Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polska jest zagrożona atakiem nuklearnym!

Polecane posty

Gość gość
I rząd tak sobie spokojnie czeka? Teraz to już na 100% pewne, że w Smoleńsku był zamach. Ś.p Lech Kaczyński powstrzymał Putina w 2008r., ale 2 lata później został zabity razem z polską elitą. W 2014r. na Krymie nikt temu szaleńcowi nie przeszkodził on pójdzie dalej. Pamiętacie słowa Lecha Kaczyńskiego?: ''Dziś Gruzja, jutro Ukraina, pojutrze Państwa Bałtyckie, a później być może Polska''. Myślice, że był jasnowidzem albo tak gadał, by gadać? Nie, on pozna zamiary Putina. Gruzja już była, teraz jest Ukraina(tak jak w planach Rosji - najpierw Krym, później południowo-wschodnia część Ukrainy, cel to cały wschód i południe kraju), Polska i Kraje Bałtyckie to tylko kwestia czasu. Mechaniczna Pomarańcza może być zrealizowana nad Polską i Rumunią. Pamiętacie co ostatnio Putin powiedział do Poroszenki? Że mógłby w 2 dni zająć Kijów, Warszawę, Wilno, Rygę, Tallin i Bukareszt. Wymienił stolice wszystkich krajów, które są w realnym zagrożeniu. Musimy działać!

Gość gość
ja się nie przejmuję

Gość gość
Nie wiem ludzie, czy wy macie po kolei w głowie. Realizuje się plan Rosji, który zakłada nuklearny atak na Polskę(!!!) a wy sobie żartujecie? W 1938r. też nikt nie wierzył, że rok później będzie II wojna światowa.

>>>Nie wiem ludzie, czy wy macie po kolei w głowie. Realizuje się plan Rosji, który zakłada nuklearny atak na Polskę(!!!) a wy sobie żartujecie? <<< x Posłuchaj MAŁA UKRAIŃSKA GNIDO: x Przestań ZASTRASZAĆ Polaków kłamstwami wymyślonymi przez banderowskich politruków. x Rosja nie ma żadnego zysku, w nuklearnej zagładzie Polski. Jedyne atomowe głowice, które są na Polskę skierowane, stacjonują w angielskich bazach NATO i mają uniemożliwić Rosjanom przejście przez Polskę w głąb Europy. x Tak więc SPIEPRZAJ UKRAIŃSKI STRASZAKU do Kijowa i przestań niepokoić normalnych ludzi.

Gość gość2529
misio1 Dokładnie :D za dużo TVN-u i TVP się oglądało :D

Gość gość
misio1 i następny idiota - sami jesteście debilami i w dodatku sowietofilami. Nie jestem do cholery jasnej żadną Ukrainką, jestem Polką, która martwi się o swój kraj i swoją rodzinę. To wy jesteście debilami, skoro nie dostrzegacie zagrożenia. Sam fakt, że odrzucacie w swoich główkach możliwość niebezpieczeństwa, nie oznaczy, że odrzucicie je od Polski. Słyszeliście o rosyjskiej operacji ''Techniczna Pomarańcza''? Już niedługo czeka nas katastrofa.

Gość gość
A i jeszcze jedno - akurat na TVP i TVN-ie o tym nie mówili, w ogóle media wiele przed nami ukrywają.

Gość gość
Niech sie te bogate szmaty z wiejskiej martwią. Mnie brakiem pracy i emerytury chca zajebać. Bomba to szybka smierc:-)

