Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Puffi

Czy donosy są sprawdzane???

Polecane posty

Jeśli kupię sobie kartę do telefonu to będą dociekali skąd ten donos przyszedł. Np. w urzędzie skarbowym, urzędzie pracy, gminie, starostwie, szkole, opiece społecznej, w pipie lub ZUS, do US i mopsu przyjmują anonimy.

Gość gość
Lepiej napisz wprost gdzie i na kogo chcesz donieść :) poza tym czemu nie uczysz się do matury ?

Uczę się ale czuje, że powinnam jakieś zamieszanie zrobić. Zarówno w firmach,w których mnie zwalniano jak i w mojej rodzinie... może napisać jakieś niewiarygodne informację do GAZETY????

Gość gość
Ty to masz chyba 1000 pomysłów na minutę a na kogo chcesz donieść ? co się stało ?

Nie ważne na kogo, ten donos ma służyć jako nauczka i jako głupi ale bezwzględny żart, by parę osób wiedziało, że ze mną się nie zadziera.

Gość gość
Ojej. Czyżby ta osoba miała większe podstawy do otrzymania zasiłku z MOPSu niż ty?

Gość gość
smerfeta chce pewnie złożyć donos na sprzedawcę hot-dogów na rogu żeby przejąć jego dochodowy biznes :)

Tam jest budka z hot dogami obok tego miejsca gdzie to widziałam, wiem już co zrobię, podrzucę tam do tej budki martwego szczura, trutkę na szczury do jego żarcia i wezwę sanepid.

Gość gość
skąd Ty weźmiesz martwego szczura ? lepiej wezwij sanepid do siebie niech Cię przebadają

Gość MarlenkaS
Wywrozyc ci NOWOTWOR? Szukaj mi lilii perfumu szmatko