Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamuśki tylko szczerze, jak często uprawiacie seks?

Polecane posty

Gość gość
Jak czytam,że niektóre wolą spać z dzieckiem niż z mężem,to mówi samo za siebie...Póżniej będa rozpaczać,ze ich mąż zdradza..... x ko ko ko ko kooooo koooo kooo ko ko ko ko ko koooooo... skończyłaś gdakanie? Co cię to obchodzi, że w ogóle komentujesz? twoje życie? jak czytam, ze niektóre.... a potem będą rozpaczać.... ko ko koooo ko Masakra skąd te kury sie biorą wścibskie polandowe kretynki głupie jak ich mamy i babki wiszące na parapetach którym się wydaje, że są upoważnione czy wręcz namaszczone do gdakania i komentowania. Baby prostaczki z magla!

Gość gość
Powiedzmy, że wracacie oboje z pracy ok 16tej - dymacie się co 2/3 godziny codziennie? Czy tam dymaliście? Codziennie?? To już zakrawa na jakąś obsesję i chorobę. Seksoholizm sie chyba nazywa. x tak katoliczko to seksoholizm, choroba, zuuuuooo!!! trzeba to napiętnować, skrytykować, wyśmiać na kafe, bo ci żal doooopę ściska zawistnico!

Gość gość
Powaznie to jak mozna sie bzykac gdy dzziecko oglada bajke. Dla mnie to nie do pojecia. Jakby cos chcial, pukal do drzwi a wy otwieracie z wypiekami itp. Jak wogole mozna sie na maxa podniecic w takiej sytuacji. My kochamy sie ok 2 razy w tyg, bywaja tygodnie kiedy chce sie codzinnie i slabsze. Jestesmy ze soba 10 lat. W seksie obydwoje stawiamy na jakosc a nie ilosc x Jak można, jak można??!! och jej!!! nie posraj się, ja tam akurat mam w d/upie czy ktoś puka po prostu nie otwieram i się nie stresuje. Właśnie widzę jak stawiasz na jakość bzyk po ciemku i paciorek i do spania

Gość gość
Jej mąż stawia na ilość z innymi na boku:D