Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem załamana, bo mąż chce kupić mieszkanie z kuchnią w salonie.

Polecane posty

Gość gość

Ja w życiu nie będę w takim czymś mieszkać. Chcę miec salon do relaksu i wypoczynku. Nienawidzę salonu z widokiem na zlew i garnki. A on tego nie rozumie. Tylko co powie jak zacznę gotować podczas, gdy on ogląda mecz? Dopiero będzie płacz jak się przekona ile niedogodności to stwarza w życiu codziennym. I jak paskudnie wygląda taki salon. Porąbię się chyba, jak się nie da przekonać. Co robić?

Gość gość
Łatwo mówić, ale jak w takim czymś mieszkać? Szczerze, to sobie nie wyobrażam. Kilka koleżanek tak ma i to jest masakra. Wszystkie narzekają, ale do męża to nie dociera. Szlag by to!

Gość gość
problemy pierwszego świata :o załamać to sie ja powinnam juz dawno bo nie mogę znaleźc pracy!

To dziwne, bo ten DURNY pomysł z salono-kuchnią mają zazwyczaj kobiety :(. Mi udało się wybronić, ale sąsiad baby już nie ma, a smród z kuchni nadal go męczy :(.

Gość gość
No właśnie ja nienawidzę takiego połączenia. Niespecjalnie też lubię gotować, choć to robię. Jednak nie wyobrażam sobie oglądać tv w kuchni.

Gość gość
Ja proponuję tez zrobić tam łazienkę aby nie miec dylematów jak w temacie czy trzymać pralkę w kuchni czy łazience. Kupcie jedną wielką halę i wszystko z=zróbcie w jednym :D

Gość gość
Powiem ci tak. Przerabiałam już salon z aneksem kuchennym i nigdy, NIGDY!, więcej. To jest masakra jakaś. Dobre tylko dla młodych, pracujących par bez dzieci. Wracają wieczorem i w kuchni co najwyżej cos podgrzewają lub kawę robia. Broń się przed takim polączeniem rękami i nogami, bo będziesz żałować

Gość gość
Nie rozumiem mąż chce? Chyba razem kupujecie to mieszkanie? Czy mąż nabywa je do majątku odrębnego?

Gość gość
Gość 15:07 pomyślałam dokładnie to samo :-)

Gość gość
gośiu dziś zgłosiłam cię do skasowania:)

Gość bbeataa
no tak jeśli nie chcesz to nie ma co.. chociaż mi się wydaje fajne takie połączenie, można zawsze postawić a'la barek na srodku z wysokimi krzesłami. Popatrz sobie w sklepie Dajar w zakładce Ambition tam są różne rzeczy do kuchni, może akurat cos wpadnie w oko.

Gość gość
A za co zostałem zgłoszona? :D Nie jestem autorką tych głupich tematów a, że tutaj sobie zażartowałam to nie rozumiem.