Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż mnie zdradza i ja to akceptuje bo taka jest rola kobiety

Polecane posty

Gość gość

Mąż mnie zaakceptował taką jaką jestem. Zaakceptował to, że mam nieślubne dziecko :) :) mój syn też go uwielbia :). W między czasie urodziłam mu jeszcze dwójkę dzieci (chłopca i dziewczynkę) teraz po raz kolejny jestem w ciąży, jestem na jego utrzymaniu, nie muszę chodzić do pracy i wiem o tym, że on co jakiś czas ma nową kochankę. Facet jest starszy ode mnie o 15 lat. Ale co tutaj być zdziwionym? W małżeństwie moich rodziców było dokładnie tak samo i do tej pory tak jest, ojciec całe życie zdradzał matkę i do tej pory to robi ale dla mojej mamy to nie jest żadna ujma, ani wstyd, w końcu on ją utrzymuje a jej z tym wszystkim było dobrze bo żyła jak królowa, mnie też jest dobrze. Co więcej ostatnio dowiedziałam się, że mój mąż razem z moim ojcem byli widziani w agencji towarzyskiej, jakoś, ani ja, ani matka nie mamy do nich oto pretensji, to są ich sprawy. Wczoraj mąż oznajmił mi coś ciekawego, on ma 18letnią córkę z innego związku, która tak samo jak ja jest w ciąży (nie chce dziecka), ja mam urodzić dziewczynkę, ona chłopca i mąż zaproponował mi, żebyśmy to dziecko zaadoptowali. Zgodziłam się, czemu nie.

Gość gość
skoro ci w tym dobrze to milej zabawy jak juz jestesmy przy roli kobiety - KTO ja okresla? mezowie z mozgiem w kroku?

Gość gość
Mój mąż też mnie zdradza a ja siedzę cicho, co mu zrobię???? w końcu to on zarabia na rodzinę, ja się z tym pogodziłam, nie będę mu robiła problemów. Nawet mi to jest na rękę.

Gość gość
a...zarabia na rodzine? :D k*****m?

Gość gość
jestes izalezniona, wytresowana jak pies c***a bez wlasnego zdania na kazde skininie swojego pana, a nie zona🖐️

Gość gość
"rola kobiety"? haha to musi być prowo, więc daruj sobie, bo nie wierzę, że takie kretynki istnieją

Gość gość
Na twoim miejscu wolałabym iść do pracy i odejść od niego niż żeby mnie zdradzał z jakimiś zdzirami, więc nie wypowiadaj się za wszystkie kobiety.

Gość gość
"Wczoraj mąż oznajmił mi coś ciekawego, on ma 18letnią córkę z innego związku, która tak samo jak ja jest w ciąży (nie chce dziecka), ja mam urodzić dziewczynkę, ona chłopca i mąż zaproponował mi, żebyśmy to dziecko zaadoptowali. Zgodziłam się, czemu nie." xxxxxxx hahahaha! prowo na 100% :D nie ma takiej debilki, która nie dość że przyzwalałby na zdrady to jeszcze zgodziłaby się zaadoptować cudze bachory, mimo własnego stada szczeniaków 🖐️

Gość gość
Ale dlaczego, ja zawsze chciałam mieć jedno dziecko adoptowane, nawet starałam się namówić na to męża, ale on nie chciał brać dzieci z domu dziecka.

