Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NAJDZIWNIEJSZE Zasady w Domach jakie spotkaliście u znajomych top2

Polecane posty

Gość gość
pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von pralkowe von

Gość gość
,,paniusia z pralką w kichten dziś A ja trzymiem patelnię w mojej umiłowanej pralce która stoi w czcigodnym miejscu mojej kuchni. Zaś żelazko trzymiem razem z witaminami i mikroelementami, w dolej szufladzie w kitchen naprzeciwko umiłowanej pralki kuchennej,, xxx Paniusiu nie pisze sie ,, trzymiem ,, tylko TRZYMAM . Zanim zaczniesz wysmiewac tych co maja pralki w kuchni , bo o to ci chodzi , to chwyc za slownik . Nie dziwie sie ,ze nie potrafisz sobie wyobrazic pralke w kuchni - gleboki zascianek :-0

Gość gość
Ty a nogi ci nie puchna na tym wózku? Wygodnie ci tak od wczoraj tu siedziec ? Dupsko nie boli?

Gość gość
do 16.35: Rzecz w tym, że on Cię nie będzie ********* ć o żadnej porze, bo, co mu ten syf-pójdzie do świeżej.

Gość gość
Romi często mają pralki w kuchni... To chyba mówi wiele.

Gość gość
ROMI? :D Buhaha :P

Gość gość
do 16.35: Rzecz w tym, że on Cię nie będzie ********* ć o żadnej porze, bo, co mu ten syf-pójdzie do świeżej. x a ta kretynka od dwóch dni sie wykłoca o moje majtki, jakoś mój facet do innej nie idzie a życie seksualne mamy bardzo udane :D idz wietrzyć swoją rozklapiche bo mężowi sie zachce

Gość gość
Ale wy jesteście porypani pechowiec.gif tak swoja droga ja patelnie trzymam w szafkach, żelazko w garderobie, Spie w majtkach a pralkę mam w korków i smiech.gif x jedna dzisiaj normalna co też śpi w majtkach i co robią ci sie jakieś gluty jak ta co wietrzy grote?:D

Gość gość
Lol! Powstało już z 10 tematów na temat pralki a te nadal tu siedzą i debatują gdzie ma stać !!!!

Gość gość
Nie posiadam wyżej wymienionych glutow :D

Gość gość
w nocy obudzil mnie odglos odkreconego kranu (mieszkam w Uk a tej nocy spalam pierwszy raz u chlopaka).umywalka byla u niego w pokoju i on w nocy....sikal do niej!!!!obrzydzilo mnie to,ale nic nie powiedzialam mu ze to widzialam.a i tak nie jestesmy juz razem.

Gość gość
do 21.48: Nie mam męża.

Gość gość
A mnie zastanawia wszechiobecna tu pogarda dla oszczędzania -wody, czegolowiek. Czy naparwde nie wiecie nic o swiecie? O tym jak sie pozyskuje czysta wode? Tak z niczego niby? O tym, ile energii sie marnuje i jaki to ma zwiazek z zyciem na ziemi? Ja mam odruch oszczedzania wody i prądu, segregowania odpadów- oczywiscie wszystko w ramach zdrowego rozsadku, ale np wole uzyc odpadów roslinnych do nawozenia ogrodu niz chemii, mam w ogrodzie zbiorniki na deszczówkę, w splukiwaniu sedesu mam 2 opcje - wiekszy i mniejszy strumien, biore bardzo szybki prysznic, nie siedze pod nim godzinami, wanna rzadko - to potworne marnotrawienie, w dodatku niezdrowe, mam oszczedny samochód na ropę, nie zmywam pod biezaca woda tylko w zmywarce, nie uzywam prawie detergentow - sa teraz scierki myjące tylko wodą, nie wyrzucam ciuchow tylko oddaję , czesto kupuje w lumpeksie - a wszystko to nie z biedy, tylko z rozsadnego myslenia o swiecie, zawalonym odpadami, i smieciami wszelkiego typu.

Gość gość
A ja sikam do kubeczka, bo nie chce m i sie schodzic na dol po schodach do lazienki ,szczegolnie w nocy

Gość gość
kuźwa, proponuję zmianę tematu: to już lepiej piszcie o tych laćkach i majtach, pralka obrzydła, rzygam!

Gość gość
Jak napisałaś, oszczędzanie jest dobre, ale rozsądne. Spłukiwanie muszli brudną wodą i to zasadową jest głupie.

Gość gość
To ja kiedyś, będąc pod namiotem, jak w nocy strasznie lało, nasikałam do butelki po coca-coli, nie wiem jak mi się udało trafić, ale nie miałam wyścia, zapełnilam w 90% butelka była 1,5l.

Gość gość
do 21.48: Pochwa Ci śmierdzi i się klei, a Twój mąż widocznie z kultury Ci o tym nie mówi.

