Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nikt mnie nie rozumie

Polecane posty

Gość gość
Kiedy mam dildo w d***e jest mi dobrze i tego się trzymam.

Gość S O C H A
Kochac to znaczy ze chcesz byc z ta osoba, nie zrobilabys jej krzywdy, gdy jej nie ma w poblizu to tesknis, za nia.... jestes zapewne skrzywdzona przez kogos i myslisz ze wszyscy sa tacy ....nie otoz jedni sa bratnimi duszami a drudzy za to sa S*K*U*R*W*Y*S*Y*N*A*M*I sorry za wyrazenie. Ktos musial cie skrzywdzic. .

Gość gość
Tak to działa Odkąd nie mówię o sobie nic, to ludzie mnie lubią. Unikaj jak ognia osób, które za dużo wypytują.

Gość gość
Ja niepotrzebuje sie komus podobac ani z nikim rywalizowac, ja chcialabym polubic siebie i zaprzyjaznic sama ze soba.

Gość gość
Ale ja nie jestem wylewna, malo mowie o sb, wgl ogolnie malo mowie, moze czasem mi sie zdarzy powiedziec za duzo, ale czasem czlowiek potrzebuje sie wygadac. Ludzie maja mnie chyba raczej za takie zadufane w sb "cos", bez kija do tego nie podchodz, wiec co to sie ma z wylewnoscia? Moze na starosc robie sie bardziej otwarta, nie wiem z czego to wynika, moze dlatego ze moja sila juz sie wyczerpala...

Gość S O C H A
Ja gdybym byla obok ciebie to bym z toba sie zaprzyjaznila i bylabym dla ciebie wsparciem. Ile masz lat?

Gość gość
Nie zaprzyjaznilabys sie ze mna na pewno. Zeby sie przyjaznic trzeba byc inteligentnym, miec zainteresowania, nie byc nudnym i miec o czym rozmawiac, byc otwartym...a ja jakos tak chyba nie dokonca tak umiem. Nie wiem, nie potrafie wiele rzeczy wywarzyc, znalezc zloty srodek, wpadam w skrajnosci.

Gość gość
Wygadać to się można u terapeuty. Przed ludźmi się udaje, że wszystko ok nawet jakby tak nie było. Powód jest prosty, co to kogo obchodzi, że ty się musisz wygadać?

Gość gość
Nikt sie ze mna nie przyjazni wiec dlaczego akurat ty mialabys? Nie dalabys rady...tylko wiesz, ja juz tak mam, ze czasami wydaje mi sie ze bardzo potrzebuje ludzi, ze mi ich brakuje, ale jak juz sa to czuje do nich niechec, odsuwam sie od nich.

Gość gość
A ty nie masz czasem ochoty powiedziec o czyms swojemu przyjacielowi, wygadac sie, poradzic w trudnej sytuacji, nie masz takiej potrzeby? Przeciez na zaufaniu polega chyba przyjazn, ze mozna komus o czyms powiedziec i wiesz, ze ta osoba niczego nikomu nie wygada. Duzo masz takich przyjaciol, czy to tylko takie powierzchowne znajomisci?

Gość S O C H A
Ja bym cie traktowala jak siostre. Ja tez za przeproszeniem nie mam znajomych mam tylko 3 kolezanki gdy czegos potrzebuje to nikogo przy mnie nie ma. Caly dzien w domu jestem i zalamuje mnie tez wszystko. Ale dalej trzeba zyc. Musisz sie otrzasnac i miec marzenia

Gość gość
Właśnie to polega na tym, że otwarta masz być na głupoty, gadać o tym a nie być otwarta i gadać o swoich problemach. Ktoś cię w ogóle pyta o twoje zainteresowania? ;)

Gość gość
Mieć marzenia jak się jest samotnym? Kpina . Dla kogo i po co. Lepiej kupić psa jak go nie ma i o niego zadbać. Przynajmniej odda miłością. W śród ludzi przyjaciół nie znajdziesz pałają zazdrością i nienawiścią. Oni nie rozumieją co to miłość, chociaż bardzo dużo o niej mówią i piszą.

Gość gość
Nie ma żadnych bratnich dusz. To wymysł ezoteryków. Każdy jest odrębną Iskrą Bożą, która żyje na ziemi dla własnego doskonalenia.

Gość gość
a ja tam wierze w Bratnie Duszy!!!