Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafeteryjne Kółko Różańcowe. Zapraszam !

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy psychopaci, zboczeńcy i dewianci mile widziani :classic_cool: Ojcze nasz, któryś jest w niebie święć się imię Twoje; przyjdź królestwo Twoje; bądź wola Twoja jako w niebie tak i na ziemi; chleba naszego powszedniego daj nam dzisiaj; i odpuść nam nasze winy, jako i my odpuszczamy naszym winowajcom; i nie wódź nas na pokuszenie; ale nas zbaw od złego. Amen.

Gość gość
Ktoś cokolwiek z tego zrozumiał? Chyba (na pewno) nawet sataniści zgłupieli. O katolikach nie ma co wspominać - od zawsze nie wiedzieli co klepią.

Gość ksiądz z radomia
a czy księża mogą pisać ? Chce z wami zdrowaśki odmówić :)

Gość gość
to oszustwo ! !!! tu jest szatan ! nie papuguj!!! chodzcie do mnie drogie niewiasty :P tutaj mamy przystojnego zelatora ,które sie nami zajmie !

Gość gość
Nie wódź nas na pokuszenie Ojców naszych wielki Boże

Gość gość
wieczne odpoczywanie racz dać mu panie a wiekuista światłość niechaj mi świeci na wieki wieków Amen:classic_cool:

Gość gość
Matoły ...poziom osób z forum to dno,..pewnie sami ludzie po podstawówce tu piszą

Pełen współczucia święty Judo Tadeuszu, który mocą Bożą przywróciłeś tak wielu ludziom zdrowie i jasność umysłu, wejrzyj na cynicafm w moim cierpieniu. Ufny w Twoje potężne wstawiennictwo, błagam Cię, byś prosił Jezusa, miłosiernego Uzdrowiciela chorych, o uzdrowienie cynicafm. Spraw, by cynicfm, podźwignięty Jego miłością, otrzymał wielką łaskę zdrowia psychicznego. Amen.

Gość gość
a ja się czegoś nauczyłam. zawsze myślałam że jest "święcie imię twoje" a nie "święć się" :D teraz to ma sens. dzieki:)

Gość gość
Zdrowaś Święta Ladacznico, łaski pełna, Pan z Tobą, błogosławionaś Ty między niewiastami, i błogosławiony owoc żywota Twojego, Jezus. Święta Ladacznico, Matko Szmat i Lafirynd, módl się za nami grzesznymi Dziwkami teraz i w godzinę śmierci naszej. Amen

Gość gość
Swięta Maryjo M.B módl sie za nami grzesznymi i k****arzami i dorabiaczami rogów teraz i w godz śmierci naszej amen

Gość gość
nie słuchaj ich Najświętsza Panienko, są źli i zawistni, bo ktoś o tak pospolitym wyglądzie i imieniu jak Józek cię zdobył, a tyś mu się oddała, dzięki czemu nie stałaś się desperatką jak te wyżej i niżej zapewne też ;) Poza tym przecież powiłaś mu syna, co prawda nie był jego biologicznym ojcem, ale go uznał i wychował jak swoje. Józek to dobry chłop, może nie majętny i bujał na osiołku ale syna wychował przyzwoicie, nauczył go zwiedzać świat, mówić go nauczył, pisać może nie nauczył ale Jezus analfabetą nie był a nawet jak był to akurat to mu można wybaczyć :D Także tak jak mówię, bądź zdrów i trzymaj się ciepło bo w górnych warstwach atmosfery podobno zimno jest bardzo i wieje. Pa :)

Gość gość
Gdy wieczorne zgasną zorze, zanim głowę do snu złożę, modlitwę moją zanoszę, Bogu Ojcu i Synowi. Dop********e sąsiadowi! Dla siebie o nic nie wnoszę, tylko mu dosrajcie, proszę! Kto ja jestem? Polak mały! Mały, zawistny i podły! Jaki znak mój? Krwawe gały! Oto wznoszę swoje modły do Boga, Maryi i Syna! Zniszczcie tego s********a! Mego rodaka, sąsiada, tego wroga, tego gada! Żeby mu okradli garaż, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb, żeby mu się córka z czarnym i w ogóle, żeby miał marnie! Żeby miał AIDS-a i raka, oto modlitwa Polaka!

Gość gość
Juzusku i Maryjo prosze! pomozcie mi znalezc porzadnego chlopca, ktory nie grzeszy. Amen.

Gość gość
a mi dziewice, o to cie proszę Borze

Gość gość
Ej Vikernes, a może miej troche konsekwencji i zostaw cynika w spokoju?? Nie istniejesz bez niego, czy co ?

Gość gość
Na szczęście Miłosierdzie Boże nie zna granic:)

Gość gość
Bóg woli chyba kopulować niz patrzec na swój ludzki pomiot, który spłodził, nieprawdaż ? :classic_cool:

Gość gość
kidys taki jeden rzekł " spieprzajcie idioci i głupcy '\

Gość gość
spieprzajcie idioci i głupcy xxx to powiedział Bóg do Jezusa i reszty głupków ktorzy na niego czekali :D

Gość gość
ksionc proboszcz dziś - Idźcie, ofiary skończone...!] :D głupku

Gość gość
proboszcz ululał co ja to ... apsik ?