Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Borys Dzonson

Marze o dniu kiedy Cameron wydoopczy stad wszystkich beneficiarzy z Polski...!!!

Polecane posty

Gość Borys Dzonson

Sam bede donosil na tych wszystkich lewusow, jak tylko jakiegos namierze. Koniec z tym menelstwem i ta patologia. Skoncza sie wam mieszkanka z councilu czy inne beneficiki. Do pracy obiboki...!!!

Gość gość
Facet szedł do recepcji hotelu, bo chciał o coś zapytać. W holu przypadkowo wpadł na jakąś kobietę, uderzył łokciem w jej piersi. Oboje są zaskoczeni. - Jeśli ma pani serce tak miękkie jak piersi, na pewno mi pani wybaczy - mówi mężczyzna. - Jeśli ma pan penisa tak twardego jak łokieć, jestem w pokoju 235.

Gość gość
Wszystkie lewusy juz wsiakly w tutejsze zycie, I maja wg nich swoje eldorado. W Polsce jak przyjada, to sa prawdziwymi gwiazdami :D.

Gość gość
Ciebie autorze Cameron wydoopczy. Zazdroscisz benefitków? To masz problem hahaha

Gość gość
Z bnefitow mozna egzystowac i nie pasc z glodu ale zyc??? :D:D:D Chyba, ze dla kogos zycie jak dla angielkiej patologii - cider i zarcie tesco value :D Zadnych wakacji, ciuchow nowych (tylko te z second handow :D), porzadnego samochodu, mebli itd itp Faktycznie zazdroszcze ludziom benefitow, hahahahahaha :D

Gość gość
Cider i wszystko jasne patologiczny cieciu. Ja mam benków na tyle,ze oplace mieszkanie,rachunki i jeszcze mi zostaje. A to ile masz kasy z benków,to kwestia jak umiesz kombinować. I ja jestem zadowolona,bo mam tyle kasy jakbym do pracy chodzila,a nie musze.

Gość gość
Borys uk ci w doope.. marz dalej tylko nie bujaj w oblokach za duzo nie chcielibysmy zebys zaspal do pracy :D w koncu z twoich podatkow co miesiac wpada mi 400f na dziecko i mi w przeciwienstwie do ciebie bardzo zalezy na twoim pobycie tutaj tak samo jak milionom angoli ciapatych i somalijczykow ktorzy od paru lat z ujezdzania twojego garbu zrobili sobie sposob na zycie ;)

Gość gość
11:16 Dobrze gadasz!! Niech autor tematu zasuwa w pracy na nasze benefitki

Gość gość
Od kiedy to patologia beneficiarska potrafi pisac na kompie?

Gość gość
Nauczyla sie od kiedy borys postaniwil sie podzieluc z nami swoimi zarobkami :) moja kolezanka ma 420 funtow na dziecko i do tego jeszcze 380f na chate bierze 800za freevod panstwa tak tutaj dbaja o obywateli w polsce moze dostalaby 70zl... to jakis zart a tutaj? Pieniadze regularnie na koncie az zyc sie chce raj na ziemi a mowia ze bieda w anglii...

Gość gość
I jeszcze zarabua 2stowki tygodniowo 1600 na reke to juz jest jakis pieniadz wiadomo zyje w nieformalnym zwiazku bo jakby to wyszlo na jaw to zaraz by jej pozabierali a facet duzo nie zarabia na magazynie ma niecale 1300ale razem daje to jyz fajna kwote

Gość gość
Zaeebiste masz kolezaneczki. Moze jeszcze ciagna pod stolem? Czy daja za darmo?

Gość gość
przez tych wlasnie beneficiarzy zdecydowalam sie na wyjazd z UK, bo zal na to patrzec jaka patologia tam juz zostala, jak mozna miec za ambicje w zyciu siedziec na zapomogach dla biednych? ludzie wezcie zycie w swoje rece bo wasze dzieci nie beda mialy do was za grosz szacunku nieudaczniki!!!!

Gość gość
Lepiej posiedzieć sobie na benkach w domu i za jakiś czas pojsc do pracy niż pracować caly czas :-D Jak daja kase za darmo to trzeba brac,a nie się zastanawiać czy aby prawie tysiąc funtów miesięcznie nie zostawi plamy na mojej godności hahaaa

Gość gość
wyjechalas z anglii przez to zektos bierze benefity ...Boze jaka ty jestes dziwna ale mam nadzieje we nie do Polski tam nie bedzie ci wcale lepiej tea kazdy ciagnie gdzie I co sie da

Gość gość
Haha sam się wydoopczaj Studiuje a po studiach wezmę miejscowego za męża Masz takie możliwości?

Gość gość
Mam nadzieje ze na tych studiach macie pandzabi zebys sie dogadala z jego szczepem jak cie porwie do booliwoodu buhahah :D

Gość gość
Z ciapatym bym nawet za kasę nie poszła ;) Mam rodowitego. A ty? Poleczkę/a z PGR-u? :D

Gość gość
Rodowitego pakistanca z broda? Az ci nie zazdroszcze.

Gość gość
Polaczek fistaszek biedaczek

Gość gość
Haha "poleczke z pgru" :D i to napisala polka, kobieta ,dumna przyszla brytyjka pod warunkiem ze angol ja przygarnie na sluzke ... wszystkie polki sa takie puste czy tylko taka opinie probujesz wam wyrobic w swiecie :/ ? ...zal i dno

Gość gość
a ty nie jesteś "żal i dno"? twoim marzeniem jest żeby ktoś dokopał innym? naprawdę nie masz innych marzeń?

Gość gość
no co sie dziwicie autorowi, wszystko ma swoje granice, ludzie placza w Polsce ze nie ma pracy, wyjezdzaja i zamiast wziac sie do pracy bo maja okazje ja znalezc w UK to wybieraja droge na skroty nawet dla waszego samopoczucia nie lepiej wam sie jest czyms zajac pozytezcznym?

Gość gość
Autorze,nas nikt nie wydoopczy! Za to ciebie doopczy kaczyński i reszta polskich politykow codziennie na kazdym kroku. Uwazaj,bo nie dlugo w pl wprowadza podatek od oddychania i sikania w tej twojej polsce zasranej haha

Gość gość
kolega powyzej chyba ma problem z interpretacja jakze prostego tekstu autora, w ktorym nikt nie zachwalal Polski ani Kaczynskiego... no coz, czytanie ze zrozumieniem chyba bylo w 5 klasie podstawowki a ty jak wyraznie skonczyles edukacje wczesniej

Gość gość
no fakt ten post Musial pisac jakis tuman :)

Gość gość
no konczy sie nareszcie dla najgorszej patologii polskiej i dobsz :) w koncu :)

Gość gość
od pięciu lat słyszę jak to się kończy, ale nie widzę, żeby się kończyło cały czas dostają benefity i z roku na rok coraz większe a to co gada Cameron to tylko kiełbaska wyborcza - zupełnie taka sama jaką serwuje się w Polsce - nic z niej nie wynika!

Gość gość
wlasnie,wiec cmoknicie nas w pupcie,bo nikt nas nie wydoopczy tylko podwyższy benefity :-D