Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwszy raz z prostytutka ? czy warto...?

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 20 lat i bardzo pragne sexu chce poczuć kobiece ciepło namiętnosc a ze nie mam partnerki to coraz bardziej mysle i zastanawiam sie nad skorzystaniem z usług tych pań..... Wiem wiem poczeka zNajdziesz ta odpowiednia Ale ja już nie moge wytrzymac pragnę kobiety Doradzcie cos

Gość gość
no nie czarujmy sie, spuscisz sie w ciagu minuty i aut za drzwi

Moze kobiety mysla inaczej, ale ja bym tego nie robila. Nigdy, nikomu bym nie zaplacila za seks. I od nikogo bym nie brala za to pieniedzy. Dla mnie seks za pieniadze odpada a na pierwszy raz to juz totalna porazka.

Gość gość
Dlatego jestem rozdarty jednoczesnie bardzo tego pragne a nie mam z kim a i czas ucieka.. Rowniez nie chce wspominac ze pierwszy raz przeżylem z prostytutka Do goscia wyzej moze i w minute dojdele place za godzine a ilosc zblizen nieograniczona

Gość gość
ilosc zbilzen nieograniczona hehehe, wierzysz w bajki?

Gość gość
Nie w bajki nie a co masz jakies doswiadczenia...

Gość gość
Jak do 30 nie z*****asz to wtedy idź, wbrew pozorom jest wiele chętnych lasek na sex dla czystej zabawy, polecam się udać gdzieś do dyskoteki i łatwo pójdzie, a co do prostytutek to idź na prywatne mieszkanie jak coś, bo one kasują za godzinę, a nie za numerek. Ale tak jak mówię, do d***** idź tylko wtedy jak będziesz miał 30 lat i nic. Bo tak na serio to trzeba być niesamowitym brzydalem, żeby nigdy nie z*****ać do tego czasu. Dziewczyny są bardziej zboaczone niż faceci i lubią bzykac się bez zobowiązań z kimś przypadkowym, wiem to z autopsji :)

Gość milutki1981
Nie warto. Prostytutka zrobi Ci to na szybko, żebyś szybko się spuścił i niewiele się to różni od zwalenia konia. Chyba, że chcesz zainwestować w profesjonalną Panią do towarzystwa, za ok.1000-2000zł za noc-powiedz jej, że to 1 raz to pokaże Ci co i jak robić z kobietą. milutki1981@poczta.fm

Gość gość
A taka prywatnau niej w domku to i godzina dobra .:)

Gość gość
W agencji płacisz za godzinę ale w tym jeden numerek a potem pani ci zapewnia towarzystwo możesz rozmawiać itp ja swój pierwszy raz miałem z prostytutką ale miałem 32lata i byłem nie w agencji tylko w prywatnym mieszkaniu na telefon i zrobiłem dwa numerki

Gość gość
idź, kasy weź ile uniesiesz/zdołasz zdobyć. nie krępuj sie, już bramkarza poproś(stówą!) o pomoc. wybierze Ci na sto odpowiednią kobiete lub powie gdzie masz wbić.

Gość gość
Nie warto, bo to loteria z szansą jak 1:10 na wygraną. NIE WARTO. Chyba, że masz kolegę, który wskaże Ci dobry adres. Ja taki miałem, ale "moja ladacznica" wyszła za mąż. :)

Gość gość
Pewnie jej maz ma duzo szwagrow;p

Gość gość
Ja (21l) miałem pierwszy raz z doświadczoną prostutyką ( taka z 35l) i powiem, że warto. Nawet nie trzeba jej o tym mówić one to wiedzą. Rozebrała mnie kazała się położyć i wzięła na jeźdzca .

Gość gość
czy warto ?? z forum kafeteria i to nie jedyny przypadek : Numer telefonu: 694 997 219 jadąc przez Chorzów  coś mnie tknęło żeby sprawdzić co można tutaj zdziałać . Dzwonię , dowiaduję się że że to jednak nie Chorzów a  tysiąclecie . Napalony , po obejrzeniu ogłoszenia ( ładna dziewczyna) pojechałem . Miałem ochotę na pół h, wchodzę , ciemno nie wiadomo gdzie iść dosłownie tak ciemno . Prowadzi mnie coś do pokoju na wprost. Dosłownie to było " cos"  w ogóle trudno powiedzieć co  tak ciemno było . Mówię że na pół h a ta żąda ode mnie    150 zł. ( upomnialem sie ze w ogloszeniu pisze 120 zl - to poinformowala mnie że nie czytałem dokładnie )  mam sie rozebrac i do łaźienki , w pokoju nie ma na czym rzeczy położyć . Dziewczyna wychodzi i zaraz wraca ze wspaniała propozycją duetu w którym będzie lesbian show itd  spost do ust. Mówie nie bo nie mam kasy . To mowi ze mam zabrac rzeczy  do innego pokoju isc. Pokoj maly zimny ja p*****le. przeniosłem się za chwile wraca i pyta a ile moge dołożyć , patrze po niej a ona szpetna jak byk - wogóle nie taka jak z ogłoszenia , przynajmniej 100 procent wagi wiecej  , a bylem tak  napalony że zaryzykowałem poznaniem drugiej dziewczyny bo gorsza od tej byc napewno nie może i powiedziałem ze mam 50 , jak tak to sie zgadzam . no i poszlo sie 200 zł .... Przyszła ta druga nawet ładniejsza i zgrabna przynajmniej, zaczęła swoją grę pieszczenie klatki całowanie sutkow , wtym momencie przylatuje hipopotam . i zapina do loda , nawet nie wiem kiedy mi gume zalożyła, jedzie mocno i ostro , byłem juz blisko  , mówie zeby przestała ,pomyślałem zeby zadziurkować tą ładniejszą , ale ta ciagnie i ciagnie , no i skonczyłem w ustach w gumie ...  W ten sposób zostałem wyj****y ...   Panowie Adres:   Tysiąclecie  ulica Piastów 16  , 10 piętro ,  mieszkanie 15x   a i najważniejsze    maja KAMERĘ w przedpokoju skierowaną na ten wiekszy pokój  , wychodząc i otwierając drzwi na korytarz zauwazyłem ja ,.... Malo powiedziane że jestem tym wszystkim zbulwersowany . myślałem ze od wczoraj mi przejdzie ale  nie wiem czy to sie nie odbije na mojej psychice , musiałem się tym z wami podzielić .

Gość gość
na szczęście chodziłem na prostytutki w czasach jak nie było jeszcze takiej technologii, która pozwalała nagrywać. Teraz całą zabawę w takiej agencji może k***a nagrać i szantażować - nieciekawa sprawa. Jeśli już idziesz do agencji, gdzie jest wiele dziewczyn to poproś aby przyszły wszystkie "wolne" tak abyś mógł wybrać. Wybierasz nie najładniejszą tylko tą która w rozmowie jest miła - wówczas masz największe szanse, że będzie fajnie

Gość Jurek Ogórek

Zerżnij Andrzej Dudę w dupę, to Ci zelży. Amen.