Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość z horroru

Jakie znacie najstraszniejsze horrory?

Polecane posty

Gość gość z horroru

Wiem, że może to nie ten dział, ale jak byłam w ciąży to maniakalnie oglądałam horrory:P zresztą przed ciążą też. Teraz mam roczne dziecko i oglądam coś od czasu do czasu jednak z przerażeniem zauważyłam, że się boję bardziej niż przed i w ciąży:D Wcześniej normalnie oglądałam takie klimatyczne horrory czy o duchach, a teraz mnie strach oblatuj***ardzo szybko:D za to jakieś tam krwawe mogę oglądać bez żadnych prawie emocji:P Chciałabym coś obejrzeć, ale nie wiem co, może coś polecicie? mam jeden horror, ale przerwałam jego oglądanie, bo jestem sama w domu i się za bardzo bałam:D

Gość gość
-martyrs -sinister -martwe zło -mama -amityville -lustra -lustra 2

Gość gość
o własnie jeszcze eden lake

Gość MałaMi85
Egzorcyzmy Emily Rose, Sinister,Wzgórza mają oczy, Naznaczony i koszmar mojego dzieciństwwa Laleczka Chucky :D

Gość gość
"M jak miłość" - nie ma straszniejszego horroru :o

Gość gość
Mama jest fajna i sinister

Gość gość
ja do "M jak miłość" dodałabym jeszcze "Klan":D jednak numer one to chyba "Moda na sukces":P A na poważnie to: Amityville, Eden Lake, Martwa Cisza, Sierociniec, Sierota, Dom na końcu czasu, Najście. Ogólnie sporo znam, ale wymieniłam na szybko. Pomieszałam też gatunki, bo np. Najście to krwawy horror, a Sieroniciec to zupełnie inny klimat.

Gość gość
Ring i większość japońskich, oni mają zryte łby to i horrory kręcą mega mocne.

Gość gość
18:32 mam takie same typy. Najorsze horrory to te klimatyczne trzymajace w napieciu

Gość gość
Sinister fajny, oglądałam jakiś czas temu i zdecydowanie to jeden z najlepszych horrorów ostatnich czasów. Ale "mama" już mi podeszła, nuda, po trailerze spodziewałam się więcej.

Jestvtak obleśny że aż straszny :D Ja też tak właśnie odebrałam ten film, jako obleśny :) Piłę też zaliczyłabym do tego gatunku.

Gość gość
Sinister jest straszny? :D :D :D w ogole!! ;) ale to moze przez to, ze uwielbiam Slipknota a horrory ogladam od dziecka ;) Sinister wyglada jak jeden z czlonkow zespolu a sama fabula filmu byla juz przetwarzana w milionach innych tego typu filmidel :P

Gość gość27
z obleśnych to obowiązkowo "Srpski film", większość ludzi się brzydzi tym filmem, ja go oglądałam pijąc kolę i jedząc kebaba z przyjaciółką:D Mnie nic nie obrzydzi:P

Gość gość27
ja się bałam oglądając Sinister, ale ja się boję horrorów z takim klimatem:P Mimo to maniakalnie oglądam jak mąż jest w pokoju obok:D

Gość gość
Martwe zło, Martyrs to śmiech nie horror Eden Lake, Wzgórza mają oczy, Hostel to filmy albo gore albo thrillery. A najbardziej mnie śmieszą Egzorcyzmy Emily Rose, 5 lat przymierzałam się do tego horroru bo tak się bałam, wszędzie nim straszono. Obejrzałam i czułam się zawiedziona okropnie:( W ogóle nie straszny i nieciekawy film, głupio opowiedziana historia po amerykańsku. Już bardziej podobały mi się Egzorcyzmy Dorothy Mills

Gość gość
mimo,ze ogladam horrory od dziecka, to powiem wam, ze najbardziej sie balam w kinie na Blair Witch... ale tak strasznie, ze myslalam iz w polowie filmu zwyczajnie wyjde z kina :D pewnie gdyby nie cala ta fama na dlugo przed filmem (malo kto mial dostep do neta, a kazdy powtarzal plote, ze to sie stalo na prawde - kto widzial, wie ze brzmialo to prawdopodobnie ;) ) nie bylby taki straszny ;) horrory ogladam na kopy, na Grudge w kinie tez sie balam, ale po tym maniakalnie ogladalam kazdy azjatycki horror dostepny w necie ;) 'histeria' na to sie wyczerpala ;) juz mnie zaden nie rusza. ale najbardziej nie lubie ogladac filmow o wirusach...nie zombie takich klasycznych, ale o takich jak np.w 28 dni pozniej... albo i Jestem Legendą... po takich filmach leze w lozku i sobie wyraziscie wyobrazam, co by bylo gdyby serio tak sie stalo i juz slysze te oszalale wrzaski na ulicach itp. nawet nie wiadomo jak walczyc i jak uciec gdyby tak sie stalo to w srodku nocy ;)

