Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dawid1920

Brak ochoty na seks

Polecane posty

Witam, mam 18 lat, moja dziewczyna ma 17 lat ma piękną figure, moim zdaniem niczego jej nie brakuje, jesteśmy ze sobą dopiero rok, na początku kochaliśmy się nawet 4 razy dziennie, można powiedzieć, że to był nasz chleb powszedni, zaznacze od razu z góry ze nigdy jej nie zdradziłem. Od jakiegoś miesiąca straciłem ochotę na seks, nie chodzi tu o zmęczenie bo czuje się na siłach, ale po prostu nie mam ochoty, nie wiem dlaczego tak się dzieje, bo na początku moja dziewczyna myślała, że jestem uzależniony od seksu. Ona natomiast ostatnio przejęła kontrole nad seksem, tzn. To ona przeważnie zachęca do tego, jeżeli odmówię to uważa, że ją zdradzam, ale tak nie jest. Czuje, że chyba jest coś ze mną nie tak, bo skoro ją kocham i chciałbym się związać z nią na dłużej, zawsze starałem się zaspokajać jej potrzeby kupowałem kwiaty, jakieś drobne upominki, poświęcałem jej cały swój wolny czas, nie byłem z nią tylko dla jednego. A teraz co? Kochamy się może raz na tydzień. Dziwi mnie ta sytuacja, ponieważ jestem młodym człowiekiem i powinienem cały czas tylko myśleć o tym, a tak nie jest. Co może być tego przyczyną?

Gość gość
juz prawie sam odpowiedziales sobie na pytanie (jeżeli odmówię to uważa, że ją zdradzam). Jestes zestresowany i czujesz napiecie, jakie ona wywiera na ciebie. Takie traktowanie (że zawsze musisz mieć ochotę, kiedy ona chce i zawsze musisz móc) wpędzi cię w impotencję.

Nie, nie, trochę źle się zrozumieliśmy ona nie wypiera na mnie, aż takiej presji, nie zachęca do tego seksu na tyle często, żebym tak się czuł. Nie czuje czegoś takiego.

Gość gość
niestety swiat stanął na głowie i teraz to kiedy nas boli głowa albo jestesmy zmeczeni, to one uważają że już ich nie kochamy i mamy kogos na boku

Bardziej o to chodzi, ze ona ci zarzuca zdrade tylko dlatego, ze nie masz ochoty na seks. Glupia gowniara :D

Gość gość
tobie bedzie sie wydawac, że wszystko kontrolujesz i nie poddajesz sie presji, ale nie oszukasz tego, co dzieje sie w podświadomości. to nie musi byc duza presja, wystarczą lekkie sugestie. kropla drąży skałę.

Gość gość
"Co może być tego przyczyną?" Jakieś problemy w szkole, w pracy, w domu? Albo chwilowa oziębłość seksualna, która z czasem mija. Zacznij uprawiać sport - bieganie, siłownia, rower, sztuki walk (fizyczny wysiłek) - powinno pomóc.

Żadnych problemow ze szkoła i pracą nie mam, jakby to powiedzieć młodzieżowym językiem "lajcik". Może właśnie masz rację moze to chwilowa oziębłość