Gość gość
patologia, twoi rodzice to patologia i ciebie tez tak wychowali patologia przekazywana z pokolenia na pokolenie

Gość gość
było im towarzyszysz w tym burdelu i pić kawke na fotelu obok gdzie mąż i ojczulek się zabawiali albo nie było jeszcze wziąć ze sobą dzieci byłoby ciekawiej i od razu byś im pokazała co i jak a tak poważnie radziłabym psychologa bo nie masz kręgosłupa moralnego jak tez twoja rodzina, a takie osoby przyciągają do siebie partnerów z poziomem jaki sami reprezentują, nie masz szacunku do siebie, godności, zero ambicji, totalna uległość, patologia i dno tylk od dzieci szkoda a będą takie same ciekawe co im przekażesz skoro w waszej rodzinie nie ma żadnych wartości i zasad moralnych a mąż i ojciec jawnie okazują brak szacunku tobie i matce

Gość gość
tak też będą traktowane twoje dzieci bedą krzywdziły i same będą krzywdzone bo tego je nauczono, aż strach że są tacy ludzie których niewiele róźni od zwierząt

Gość gość
jestem kobietą która się szanuje i wypraszam sobie, skoro uważasz że to twoja osobista rola życie w upodleniu i poniżeniu to proszę bardzo ale od innych kobiet wara

Gość gość
hahahahaha ale provo rola kobiety hahahahahaaaa chyba twoja rola swoją drogą ty nie jestes kobietą tylko głupią krową rozpłodową

Gość gość
Ja się jakoś dobrze z tym czuje, nie jedna kobieta tak żyje jak ja i godzi się na to.

Gość gość
skoro ci tak z tym dobrze to po co o tym piszesz bo chwalić się nie ma czym

Gość gość
ty poszłaś na łatwizne i tyle

Gość gość
Kiepska prowokacja, mogłaś się bardziej wysilić.

Gość gość
godzi się bo nie ma wyjścia bo się wp*********y w kanał tak się konczy jak się jest na czyjejś łasce bez wykształcenia i pracy, szkoda tylko że taki patologiczny model rodziny przekazujesz dzieciom

Gość gość
Dla Twojej informacji mam wykształcenie wyższe ale jakoś nie mogę znaleźć pracy w zawodzie.

Gość gość
I powiem więcej :D nawet nie szukam tej pracy bo po co, jestem na utrzymaniu chłopa i dobrze mi z tym, na pewno każda inna baba też by wybrała takie rozwiązanie.

Gość gość
jasne dla mnie jesteś zerem

Gość gość
Co za kretynki siedzą na czyimś utrzymaniu kosztem własnego honoru? Do roboty, a takiego faceta w dupę kopnąć! Podobno była emancypacja, a tu proszę jakie archaiczne poglądy...

Gość gość
No to się jakaś koorfa wyżyła we własnym prowo. :D Ale przecież tak jest w każdy weekend. Jak nie wycia to wieszanie psów na żonach ze bez honoru i ambicji. :D Takie zapchaj szpary co dają żonatym po katach to dopiero mają ambicję i honor. :D No a to dzisiejsze prowo to już przebiło wszystkie :D:D:D Właśnie widać koorfiszony akie jesteście głupie i co jedynie siedzi wam w pustych łbach :D:D:D

Gość gość
ale patologia umysłowa u autorki - ale to dlatego, jak sama piszesz, że mama cie tak wychowała, wasza sprawa, w moich oczach jestescie rodzina patologiczną, nawet jeśli finansowo dobrze sytuowaną, jestescie patologia umyslową i moralną

Gość gość
gość dziś dokladnie, siedza calymi weekendami na kafe.pl i pluja jadem bo ich ukochany kochanek spedza czas z zolzowata, spasiona, zapuszczona zona i niechcianymi dziecmi:D

Gość gość
też znajdz sobie kochanka... dlaczego masz byc ofiarą losu?

Gość gość
Chyba by musiała być takim tępym pasztetem jak ty :D

Gość gość
skoro ty mu wybaczasz to czemu on by nie mógł wybaczyć tobie zdrad. Może znajdziesz jeszcze bardziej hojniejszego i z dużym portfelem, choć skoro nie jesteś modelką to marnie oceniam twoje szanse.

Gość gość
Nawet mi to jest na rękę. > No to rozumiem. Ty nie musisz się z nim jebać a kaska i tak wpada do twojego portfela :D Tak bym mogła mieć i również by mi nie przeszkadzało że mężuś dupczy cos na boku :P