Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROBLEM ze wspolokatorem DORADZCIE Cos

Polecane posty

Gość gość
jestes zbyt dobra i zazcnij o sobie myslec,bo inni o Tobie nie pomysla

Gość berenka
trzeba bylo to umiescic w umowie najmu, nastepnym razem bedziesz madrzejsza, a na razie prezentacje zrob na zdjeciach, wyjasniajac sytuacje,trudno

Gość gość
ale dlaczego on sobie decyduje o tym mieszkanu ,jak pokoik tylko wynajmuje ,nie rozumiem tego

Gość gość
postaw sie w jego sytuacji. Np. wynajmujesz z mezem i dzieckiem mieszkanie w bloku, po czym wlascicielka ci oznajmia ze jak bedziesz w pracy to przyprowadzi sobie obcych ludzi zeby poogladali sobie mieszkanie, niewazne ze sa tam twoje prywatne i wartosciowe rzeczy. A jak cos zginie to ona sie od tego pewnie bedzie migac. Poki On ten pokoj wynajmuje to jest jego prywatny teren.

Gość gość
ale to nie jest taka sama sytuacja ! pokoj ,a cale miszkanie,a co ja mam sie do niego dostosowac? bo on nie lubi jak ktos patrzy na jego rzezczy ?

Gość gość
Co ty chrzenisz glupoty babo ,on tylko wynajmuje ! a nie jego wlasnosc ,a to roznica,wlasciciel moze wejsc sprawdzic,ma do tego prawo ,bo jest wlascicielem i moze w kazdej chwili wyrzcucic danego delikewnta jak nie bedzie w porzadku !

Gość gość
ale co mu to tak bardzo szkodzi.. nie przesadzajmy skoro ona byla w penych kwestiach elstyczna w stosunku do niej ,to dlaczego on teraz nie chce byc ?

Gość gość
Regulacje prawne dotyczące wzajemnych praw i obowiązków najmującego i najemcy (Niezależnie od tego jaka jest ich treść - korzystna czy też nie dla autorki), sobie a życie sobie. Jeżeli autorka przyprowadzi nowego potencjalnego najemce pod nieobecność aktualnie najmującego do oferowanego pokoju TO CO NEGATURNIE USPOSOBIONY DO TEGO POMYSLU WSPÓŁLOKATOR JEJ ZROBI????Najpewniej nawet nie bedzie swiadom tego, ze takie zdarzenie w ogóle miało miejsce A JESLI NAWET TO CO? DO SĄDU POLECI??? ZLOZY ZAWIADOMIENIE O POPELNIENIU PRZESTEPSTWA ( I GOWNO UZYSKA POWODU ZNIKOMEJ SPOLECZNIE SZKODLIWOSCI CZYNU)???...Nic nie jest w stanie realnie zrobic aby pokrzyżować autorce szyki

Gość gość
ale dlaczego ten wspolokator jest taki zlosliwy,skoro byla na tyle mila ,ze mogl nawet z jej rzeczy korzystac,nie musial juz kupowac ??

Gość gość
Zlosliwy egoista jest i tyle ...

Gość gość
dokladnie zlosliwy gbur,malo elastyczny !

Gość gość
No wiec jak z nim postapic ?

Gość Facet na forum
bądź asertywna. troszkę złości, nutka wulgarności, i jakiś zwrot akcji(pokaż mu że sprawia problem). np. "posłuchaj, wyprowadzasz się z MOJEGO mieszkania i to od Ciebie zależy czy mile Cie zapamiętam, czy zapamiętam cie jako buca, więc ostatni raz proszę Cię albo dostosuj się do czasu ludzi oglądających mieszkania -doceniając tym samym że robie to co w Twoim wykonaniu byłoby na miejscu, albo pozwól mi k***a pokazywać swój (zasyfiały) pokój. Bardzo Cie proszę o wybranie opcji 1 lub 2 i odpowiedź dzisiaj do godz 13 bo mam ważniejsze rzeczy na głowie.

Gość gość
po co sobie takiego gbura wspolokatora bralas ??

Gość gość
Autorko ,no widzisz udostepnialas mu swoje rzczy ktore nie musilam kupoac dodatkowo ,to teraz masz ,widzisz sama ,ze nie warto..

Gość gość
gburek zlosliwy i tyle..

Gość gość
jak nigdy nie zamykla pokoju na KLUCZ ,to dziasiaj zamknal...skoro taki zlosliwy zastanawiam sie ,czy tez mu moze przestac udostepiac moje rzeczy z ktorych obecnie korzysta .. naczynia zelazko i innych paru ..? tez przestane byc elastyczna..