Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIKOMU SIE NIE podobam,nikt nie interesuje sie mna.SMUTNO MI...

Polecane posty

Gość gość
To ty zainteresuj sie kims. Idz na aerobik, kurs tanca dla pan, jakies warsztaty, z jojczenia na kafe nic nie bédzie.

Gość gość
Ze zbolalá miná i nastawieniem do zycia, na pewno sie nie podobasz. Masz jakies pasje,zainteresowania?

Gość Facet na forum
wrzuć zdjęcie, szczerze powiem Ci co myślę i co możnaby poradzić. jak nie chcesz publicznie to mam taki adres do anonimowej korespondencji. showme that @ wp . pl razem pisane. ostrzegam jestem bardzo szczery.

Gość gość
Mam 30 lat w sumie zawsze bylam sama,ale teraz to juz w ogole nikt sie mna nie interesuje ,nikt nie zabiega...Bylam dobra szczera ,bylam w stanie pomoc komus bezintersownie,usmiechac sie bezinteresownie,a przyciagalam zawsze falszywych ludzie..i caly czas sie zawodzila, az czlowiek oddala sie coraz bardziej do ludzi ,nie ufa coraz bardziej skoro caly czas tylko falszywi..:( :(

Gość gość
Najlatwiej narzekac, zamiast cos, cokolwiek zrobic. Co chcialabys/chcialbys zrobic, poznac, nauczyc sie?

Gość gość
wiesz jak kazdy cie opuscil,nie masz tak naprawde z kim szczerze porozmawiac,nie masz nikogo calkiem ,wiecznie samotnie.. :(

Gość gość
ale ty masz k***a problemy! wez wyjdz!

Gość Facet na forum
masz ładną figurę? jeśli jestes zgrabna to już sporo nadrabia :)