Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak okresu

Polecane posty

Gość gość

Witam! 20 września (miałam dni płodne) doszło pomiędzy mną, a moim partnerem do stosunku. Byliśmy zabezpieczeni prezerwatywą, która była bez zarzutów. Następnie po ponad tygodniu doszło do kolejnego stosunku (miałam dni niepłodne), jednak stosunek ten był po raz pierwszy nad wyraz intensywny. Po wszystkim moje podbrzusze bolało mnie, aż do tego stopnia, że nie mogłam się podnieść, ani wstać. Oddanie moczu również sprawiało mi trudność. Oczywiście byliśmy zabezpieczeni prezerwatywą, która była sprawdzona i okazała się być dobra. Od piątku (wieczór) lekko boli mnie podbrzusze, mam lekko nabrzmiałe piersi, duży apetyt, zmiany nastrojów, zazwyczaj też brak śluzu, a co za tym idzie wczoraj (najpóźniej dziś) powinnam dostać okres, jednak jak na razie się nie pojawił. Ból podbrzusza i jajników jest obecny oraz towarzyszą temu inne objawy typowe nadchodzącemu okresowi, jednak jak na razie nic z tego nie ma. Dodam, że z mojej pochwy, po włożeniu tak palca wydobywały się bardzo malutkie białe kuleczki (wyczytałam, że świadczą o okresie lub infekcji, grzybicy). Pochwa mnie lekko boli. Podsumowując to wszystko ciąża jest niemożliwa, ponieważ zawsze byliśmy zabezpieczeni. Z prezerwatywą nigdy nie mieliśmy jakiegokolwiek problemu, nieprzyjemności. Czy opóźnienie okresu może być spowodowane tym, że rozpoczęłam regularne współżycie? Może jest spowodowany tym, że ostatni stosunek wywarł w moim organizmie jakieś zmiany (okropny ból podbrzusza przy którym niemal mdlałam)? A może to wszystko przez stres jaki mi towarzyszy? Z góry bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za odpowiedzi i wsparcie. Pozdrawiam.

Gość gość
W ciąży nie jesteś na pewno. Prezerwatywa nie pękła, a poza tym objawy ciąży nie pojawiają się tak szybko. Ból taki po stosunku może byś spowodowany tym, że Twój partner ma dużego penisa i zbyt intensywnie uprawialiście seks, a on obijał się o Twoją szyjkę macicy.

Gość gość
Więc skąd brak okresu?

Gość gość
Brak 100% antykoncepcji.Każde bzykanie może skonczyć się ciążą. Przy gorącym stosunku prezerwatywa może dodać mikropory i jest ciążą.