej niż z facetami 24-36. Spałam z kilkoma i najgorszy to 36latek. Nie stawał mu i nigdy nie doszło do pełnego sexu. Tragedia. 50 latek super. Czuły i zawsze gotowy.