Gość gość
- u mojego ex wszystko, swiatla, tv itp. musialo byc wylaczone rowno o 22:00 i jego ojciec bardzo mocno to egzekwowal mimo ze koles miał lat ponad 20 i mieszkala tam z nimi jeszcze jego matka, to ojciec frustrat chodzil po nocy i sprawdzał czy aby na pewno wszystko w domu powylaczane, i jak zobaczyl, ze widać swiatelko z komórki to wchodzil mu do pokoju, robil awanture i zabieral ten telefon na parę dni... chocby ktos nie zdarzyl czegoś zrobic w czasie to nie moze wylaczyc światła czy kompa powiedzmy o 22:10, ten ojciec twierdził, ze robi tak tylko patologia; - ten sam ojciec exa podczas tych swoich patroli w ciągu nocy dokarmial kota przez co on zawsze w nocy piszczal o jedzenie...; - rodzice tegoż ex spali razem, ale w nogach swoich, nie tak, ze głowa przy glowie; - u moich tesciow kazdy ma swoje miejsce na ktorym siedzi, nie można nic zjesc ani wypic w innym miejscu w domu niz przy stole w duzym pokoju chocby to byla szklanka wody czy cukierek - trzeba to konsumowac przy stole; - w mojej rodzinie sa ludzie, ktorzy do obiadu nie podają noża z widelcem tylko np sam widec i radz sobie tym widelcem z krojeniem miesa; - również w mojej rodzinie sa przypadki trzymania ubran w foliach, reklamkowkach, buty w pudelkach itp co by sie nie wybrudzily, nie zniszczyly; - moja znajoma nigdy nie zamowila jedzenia do domu i nawet na jakichs imprezach nie chce tego zrobic, nawet pizzy zamowic i tu nie chodzi o kwestie finansowe, bo przeciez na te pizze bysmy sie wszyscy zlozyli, ona po prostu nie chce i juz... Moze mi sie cos przypomni.

Gość gość
do 21.48: Pochwa Ci śmierdzi i się klei, a Twój mąż widocznie z kultury Ci o tym nie mów x zamknij sie już z tymi majtkami i sie podmyj jak ci śmierdzi, ja mam męża a ty nie

Gość gość
Dobra pogadali my o pierdołach, ale teraz do rzeczy... Kto za pralką w łazience? Polacy patrioci, nie dajmy robić z POLSKI jakiejś iralandii gdzie pralka w kuchni. Fuj!

Gość gość
mój kolega tez miał despotycznego ojca , który wymagał w domu strasznej dyscypliny, np jak wracał z pracy to w domu oczywiście naszykowany obiad przez żonę ale nic nie mogło być włączone wymagał żeby tv był wyłączony, żeby radio nie grało a dzieci które miały po 18 i 19 lat miały się uczyć w swoich pokojach.I jak wracał to takiego wizerunku wymagał , Chodzi o to , że kiedyś matka z dziećmi zagapili się i długo oglądali coś w telewizji i dopiero skapowali że ojciec wjechał autem na podwórko.I była spina straszna, szybko wyłączyli telewizor, dzieciaki pouciekały do pokojów, otworzyli ksiązki i patrzyli w nie a w kuchni przestraszona matka czekała sprawdzając w ostatniej chwili czy wszystko w porządku.On wszedł do domu i podejrzanie patrzył , poszedł do pokoju dzieci , otworzył u każdego drzwi żeby zobaczyć co robią, nie mogli mieć słuchawek na uszach albo przed kompem,uczyli sie ale i tak skurczybyk coś wyczuł bo poszedł do salonu i wtedy jeszcze nie było plazm tylko inne telewizory , dotknął tv i wyczuł że jest ciepły , dotknał półki i zrobił im awanture.Odłączył telewizor że przez tydzień nie mogli oglądać, cały dzień musieli sie uczyć a matka cały dzień musiała obowiązki w kuchni . Takie mieli zasady w domu, z psychopatą, inne numery też odwalał

Gość gość
Masakra ! Co za chory człowiek! I co ta matka nie zbuntowala się kiedyś w końcu?

Gość gość
09:36 - rozstali się jak dzieci były pełnoletnie, facet znalazł sobie kobietę 20 lat młodszą , zbudował nowy dom w którym mieszka z tą dziewczyną ale były cyrki jak ojciec był z nimi , dom w którym mieszkali on sprzedał

Gość szyyszkaa
Zaskakuje mnie jak wiele ludzi ma problem z oszczędzaniem czegokolwiek, może gdzieś podświadomie oszczędzanie kojarzy wam się z biedą? Ja niestety nic nie oszczędzam ale podziwiam ludzi którzy to robią - jedyny co robię to segreguje śmieci na mokre/plastik/szkło/papier. A i mam wszędzie żarówki ledowe.

Gość gość
Mój wujaszek co prawda kochany człowiek, lecz bez manier, obojętnie czy piję kawę, herbatę czy je zupę, zawsze ale to zawsze siorbie przy tym głośno! Nie podmucha sobie tylko będzie mordę parzyl i siorrrbal :)

Gość gość
wracając do tematu: znajomi po wstaniu rano nie jedzą śniadania, tylko piją kawę i jedzą coś słodkiego (pączki czy drożdżówki) i dopiero potem pytają czy chcemy ... śniadanie. I dziwią się, dlaczego ich dziecko nie chce jeść śniadania

Gość gość
"moi teściowie codziennie jedzą wczorajsze pieczywo, bo codzień kupują swieże,ale chowają je do szafki i wyjmują dopiero jutro, a dzisiaj jedzą to co wczoraj kupili i schowali do szafki. No i jak to pojąć jaki w tym sens?? " x czasem starsi ludzie mają problemy jakies żołądkowe czy jakies i ponoc lepsze jest wtedy czerstwe pieczywo.