Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co oznacza Branzoletka na nodze

Polecane posty

Gość gość

Waszym zdaniem co oznacza branzoletka na nodze,czy to forma dekoracji czy jakis podtekst? dlaczego dziewczyny ja zakladacie?

Gość gość
Oznacza darmowy sex

Gość gość
Kiedyś nosiły je utrzymanki.

Gość brokeninside87
no to k***a z***biście, bo ja lubię sobie tak założyć:O:O:O:O

Gość gość
Może oznaczać, że masz do czynienia z tak zwaną Hot Wife czyli kobietą, która za zgodą męża czy partnera oddaje się innym. Przy czym hotki i ich mężowie są na ogół wymagający w doborze partnerów - jeśli nie dysponujesz odpowiednim rozmiarem, prezencją, dowc**em, kulturą osobistą i zdradzasz skłonność do plotkarstwa i niedyskrecji nie masz szans. Albo, u młodszych dziewczyn i podstarzałych idiotek, zwyczajnym przejawem podążania za modą, a wtedy nawet nie spełniając powyższych warunków możesz zaroochać. ;) Oczywiście zakładając, tak czy siak, że potrafisz poderwać jakąkolwiek kobietę. ;)

Gość gość
@brokeninside87 dziś ,,pechowiec.gif a jaka biżuteria mówi: "przytul mnie"?oczko.gif,, Brak biżuterii u młodej i pięknej kobiety.

Gość gość
W 99,5% nie oznacza nic, jest ozdobą na nodze kobiety :) W 0,5 % może oznacza tzw. hot wife (podobno stosują ten symbol, choć szczerze w to wątpię, bo za dużo kobiet nosi bransoletki zwyczajnie dla ozdoby, więc taki sygnał nie miałby sensu) :)

Gość gość
@brokeninside87 wczoraj ,,Brak biżuterii u młodej i pięknej kobiety. x czyli w moim przypadku wystarczy, że nie założę żadnej biżuteriioczko.gif '' xx Nie wiem do końca jak jest w Twoim przypadku, ale sądząc po tym, że tylko piszesz to Tobie nawet biżuteria, tapeta i roczna dieta razem wzięte nie są w stanie pomóc.

Gość gość
K********y nosza ten syf

Gość gość
No i tatuaze na ledzwiach