Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pralka w kuchni czy w łazience

Polecane posty

Gość gość
gość dziś To przykre jak ludzie postrzegają swiat , jesli większość cos robi w ten sposob to znaczy ze ma racje wiec tylko taka opcja wchodzi w grę, przeciez nie mozna inaczej, zero wyobraźni. Ja w przeciwieństwie do większości z was kieruje sie własnym rozumem. Nie po to koncze studia angielskim University Interior Architecture and Design zeby iść za tłumem jak owca na rzeź. X X Otuż to. Niektórym nie mieści się w głowach fotel w łazience bo "jak że to tak?!" Wanna i kibel w jednym? "jak że to tak"?! Pralka w....???? "no jak że by tak"?! Nie ma stołu tylko ława dojedzenie?! "no jak że by tak?!" Japończycy siedzą na matach spożywając posiłki no ale..."jak że to tak?!" Polacy ..... wyjdzie po za obręb swoich nosów. W dżugli ludzie kopią dołki na swoje odchody i jakoś nikogo to nie bulwersuje.

Gość gość
W wielu krajach ludzie maja pralki w kuchni. Nic w tym dziwnego.

Gość gość
Nom. Nam szkoły nie potrzebne bo my jesteśmy znawcami życia. Pralka w łazience kto za?

Gość gość
ale tu jest polska i jeśli chcecie być przez to nowocześni to żałosne

Gość gość
Jasne Zazdrosnico. ;) tylko ze ja po tej szkole będę zarabiać tyle ze ci sie nie śniło a ty co masz, pochwal sie :D

Gość gość
No co ma ? osrany kibel i śmierdzące gacie w koszu na pranie

Gość gość
Jasne Zazdrosnico. oczko.gif tylko ze ja po tej szkole będę zarabiać tyle ze ci sie nie śniło a ty co masz, pochwal sie x tu nie topik w którym przechwalamy sie co mamy gdzie studiowaliśmy i pracowalismy tylko temat jest o czymś innym, idz sie chwalić na innym temacie, nienawidze takich przemądrzałych ludzi i nie będe sie chwalić tym co ja mam bo nie jestem tak niskim poziomem jak ty bez odbioru

Gość gość
No i jak już zarobisz, to wtedy wreszcie sobie zamontujesz te pralke w kuchni, zaprosisz nas wszystkich i nam pokażesz... Wreszcie będziesz miała irlandie. daj ci bug

Gość gość
zazdrośnico:D ale masz wielkie mniemanie o sobie, niczego ci nie zazdroszcze kretynko, uważaj żebyś kiedyś za te swoje zarozumialstwo na ulicy nie skończyło ze swoją szkółką, tak jak wielu

Gość gość
Swoj poziom juz pokazałaś. Dobranoc. Bez odbioru.

Gość gość
I wtedy nie będzie praleczki ani w łazience ani w kuchni i nie będzie irlandii. ooo!! bo się zachciało pralki w kuchni to teraz cierp pod mostem

Gość gość
Hahaha ty nawet nie wiesz co piszesz. Nawet nie wiesz co to za kierunek studiów Interior Architecture and Design, ale wybaczam ci , skad niby taka prymitywna osoba ma to wiedzieć ? ;)

Gość gość
Hahaha ty nawet nie wiesz co piszesz. Nawet nie wiesz co to za kierunek studiów Interior Architecture and Design, ale wybaczam ci , skad niby taka prymitywna osoba ma to wiedzieć ? oczko.gif x wiem bo wyobraz sobie że dobrze znam angielski, ale mnie twoje studia g****o obchodzą zrozum to:o idz sie chwal gdzie inadziej

Gość gość
Tak tak :) Znasz angielski to good night. Cul8r.;)

Gość gość
ja mam skończone studia prawnicze, dobrze zarabiam i sie nie chwale:o tylko po to by udać najmądrzejszą

Gość gość
Jakbys miala jakies wyksztalcenie i odrobine kultury to bys sie tak nie przechwalala!

Gość gość
Jakbys miala jakies wyksztalcenie i odrobine kultury to bys sie tak nie przechwalala! x ja sie przechwalam? to może poczytaj swoje wcześniejsze posty:D kto sie przechwala, wyobraz sobie że wiele ludzi zna angielski bo jest powszechny, nie jesteś geniuszem i idz już dziecko spać

Gość gość
Skończyła studia prawnicze a taka tępa jest, no prosze.

Gość gość
bo wyżej srasz niż dooope masz

Gość gość
sama jesteś tępaczką która udaje nowoczesną bo ma pralke w kuchni

Gość gość
Zaczelo sie od pralki a skonczylo nas tudiach!!?Czy to nie wszystko jedno co kto robi w swoim domu?Paranoja!

Gość gość
Najśmieszniejsze w tym wszystkim ze pisze tu kilka osob a ta tępa dzida myśli ze jakiś dialog ze mną prowadzi. Gratuluje bystrości umysłu.

Gość gość
ide spać bo niektórych idiotek już czytać nie można topik o pralce a ta sie studiami chwali i myśli że przez to ma racje dobranoc

Gość gość
Nigdzie nie napisałam ze udaje nowoczesna, pisałam ze swojego punktu widzenia bo ja mam akurat pralkę w kuchni ale to TY odbijasz piłeczkę piszesz mi o obesranych kiblach , o smierdzacych gaciach, wszystko zeby mi udowodnic ze mam pralkę nie tym miejscu co według ciebie mieć powinnam. :) Poprostu dla rozrywki odbijam piłeczkę :D cieszysz sie , co?

Gość gość
A jak bym tak podala np.temat czy nalezy myc zeby ciekawe na czym by sie skonczyl?Na temat glupiej pralki dwie biedne i niedorozwiniete osoby sie wyzywaja!

Gość gość
Nigdzie nie napisałam ze udaje nowoczesna, pisałam ze swojego punktu widzenia bo ja mam akurat pralkę w kuchni ale to TY odbijasz piłeczkę piszesz mi o obesranych kiblach , o smierdzacych gaciach, wszystko zeby mi udowodnic ze mam pralkę nie tym miejscu co według ciebie mieć powinnam. usmiech.gif Poprostu dla rozrywki odbijam piłeczkę smiech.gif cieszysz sie , co? x nie piszesz z jedną osobą, a jeśli myślisz że na dwóch tematach rozmawiasz tylko z jedną osobą to gratuluje rozumu, nie pisałam nic o obesranym kiblu ale o śmierdzących gaciach już tak bo nie wiem jak mozna pranie w kuchni trzymać

Gość gość
"sama jesteś tępaczką która udaje nowoczesną bo ma pralke w kuchni " :D Cul8r ta wypowiedź to apogeum (uwaga trudne słowa, wymagane studia wyższe najlepiej architektura angielska czyli pralka w kuchni) i nie jako ukoronowanie całego wątku :D

Gość gość
Ani ty z jedna nie piszesz bo ja akurat nie mieszkam w Irlandii . I nie łącz wypowiedzi zupełnie innych osob razem jako jedna .

Gość gość
Ani ty z jedna nie piszesz bo ja akurat nie mieszkam w Irlandii . I nie łącz wypowiedzi zupełnie innych osob razem jako jedna x wzajemnie

Gość gość
mnie to i tak się to wszystko pierdzieli i mi to nawet obojętne kto co pisze :D pralka w łazience, bo to polska! A NIE IRLANDIA!