Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odejść czy zostać

Polecane posty

Gość gość

mam pracę, zarabiam prawie 3 tys ale stres okropny, codziennie wracam i płaczę ... boję się jednak, ze jak odejdę to nie znajdę nic fajnego albo będą kiepskie zarobki .... czy zmieniał ktoś pracę i jak na tym wyszliście?

Gość gość
zostan mozesz zalowac potem jak odejdziesz, z czasem moze bedzie miej stresu

Gość gość
Zostan,lepiej czymac sie wiadomego niz pchac sie w niewiadome. Powrotu moze juz niebyc.

Gość gość
A ja uważam, że nie warto się męczyć tak i psuć sobie zdrowie. W nowej pracy może być 100x lepiej, fajne znajomości, nowi przyjaciele i mniej stresu. Tylko po prostu szukaj pracy, przeglądaj oferty i wysyłaj CV jak pójdziesz na rozmowę i Ci się spodoba a oni Cie wybiorą, to wtedy dopiero rzucasz wypowiedzenie i odchodzisz z tej firmy ;) powodzenia

Gość gość
a co do gość 17.07 nie można tkwić w jednym miejscu cały czas, bo to jest nam znane i boimy się nieznanego. Wtedy stoisz w miejscu i Twoje życie też. A mówię to ja która jest również nieskora do zmian i przeważnie tak jak jest to jest mi dobrze. Ale czasami trzeba coś w życiu zmienić. Tylko podejmować przemyślane decyzje i iść na przód :) np. nie rzucać pracy jak nie masz w zasięgu nic innego ;)

Gość gość
Odejsc. Nie bac sie. Szkoda zdrowia , nerwow i zycia kto stoi w muejscu nic nie ma.