Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A moja 8 letnia córka ma już fejsbuka !

Polecane posty

Gość gość
gratulujemy! :-O

Gość gość
Współczuję głupoty.

Gość Edzio Peedzio
Podaj link lubię sobie pooglądać takie słodkie dzieciaczki :)

Gość gość
jak matka ma pusto w głowie to czego można od dziecka wymagać? dziecko widzi że mamunia cały dzien na Facebooku siedzi to naśladuje.

Gość gośćop
A kto napisał, że dziecko samo założyło? Pewnie to matka za nie zrobiła. Nie wiem czy to prowo ale mam znajoma której córka (8 lat) ma konto na FB więc jestem w stanie uwierzyć , że to możliwe. Tylko nie wiem czym tu się chwalić :O

Gość gość
No aAutork o . Pozwoliła s dziecku Facebook a założyć a nie pomyślał as ze Może jakiś pedofil trze pie sobie przy jej zdjęciach ?

Gość gość
Mojej koleżanki córka 8 letnia też ma Facebooka i klikała że lubi Malibu, a później jak razem rozmawiałyśmy o tym nie wiedziała co to jest, albo udawała :)

Gość gość
Koleżanki córka też ma konto na fejsie,dziewczynka ma jakieś 7 lat,jeszcze chyba pisać nie umie.

Gość gość
Mam 35 lat, konto w banku, przyjaciół i znajomych w realu.

Moj 8 letni syn tez:) i ponad polowa jego klasy tez... I co Wy mamy na medal chcecie cywilizacje zatrzymac?? Nie da sie... Tez bylam przeciwna na paczatku... tak samo jak stalam oporem przed zakupem synowi komórki...ale to jak walka z wiatrakami... i zdzwiłybyscie sie jak dzieci teraz szybko sie ucza ... Jak dlugo mozesz walczyc z dzieckiem, gdy prawie wszystkie dzieci w klasie FB maja?? I tylko on jeden nie...?? To niech ma:) Tylko kontroluj co na nim pisze...co oglada... z kim pisze... Komorkę tez w koncu mu kupilam... i teraz sama mam wiecej profitow z tego niz on:P On dzis juz zapomina tej komorki:) I sie wkurzam nie raz, że nie odbiera:) I moj syn sobie maila sam zalozyl... Mamy niestety 21 wiek i tego nie zmienimy... nie ma sensu uwsteczniac dzieci do starych czasow tylko dlatego, ze te czasy znamy... Są z FB plusy... moj syn czesto rozmawia z kolegami z klasy przez fb... uczy sie przez to pisac... przelewac mysli... i pisze juz dosc szybko na klawiaturze...

Gość gość
Mój syn nie ma fb i 8 lat u niego dzieci nie mają fb . A w klasie może 5 dzieci ma komórki ... także nie przesadzajmy ......

Gość gość
Super, od małego pozwala się inwigilować kazdemu :D

Gość gość
daj namiary na tą córkę to zaproszę ją na lody...

Gość gość
moja córka tez ma 8 lat i nie wyobrazam sobie zeby miała konto na FB, posrało cie autorko czy co?? komórki tez nie ma bo jest jej zupełnie niepotrzebna i nie widziałam zadnego dziecka z jej klasy z komórka w reku. No i błagam niech mi tu idiotki nie pisza o postepie, może pozwólcie sie bzykac 10 latkom bo pół klasy tak robi :D

Gość Tasmanska
Facebook od 13 lat jest dozwolony JA bym wykasowała konto smarkaczowi i zakazala do komputera siadac

Gość Tasmanska
Sukces zyciowy 8 latka.pisze szybko na klawiaturze buuahahahha A jeśli ma wykonać obowiązki w domu, grzecznie zachować się w szkole to geniusza przerasta misja

Gość gość
12:16 MASZ RACJE

Gość gość
ja już takie profile zgłaszam, bo jest to nielegalne :]

Gość gość
Ale co nielegalne ? Mieć fb ?

Gość gość
W męża rodzinie dziecko 15 letnie ma fb ale siedzi na nim z mamą albo z tatą. Nie ma telefonu i nie potrafi się nim obsługiwać . Po co jak mama w domu siedzi. Sam nie umie wody do kąpieli ustawić, zrobić kanapki. Nie róbcie z dzieci p**d. Moja córka ma 9 lat. Ma fb, telefon. Moze nie drogi, ale tez nir złom. I jest mądra dziewczynką. Zdj itp ma poblokowane obcy nie zobaczy. Jak obcy daje zap do znajomych to mi mówi i usuwamy.

Mój syn ma Fb i telefon od tych wakacji. Uczy się b dobrze. Zachowanie wzorowe. Nie jest rozpuszczonym bachorem. Nigdy nie zrobił mi afery w sklepie że coś chce.. Chcesz żeby Twoje dzieci zyly 100 lat za murzynami to twoja sprawa. Ale innych nie oceniaj :) PS. Ja nie z tych co się wdaja w Pyskowice w necie więc spadam :) mam udane życie nie będę się nad kafeteria spinac;)

Moja 9latka także szybko pisze używając klawiatury, również potrafi pięknie przelewać myśli na papier, w internecie śmiga jak Kubica po asfalcie, jest celującym uczniem i nie odstawia żadnych numerów, ale fb ani innych takich nie ma i nie wyobrażam sobie, żeby miała. W jej klasie z tego co się orientuję też nikt nie ma.

Gość gość
ja mam koleżnake która założyła konto na fejsie swojemu 6 letniemu synowi... argument... bo on chciał, oczywiście ona mu tam pisze, wrzuca zdjęcia, wysyła zaproszenia i nie widzi w tym nic głupiego.

Gość gość
Drodzy rodzice...rejestrujecie konta dzieci na "fejsie" a nawet nie przeczytaliście regulaminu, dzieci poniżej 13 lat nie mogą byc zarejestrowane.

Gość gość
moja koleżanka założyła swojej 5 letniej córce! żenada! w miejsce praca, szkoła wpisała: samorządowe przedszkole.

Gość gość
dziwię sie że 9 latek ma konto na fb... chyba na jakiejś wsi mieszkacie gdzie nie ma innych rozrywek i takie coś was jara. moja córka tez ma 9 lat i nikt w kalsie u niej nie ma konta fb! przynajmniej nie słyszałam, moja nawet nie wie co to jest, nikt w jej klasie nie mówi o takich rzeczach. Rozumiem telefon, czasem się przydaje, warto mieć.