Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Badania naukowe dowiodły, że głupsi faceci mają średnio więcej seksu, to mówi o

Polecane posty

Gość gość

kobietach wszystko i o ich pociągu do inteligencji.

Gość gość000
Co racja to racja. Inteligencja nie jest wabikiem seksualnym dla żadnej płci. Jednak na pewno prędzej znajdzie się kobieta, którą urzeknie inteligentny i niezbyt seksowny z wyglądu facet niż mężczyzna, którego urzeknie inteligentna niezbyt seksowna z wyglądu kobieta. Pisząc urzeknie miałam na myśli znajomość z niejednym finałem w łóżku. ;) Tak wiem facet musi mieć podniecającą go partnerkę. A kobieta to już może sypiać z totalnie aseksualnym z wyglądu typem???

To świadczy tylko o tym, że przygłupy walą wszystko, co popadnie, a inteligentni uważają, by w zastawione na siebie sidła nie wpaść :D :D :D.

Gość gość
Mam zgoła odmienne zdanie od was. Po pierwsze uważam, że prędzej facetowi zaimponuje wybitna inteligencja u kobiety( ponieważ jest to cecha rzadko spotykana i mnie to zawsze pociągało jako faceta) po drugie sądzę, że problem bierze się z następujących powodów. Inteligentny mężczyzna jest z reguły bardziej zamknięty w sobie i nie inicjuje kontaktu z płcią przeciwną, a debile podrywają i komentują każdą ładną dziewczynę na ulicy, po drugie inteligentny facet zapewne unika miejsc, gdzie najłatwiej spotkać dziewczyny zdolne na łatwy seks, tj. techno kluby, imprezy, akademickie biby, popijawy itd... Ja wiem to po sobie, że chociaż chodziłem do takich miejsc to czułem się tam źle, jak obcy. Po trzecie uważam, że kobiecie tępy facet da większe, atawistyczne poczucie bezpieczeństwa, bo jak jest tępy, to jest większa szansa, że jest agresywny i w razie czego przywali, jednak większość intelektualistów nie jest skora do przemocy i jest to w jakiś sposób powiązane.

>>>Po pierwsze uważam, że prędzej facetowi zaimponuje wybitna inteligencja u kobiety( ponieważ jest to cecha rzadko spotykana i mnie to zawsze pociągało jako faceta)<<< Ty się zdecyduj :D : albo babom słodzisz, albo im brak inteligencji wypominasz :D :D :D. To ja miałem wiele szczęścia, ze wszystkie pasjonujące mnie kobiety były i piękne i inteligentne :) :) :). Wybacz jednak, ale pomimo mojej wady wzroku na samą inteligencję bym nigdy nie poleciał :D :D :D. x >>>po drugie sądzę, że problem bierze się z następujących powodów. Inteligentny mężczyzna jest z reguły bardziej zamknięty w sobie i nie inicjuje kontaktu z płcią przeciwną, a debile podrywają i komentują każdą ładną dziewczynę na ulicy<<< Raczej chodzi o to, ze inteligentny i pewny siebie facet nie musi wyrywać wszystkiego, by swoje ego podbudować, a tumany idą zazwyczaj na ilość :D :D :D. x >>>po drugie inteligentny facet zapewne unika miejsc, gdzie najłatwiej spotkać dziewczyny zdolne na łatwy seks, tj. techno kluby, imprezy, akademickie biby, popijawy itd...<<< To wg Ciebie w tych akademickich imprezach sami ćwierćinteligenci uczestniczą :D :D :D. Dobre :D, ale nie mów o tym kolegom :D :D :D. x >>>Po trzecie uważam, że kobiecie tępy facet da większe, atawistyczne poczucie bezpieczeństwa, bo jak jest tępy, to jest większa szansa, że jest agresywny i w razie czego przywali, jednak większość intelektualistów nie jest skora do przemocy i jest to w jakiś sposób powiązane.<<< No popatrz, popatrz... :D. A mnie od miesiąca wyrywa całkiem fajna czterdziecha, za którą lata przygłup. Przygłup już nawet chciał się o nią ze mną bić :D. A czterdziecha udaje, ze ma go gdzieś i dalej za mną łazi :(. Przygłup ma stałą pracę i wcale nie jest brzydki, ani zapuszczony.

Gość gość
"badania naukowe dowiodły" - a te badania to zwykłe kwestionariusze - debile zawsze będą sobie zawyżać ilość numerków i partnrek. Jakby zrobić takie badanie dowiedziałbyś się też, że jest związek między niskim IQ i wielkim penisem, bo każdy przygłup twierdziłby, że ma 30cm.

Gość gość
podaj źródła do tych badań.. Iteligentny