Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Znowu nie wykonałem podejścia

Polecane posty

Ja to chyba za bardzo romantyczny jestem i muszę się zauroczyć, żeby podejść. Nie rwę pierwszej lepszej.

Gość gość
Chcę podejść - nie mam jak i nie podchodzę. Potem sobie tłumaczę, że jestem za romantyczny. :D Wymyślaj wymówki dalej. Wymyślaj. :D Jesteśmy ci wdzięczni, dzięki tobie mniejsza konkurencja :D Tak, żałosne wymówki robisz i kłamliwe skoro już pytasz

Niezbyt kłamliwe, bo kilka razy podchodziłem do kobiet, w których bylem naprawde zauroczony i ktore widzialem wiecej niz raz w zyciu.

Gość gość
Jeszcze się zauraczasz :D To ile masz lat... 18

Gość gość
Chłopie, zakochiwanie się to pranie mózgu :D

Gość gość
Nie wierze ze mowisz takie rzeczy. No jak baba :D Masz sprana glowe, mam nadzieje ze mlodosc cie usprawiedliwia, bo jeszcze w mlodym wieku wypada mowic bzdury, ale potem juz nie bardzo ;)

Looooser-To w dużej mierze kwestia zarobków, jak ja mało zarabiałem to też unikałem kobiet, bo gdybym miał z nią dziecko, to z miał bym problem finasowy. Wystarczy znalźć dobrą prac i od razu chce ci się podrywać, dziś gadałem nawet z sprzątaczką, fajna babka, koło 40 lat, zadałem jej pytani i rozmowa się rozwinła, żałuje że nie zapytałem czy ma mężą.

To skoro nie wykonałeś podejścia to znaczy że Cię nie zauroczyła.... czyli o co ten żal? Że nie masz kogo bzykać? Idź do burdelu ;)

Gość gość
Loooooser, i ty chcesz być Pick Up Artist :D Chyba Lose Artist.

Gość gość
weź se odpuść najlepiej ci to wyjdzie. nie ma sensu , skoro i tak laskom nie się nie podobasz tak jak większość prawikusów.

Gość gość
a mnie nie dodało. jak się od zawsze było tym gorszym dla lasek, to potem nawet kasa nie pomaga. bsa, ty podobno jakąś z roksy się ustawiłeś, nie?

Looooser -Kobiety kochają kasę od faceta, lubią komplementy itp, tego u nich nie zmienisz.

Looooser wczoraj No to fakt, widocznie się na *****cza nie nadaje, tylko jestem monogamistą. yyyy To bzykaj tylko jedną dziwkę :P

gość -Miałem iść dzisiaj, ale mi sie nie chce. Odkryłem zresztą pewne fakty, otóż moja wymowa się poprawiła i odkryłm to, że kobiety miękną, jak się im prawi komplementy,to najlepszy sposób na podryw. Niestety nie mam czasu na randki i to jest minus mojej sytuacji, albo dużo pracy i kasa, albo brak kasy i czas na randki. Postanowiłem też zmienić styl ubierania się, zapuścić włosy, przestać wyglądać jak skinhead, zobaczymy czy pomoże. W co dziś ludzi się ubirają? Dalej w dżinsy czy coś innego w modzie? Bo będę się musiał zaopatrzyć w jakieś nowe ubrania.