>>>i w dodatku sowietofilami.<<< Jak najbardziej :D :D :D. W czasach Układu Warszawskiego żaden sojusznik nie miał skierowanych na Polskę swoich rakiet i nie zamierzał zrównać jej z ziemią w przypadku konfliktu. Teraz jesteśmy w NATO i natowskie rakiety są w nas wymierzone. G_wno mnie obchodzi: czy ich eksplozje zablokują Rosjanom drogę na zachód. Mnie, Ciebie i dużą część Polaków te rakiety ZABIJĄ. Dlatego z uśmiechem wspominam czasy, gdy nasz sojusznik przewidywał dla Polaków stacjonowanie w charakterze wojsk okupacyjnych we Francji i Beneluksie :D (oczywiście: po ich wcześniejszym zdobyciu :D ), a na polską ziemię nie miały spadać ŻADNE BOMBY. Dla Rosjan byliśmy ważnym sojusznikiem, dla NATO jesteśmy mięsem armatnim, wysyłanym w najgorsze rejony _merykańskich wojenek :(. Nawet myśliwce, za które wzięli od nas ciężkie pieniądze (a których nie mieli wtedy komu wcisnąć) nie potrafiły do Polski same dolecieć :(. x >>>Nie jestem do cholery jasnej żadną Ukrainką, jestem Polką, która martwi się o swój kraj i swoją rodzinę.<<< Możesz napisać nawet, ze jesteś Koszałkiem Opałkiem, a i tak z Twoich kłamstw wynika, że sączysz w nasze uszy, propagandę puczystów z Kijowa :(. Nie musisz być Ukrainką, wystarczy, że jesteś tym banderowcom posłuszna :(. x >>>To wy jesteście debilami, skoro nie dostrzegacie zagrożenia.<<< Jakiego zagrożenia? Na Krymie Rosjanie obronili swoją bazę wojenną, na wschodniej Ukrainie usiłują odzyskać przemysł, który tam kiedyś wybudowali. W Polsce nie mają już czego zabrać. Wszystko zostało przez ostatnie ćwierć wieku rozkradzione. Nie ma już przemysłu, a uczelnie produkują (za nasze podatki) specjalistów potrzebnych zachodniej Europie. To zagrożenie wyraźnie widzimy :(. x >>>Słyszeliście o rosyjskiej operacji ''Techniczna Pomarańcza''? Już niedługo czeka nas katastrofa.<<< Ja pamiętam tylko film pt. Mechaniczna Pomarańcza :D. Pokazywał on wyraźnie do czego doprowadzi _merykański model "demokracji". To rzeczywiście będzie katastrofa :(. x Powtórzę jeszcze raz: PRZESTAŃ UKRAIŃSKA ZDZIRO STRASZYĆ LUDZI !!!

Gość gość
''Niech sie te bogate szmaty z wiejskiej martwią. Mnie brakiem pracy i emerytury chca zaj**ać. Bomba to szybka smierc'' Mylisz się, bo niektórzy umra od razu, a inni od choroby popromiennej miesiącami, a nawet latami :O

Gość gość
misio1 - Nie piszę z Tobą parszywy kacapie.

Gość gość
To po co zacząłeś ze mną rozmowę zawszony rusku? Nie mam ochoty z wami gadać, bo wam onuce śmierdzą.

Gość gość
Nie przejmuj się misiem polarnym z Syberii, on jest putinofilem. Co do tego ataku to szczerze mówiąc nie chce mi się wierzyć, może to jakieś nieporozumienie i nie chodzi o atak nuklearny.

Gość gość
Misiu pysiu ptysiu srysiu, tak jest taki film, ale jest coś takiego jak rosyjska operacja ''Mechaniczna Pomarańcza''. Wystarczy, że wstukasz te 4 słowa w google(o ile umiesz) i się przekonasz. A swoją drogą to nieźle ci musza płacic w tej rosyjskiej ambasadzie, skoro tak uparcie odrzucasz każdą winę Rosji.

>>>To po co zacząłeś ze mną rozmowę zawszony rusku? Nie mam ochoty z wami gadać, bo wam onuce śmierdzą.<<< Ja zacząłem dyskusję z UKRAIŃSKĄ GNIDĄ usiłującą wciągnąć Polaków w swoją wojnę. Na razie zaczynają śmierdzieć masowe groby ludzi zamordowanych przez Waszych bojówkarzy na wschodniej Ukrainie. Dotarli już do nich ludzie z Amnesty International i przygotowują pierwsze pozwy przeciwko Waszemu wspaniałemu batalionowi Ajdar. nawet w polskiej prasie już ktoś zaczął o tym ostrożnie wspominać: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Amnesty-International-ukrainski-batalion-Ajdar-dopuszczal-sie-naduzyc,wid,16871183,wiadomosc.html?ticaid=1138d6 Jesteście godnymi następcami rzeźników z Wołynia, czym zresztą sami się chwalicie :(.

>>>odrzucasz każdą winę Rosji<<< Chyba przesadziłaś w tym poście. Piszesz o jakimś WYIMAGINOWANYM planie i JUŻ TERAZ obarczasz Rosjan winą za jego zrealizowanie.

