Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy boicie zostawić się dziecko pod opieką kogoś z rodziny?

Polecane posty

Gość gość

Ja mam taki lęk przed teściową. Jak córka miała pół roku została z teściową na dwie godziny. W tym czasie podała jej zupkę chińską mimo, że na półce zostawiłam jej słoik z zupką i wytłumaczyłam co i jak. Córka wylądowała w szpitalu, a tesciowa do tej pory uważa, ze nic sie nie stało. Oczywiście widujemy sie z nią , ale nigdy nie zostawię jej dziecka pod opieką.

Gość gość
takiego numeru jeszcze nie grali! zupka chińska dla niemowlaka? to dla dorosłych zdrowe nie jest....

Gość gość
Mój błąd, ze zaufałam teściowej. Według niej to zwykły rosół i corka patrzyła się jak tesciowa jadła, wiec jej dała.

Gość gość
to nawet nie stało koło zwykłego rosołu!!!! radzę popytać co z dzisiejszej chemii spożywczej jest dla niej zwykłym żarciem. unikniecie niespodzianek na drugi raz :P

Gość gość
ale dlaczego jesteś tak nieoryginalna? ten temat już był, wymyśl coś lepszego. moze zamiast mleka cola?

Gość gość
O ja też z teściową,raz synek chodził z nią po ogrodzie a ona patrzyła na jakieś drzewa i on zerwał z krzaka coś jak jagoda i ja w tym momencie to widząc podchodziłem do nich stojących tyłem i synek pokazuje to teściowej a ta do niego "o co to masz jagodowe? " i tyle i w tym momencie jaj chciał to do buzi wziąć to mu wyrwalam. ...taa. jagode na środku ogródka: /

Gość gość
Ja z tesciowa tez boje sie dziecko zostawic od czasu kiedy jak maly byl dala mu kawal jablka którym zaczal sie krztusic