Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Borys Dzonson

Marze o dniu kiedy Cameron wydoopczy stad wszystkich beneficiarzy z Polski...!!!

Polecane posty

Gość gość
wstyd nam za was benefichairze! miejcie troche honoru i ambicji

Gość gość
od kiedy to honorem jest niepobieranie pieniędzy, które należą ci się z mocy prawa i na podstawie przepisów???? uważasz, że jak tobie się nie należą a komuś innemu tak, bo spełnia warunki to kradnie???

Gość gość
nie wiem czy mi sie naleza bo nigdy nie sprawdzalam, skroro sobie radze w zyciu to po co szukac socjalu? nie chodzi mi o ludzi w potrzebie, ktorym te pieniadze ratuja sytuacje tylko o cwaniakow ktorzy z wyboru postanowili nie robic, czy oszukiwac system po to zeby cos wyludzic

Gość gość
w UK nie możesz oszukać systemu warunki przyznawania benefitów są jasno i przeżyście wyszczególnione na stronie benefits - gov.uk jeśli je spełniasz - benefity dostaniesz - i nawet jeśli oszukasz czy nakłamiesz w aplikacji szybko zostanie to sprawdzone i będziesz ukarany

Gość gość
prosze Cie...., znam osobiscie duzo osob co niby robia tylko 12/14 godzin tygodniowo, pobieraja benefity ktore no przciez im sie prawnie naleza, a pozniej 40 dodatkowych godzin robia na czarno...

Gość gość
no to ich podkabluj! zrób sobie tę przyjemność

Gość gość
a czemu mam ich podkablowac? zastanawia mnie tylko fakt dlaczego tacy ludzie nie maja na tyle godnosci zeby uznac, ze to co robia to jest nieuczciwe i tyle

Gość gość
może mieli tyle godności, że uznali, co nie przeszkadza im pobierać bo zgodnie z prawem mogą

Gość gość
zastanawia mnie tylko fakt dlaczego tacy ludzie nie maja na tyle godnosci zeby uznac, ze to co robia to jest nieuczciwe i tyle xxxxxxxxxxx a zastanawiałaś się kiedyś, dlaczego ludzie nie mają tyle godności, żeby nie zdradzać, nie kłamać, nie obgadywać, nie komentować, nie wymagać od innych a nie od siebie? ile masz lat?15?