Gość gość
Srpski film ryje glowe normalnym ludziom. A teraz nie robia dobrych horrorow, wszystkie to gnioty, albo leje sie krew litrami, albo z szafy wyskakuja duchy. Dno.

Gość gość27
Ja niestety Blair Witch Project oglądałam pierwszy raz w grupie i się śmialiśmy, ze wielo krzyku o nic, głupi film itd. Po kilku latach obejrzałam go z bratem, ciemny pokój, głośniki, duży ekran. Zupełnie inne wrażenie! A się broniłam strasznie i jęczałam bratu, że nie chcę tego badziewia drugi raz oglądać:D Dobrze, że mnie namówił, bo teś się wsytraszyłam nieźle. Gdyby brata nie było to bym spieprzyła z pokoju:D

Gość gość
labirynt z 2013 raczej triller niżhorror ale film fajny

Gość gość27
widocznie ja jestem nienormalna, bvo oglądałam Srpski film z niesmakiem co prawda, ale bez przesady. Zresztą ostatnio obejrzałam też Frontiere(s) o którym było wiele krzyku, hasła, że film nie dla normalnych, a nic obrzydliwego tam nie widziałam. Wynudziłam się czekając na tą nienormalność strasznie. Już bardziej mnie Ludzka stonoga zaskoczyła pomysłem niż to francuskie "dzieło"

Gość gość27
ja mam Labirynt ściągnięty i mam zamiar obejrzeć w przyszłym tygodniu. Słyszałam, ze dobry właśnie jest. Zresztą masę filmów mam właśnie, które mam zamiar obejrzeć i czasu brak. Jak pracowałam (obecnie bezrobotna) to nie wiem dlaczego miałam wiecej czasu i ogladałam filmy jak szalona.

Gość gość
Pilas cole i jadlas kebaba,kiedy na filmie dorosly facet g****il niemowlaka?

Gość gość27
Piłam colę i jadłam kebaba wcześniej gwoli ścisłości:P Poza tym tam nie było gwałtu niemowlaka pokazanego, to była lalka przecież aczkolwiek fakt, że pedofilia mnie obrzydza. Bardziej mnie jednak zbulwersował tatuś posuwający synka i zakończenie niż ta scena głupia z porodem i niemowlakiem.

Gość gość
ludzka stonoga nie jest straszna, to zwyczajanie obrzydliwy film :O takie filmy jak Mama czy Sierocicniec mnie zupelnie nie przerazaja, ja je uwazam za jedne z najsmutniejszych filmow.

Gość gość27
i jeszcze tylko dodam, że scena z niemowlakiem była do granic możliwości okrojona (żadnego seksu itp), a już z kolei ta z ojcem i synkiem była bardziej urzeczywistniona. Ale pewnie jesteś mamuśką niemowlaczka i dlatego tamta scena zrobiła na tobie większe wrażenie. Ja wcześnie czytałam o Srpskim filmie i długo się do niego przymierzałam, bo straszyli gwałtem na niemowlaku, spodziewałam się naprawdę czegoś obrzydliwego ( w końcu film jest zakazany w wielu krajach, w Polsce dostępna jest już tylko obcięta wersja), a okazało się, ze scena z lalką czyli niemowlakiem to nie było to co mnie zniesmaczyło. Możliwe, że oglądałąś zakończenie okrojone już, bo ono było bardziej mocne.

Gość gość
Zgadlas-jestem mama niemowlaka i nastolatka.i jednakowo mnie zniesmacza i obrzydza scena z niemowlakiem,jak i ta,gdzie g***** synka.nie ogladalam filmu i nie chce,nie wiem czy by mi sie na psychice nie odbilo to...ale czytalam o nim i wiem,ze jest obrzydliwy. ze swojej strony polece CUBE,ale to bardziej thriller