Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niedługo będę się kochał z moją dziewczyną, ale boję się, że ma motyla!

Polecane posty

Gość gość
mi też się motylki nie podobają, miałem dwie dziewczyny - każda motyl, potem poznałem swoją obecną żonę - bułeczkę:P

o matko jak może to mieć aż takie znaczenie?? mi nikt nic nie powiedział nic na ten temat. Może chcieli być mili albo faktycznie normalni faceci nie zwracają na to uwagi tylko prawiki z kafe.

Gość gość
Niekochaj sie z nią. Lepiej opciagni koledze frajeze:-)

Gość gość
to ja autor topiku. mój penis ma 7 cm w zwodzie a jak opadnie to jakieś 3 cm może będzie. dlatego nie chcę motyla tylko bułkę żeby nie było tak że jak się z dziewczyną rozbierzemy to między nogami będziemy mieć prawie to samo

Gość gość
cos mi sie wydaje ze spora czesc z was kafeterianki ma motyla:D stad ten bulwers i podszywy:)

Gość gość
A ja w ogóle nie kumam o co chodzi i nie wiem czy mam bułke czy motyla i mówiąc szczerze mam to gdzieś ;)

Gość gość
ja p*****le:( i to pisze pokolenie mlodego Polaka , czytam kafe -czytam wpisy mlodzierzy i stwierdzam ze to banda debili , bezmozgowcow, chorych psychicznie imbecyli - nie o taka Polske walczylismy noz k***a to jest dylemat -ksztalt pisdy:(

Gość gość
cos mi sie wydaje ze spora czesc z was kafeterianki ma motylasmiech.gif stad ten bulwers i podszywyusmiech.gif x jaki bulwers? autor ma przerośniętą łechtaczkę zamiast penisa. niech sam ci pokaże :D

Gość gość
gość dziś Dla mnie dziewczyna może być przeciętna z wyglądu, ale jak ma bułeczkę to ma +100% do atrakcyjności i nie moja wina, że tak jest. X Stwierdzam, ze jestes wykolejony psychicznie i nic ci juz nie pomoze. Czysty surrealizm, wyobrazilam sobie teraz cos na ksztalt kobiety, ktora zamiast twarzy ma buleczke... no niee..ciebie czlowieku powinni zamknac u czubków...

Gość gość
gość dziś Dla mnie dziewczyna może być przeciętna z wyglądu, ale jak ma bułeczkę to ma +100% do atrakcyjności i nie moja wina, że tak jest. X jestes tez plytki i niezdolny do uczuc wyzszych, przypominasz mi takiego rasowego zboczenca. Lecz sie poki czas

Gość gość
gość dziś Dla mnie dziewczyna może być przeciętna z wyglądu, ale jak ma bułeczkę to ma +100% do atrakcyjności i nie moja wina, że tak jest. Wyjaśnijcie mi jeszcze dlaczego wszystkie operacje korygujące wargi sromowe robi się w kierunku bułeczki, a nie motyla? - Dlaczego????? Z powodu takich ciuli jak ty, którzy wmawiają kobietom, że motyl to upośledzenie. To jedno, a drugi powód to to, że motyl może być najzwyklej w świecie niewygodny dla posiadaczki. Obciera się i może boleć. Już wiesz?

Gość gość
" Dlaczego????? Z powodu takich ciuli jak ty, którzy wmawiają kobietom, że motyl to upośledzenie. To jedno, a drugi powód to to, że motyl może być najzwyklej w świecie niewygodny dla posiadaczki. Obciera się i może boleć. Już wiesz?" x Ale mam pytanie. Jestem kobietą, myslisz, ze mi miło jak ktoś pisze, że tylko motyl jest fajny, że jest bardziej czuły, że jest prawdziwie kobiecy, że reszta to małe dziewczynki itd? wszystko działa w obie strony

Gość gość
Nie wiem, dla mnie nie liczy sie pisdy kształt, ani rysy ch..uja..jezeli pokocham kogoś przykładowo i mi sie spodoba, to nie patrze na takie rzeczy. Jestem skłonna patrzeć na twarz, na oczy. Autor powinien leczyć się psychiatrycznie

Gość gość
Ale pisałas o tym, ze dziewczyny z motylami źle sie czuja miedzy innymi bo są faceci co tak gadają. Tak samo ja mogę źle się czuc gdy ktoś mnie będzie porównywał do dziecka. I tylko o tym mowa, x a w zyciu każdy powinien sobei wybierać takiego co mu pasuje, dla jednych kobiet wzrost jest wazny (czego osobiście nie mogę pojąć), dla innych charakter, dla kolejnych zasobność portfela. skoro ktoś ma dane podejście to chyba lepiej by szukał swojego niz marnował czas kogoś kto ma inne podejście do danej kwestii.

Gość gość
Dobrze by było gdyby jeszcze taki ktoś zaznaczał na początku znajomości co dla niego jest najważniejsze w związku. Autorze powiedz tej biednej dziewczynie o swoich oczekiwaniach, jeśli masz jaja.

Gość gość
autor watku sam z soba pisze ;) do tego podaje sie zza innych ,smieszy jestes ;) prowokatorze

Gość gość
Mały móżdzek mają motylice.