Gość gość
misio1 - Nie udawaj Greka, bo jesteś Rosjaninem podszywającym się pod Polaka. Autorka w żaden sposób nie broniła ani nie wychwalała Ukrainy. Poza tym nie tylko Ukraińcy zabijają na tej wojnie, Rosjanie także. Zresztą to nie temat wojnie ukraińsko-rosyjskiej, więc nie zmieniaj tematu, bo celowo go przekierowujesz tak, by wybielić Rosję. Przypomnij sobie co mówił Żyrinowski, powiedział, że z Państwa Bałtyckich i Polski nic nie zostanie.

Gość gość
''Piszesz o jakimś WYIMAGINOWANYM planie i JUŻ TERAZ obarczasz Rosjan winą za jego zrealizowanie.'' No teraz to już padłam parszywy rusku ze śmierdzącą onucą. Co dalej chcesz ze mną rozmawiać ruska mendo? Wszystko jest winą Rosjan - Czeczenia, Gruzja, nieudane protesty w krajach postsowieckich, Majdan, Krym, Donbas. Nawet zamach na WDC i Państwo Islamskie, bo dziwnym trafem zamach 11 września 2011 i Powstanie ISIS zbiegło się z agresją Rosji na Czeczenię i Ukrainę.

Gość gość
Amnesty International jak zwykle czujne - działa wybiórczo, nie zauważa tego, co wyprawiają rosyjscy żołnierze i terroryści, ale to co robi Ajdar już tak. Oczywiście atakowanie Gruzji i Ukrainy nie spotkało się z odpowiedzią, podobnie jak brutalne mordowanie Czeczenów. A ty misiu jak obchodziłeś 17 września? Imprezą w rosyjskiej ambasadzie? Siedziałes koło Korwina?

>>>misio1 - Nie udawaj Greka, bo jesteś Rosjaninem podszywającym się pod Polaka.<<< Nazwij mnie nawet UFO-ludkiem, jeżeli to określenie będzie oznaczało człowieka samodzielnie myślącego :). x >>>Autorka w żaden sposób nie broniła ani nie wychwalała Ukrainy.<<< Autorka usiłuje NAS ZASTRASZYĆ. Jedynym krajem, który na naszej niechęci do Rosjan skorzysta, są Ukraińcy. Oni toczą wojnę i to, co pisze tutaj ta BANDEROWSKA WYWŁOKA jest częścią takiej propagandowej wojny. x >>>Poza tym nie tylko Ukraińcy zabijają na tej wojnie, Rosjanie także.<<< To chyba jest cecha każdej normalnej wojny. x >>>Zresztą to nie temat wojnie ukraińsko-rosyjskiej, więc nie zmieniaj tematu<<< Ja nie zmieniam tematu, tylko WYJAŚNIAM dlaczeho ktoś nas straszy. x >>>bo celowo go przekierowujesz tak, by wybielić Rosję.<<< A Ty czytać umiesz? Wybielam Rosję, pisząc, ze chce odebrać Ukrainie jej wschodnią, uprzemysłowioną część? Puknij Ty się w głowę :D. x >>>Przypomnij sobie co mówił Żyrinowski, powiedział, że z Państwa Bałtyckich i Polski nic nie zostanie.<<< A wcześniej zaproponował nam rozbiór Ukrainy :D :D :D. Żyrinowski tylko dużo, szczeka, a każdy pies, który dużo szczeka mało gryzie :D :D :D. Wybacz, ale jego wypowiedzi traktuję równie poważnie, jak nagranie z YT, do którego skierował mnie Wasz wcześniejszy post. Niektórzy wierzą w latające na miotłach czarownice, inni w latające nad Smoleńskiem pancerne miotły i takim ludziom nie da się wytłumaczyć, że wierzą w głupoty. To ich problem, dopóki w imię swojej "wiary" nie biją innych :(.

>>>Oczywiście atakowanie Gruzji<<< Przeczytaj MATOLE kto, kogo w Gruzji zaatakował. x >>>i Ukrainy<<< Piszesz o tych czołgach, które puczyści z Kijowa wysłali na bezbronnych (wtedy) mieszkańców wschodniej Ukrainy? To był doskonały pomysł :). Ponad połowa tych żołnierzy walczy teraz PRZECIWKO banderowcom :D. I w taki sposób Kijó UZBROIŁ separatystów i wzbudził nienawiść wśród cywilnych mieszkańców tamtych rejonów. x Ty żyjesz kłamstwami, dlatego tak bardzo się boisz :(. x Nie pamiętam: co robiłem 17-stego września, ale minutą ciszy uczciłem rocznicę 1-go września. Bo w odróżnieniu od nieuka, któremu odpowiadam, ja pamiętam: kiedy wybuchła II w.św. i kto nas wtedy zaatakował.

>>>Nawet zamach na WDC i Państwo Islamskie, bo dziwnym trafem zamach 11 września 2011 i Powstanie ISIS zbiegło się z agresją Rosji na Czeczenię i Ukrainę.<<< Słuchaj: to może ta pancerna brzoza spod Smoleńska uderzyła wtedy w WDC ? :D :D :D. Z całą pewnością specjaliści Ciecierewicza są to w stanie udowodnić :D :D :D.

Gość gość
@misio1, mówisz, że myślisz samodzielnie, ale czy aby na pewno nie opierasz się na żadnych mediach? Nie sądzę, by autorce chodziło o wzbudzenie niechęci do Rosjan, bo do nich am się określony stosunek i chyba już nic go nie zmieni. Jako przykład podam siebie - lubię Rosjan mimo wszystko, ale nie znoszę Putina. Nie uważam, by był dobrym prezydentem i nie chodzi mi tylko o agresję na inne kraje, zagrożenie jakim jest dla Polski, ale także za to jak traktuje swoich rodaków. Rosjanom to się łatwo żyje, ale w Moskwie i Petersburgu. O tej operacji ''Mechaniczna Pomarańcza'' to słyszałam wcześniej i przed sytuacja na Krymie też uważałam ją za jakiś nonsens i propagandę, ale teraz myślę, że istnieje zagrożenie. Rosja ma broń jądrową i dlatego każde zagrożenie związane z użyciem przez nią tej broni należy traktować poważnie. Najlepszym rozwiązaniem byłoby posiadanie własnej broni nuklearnej, wtedy bylibyśmy bezpieczni. Zaraz, to nie usprawiedliwiasz działań Rosji na wschodzie Ukrainy? Może i Żyrinowski jest tylko szczekusiem, ale niektórzy nazywają go tubą Kremla, bo jemu wypada powiedzieć to, czego nie wypada powiedzieć Putinowi. Zaproponował nam rozbiór Ukrainy, który mimo braku zgody Polski, Węgier i Rumunii jest realizowany przez Putina, czyli jest trochę prawdy w tym, co mówi Żyrinowski. Zresztą ostatnim razem powiedział, że gdy NATO zaatakuje Rosję, to Rosja będzie musiała się bronić i nas zbombarduje. Moim zdaniem jest dużo prawdy w tym, co mówi.

Gość gość
Kacapski kundlu, tak się składa, że są dowody na teorię Macierewicza, tyle że żadne media nie chcą o tym wspomnieć.

>>>Kacapski kundlu, tak się składa, że są dowody na teorię Macierewicza, tyle że żadne media nie chcą o tym wspomnieć.<<< Bo nie chcą się AŻ TAK SKOMPROMITOWAĆ :D :D :D.

Gość gość
Będziesz się niedługo śmiać, ale histerycznie, gdy bomba atomowa cię poparzy, gdy będziesz umierać w cierpieniach na chorobę popromienną, albo wtedy gdy ruscy do nas wpadną i będą zabijać. W optymistycznej wersji nie będziesz ani płakać ani się śmiać, bo ze zdziwienia szczena ci opadnie, gdy okaże się, że twoi kochani Rosjanie zabili naszego prezydenta.

>>>@misio1, mówisz, że myślisz samodzielnie, ale czy aby na pewno nie opierasz się na żadnych mediach?<<< Wszyscy opieramy swoją wiedzę na informacjach pochodzących z jakiś mediów. Wyznawca pancernej miotły opiera swoją wiedzę na bardzo wąskiej (ograniczonej) grupie mediów. Ja czytam/słucham różne źródła w różnych językach i zapamiętuję tylko to, co przeciwne strony potwierdzają. Dlatego wierzę w działania Rosji, aby zająć/odzyskać wschodnią część Ukrainy, ale nie wierzę w bajki o agresji Rosji na Polskę. Nic na tym nie skorzysta, a wysłanie jakiejkolwiek rakiety z głowicą jądrową stanie się pretekstem do kontruderzenia NATO. Na straszenie atomem może pozwolić sobie tylko Korea (i ostatnio Kijów :( ).