Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ostra awantura z bratem nie wiem co robić serio az tak głupia jestem

Polecane posty

Gość gość
dns a dlaczego autorka się upokarza, biorąc coś od kochanki? Przepraszam bardzo, ale kochanka trzyma u siebie męża i ojca autorki. Handel wymienny :P To kochanka jest bez honoru. Jak wiedziała, że facet ma żonę i małe dziecko, to dlaczego z nim sypiała? Kochanka zwykła k******, a mąż gnojek. Jak myślisz dlaczego kochanka coś autorce kupi? Żeby autorka nie myślała o niej źle i w czego nie zażądała wyższych alimentów.

Gość gość
maz potraktowal cie jak szm**, a teraz wlasna postawa jemu to udowadniasz, ze nia jestes, zal mi ciebie

Gość gość
to chyba prowo! nie wierzę ze można byś tak głupim. twój BRAT MA RACJE!!! masz mądrego brata i powinnaś się cieszyc. jak można mieszkać u tesciów a właściwie byłych teściów. To nie ejst dom ani twój a ni twojego dziecka! wy nie macie domu, powinnas jak najszybciej go stworzyć! kobieto dorośnij!!!

Gość gość
Brat ma rację . On chce być zaczęła żyćna nowo . Nic cenie poradzę . Brat ma rację

Gość gość
zalatwienie sobie papieru o mieszkaniu i pracy w polsce trwa tyle ile potrzeba na dwa telefony w milosci i na wojnie wszystkie chwyty dozwolone ALE pomijajac te kwestie - zajmij sie SOBA dziewcze, chyba ze zamierzasz mieszkac jako dodatek do tesciow u nich do emerytury

09:51 ty piszesz serio? :O niech jej ktoś to wytłumaczy, bo mi ręce opadły

Gość gość
no niestety tu gdzie mieszkam pracy praktycznie nie ma, setki cv rozesłanych i odzew zerowy a w dodatku jak to na wsi na wolne miejsca pracy obsadza się rodzinę, znajomych a nie obcych. W pup zapisałam się na kurs ale mnie nie przyjęli, o stażu mogę zapomniec. Zmusiło mnie do wyjazdu a za granicą nie mam stałej pracy tylko możliwość wyjechać 2-3 razy w roku na okres ok 10 tyg. Teraz byłam pierwszy raz, no głupio było syna mi zostawiać ale co miałam zrobić. Wiecie jakie to było przykre jak nawet na głupiego loda dla dziecka kasy nie miałam :(

Gość gośćinka
A nie możesz usiąść z teściami porozmawiać powiedzieć co planujesz? Powiedz, że już czas abyś się odcięła trochę bo nie jest ci dobrze w takiej sytuacji, że chcesz stanąć na nogi usamodzielnić się powiedz im że będą mogli zabierać wnuka kiedy tylko będą chcieli. Dziecko też jest już na tyle duże, że można z nim porozmawiać. Wiesz co ja Tobie powiem? Gdy moi rodzice się rozwiedli, to ja bardzo chciałam, żeby mama stanęła na własne nogi, żeby ułożyła sobie od nowa życie. Miałam tyle samo lat co twój syn. Teraz jest dobry moment jest wystarczająco dyzy, żeby zrozumieć i jeszcze nie wszedł w okres dojrzewania kiedy zacząłby się buntować. Czego się boisz? Powiedz o co chodzi? Boisz się, e nie będziesz miała opieki nad dzieckiem? Dogadasz się z nimi, co drugi weekend będzie twój. W razie pracy twojej myślę, że tez bez problemu się zajmą i powinni zrozumieć. Teraz to jest dla mnie chora sytuacja, ojciec mieszka z kochanką, ty nadal jego żona mieszkasz z teściami, kochanka przyjeżdża na kawę, jest mówione dziecku że to jego druga mama to ma być dobro dziecka? W czym on wyrasta, jaką rodzinę on założy w przyszłości taką samą? Może kochanka i zona będą mieszkały razem?

Gość gość
gosc z 09:51 zupelnie serio

Gość gość
nie wiem już co wam napisać smutas.gif ja już się pogodziłam z tą sytuacją a dziecko niech będzie tam gdzie mu najlepiej x piszesz jakbyś miała jakieś porównanie. skąd wiesz ze w innej sytuacji będzie dziecku źle? jak nie spróbujesz nigdy się nie przekonasz. ludzie sie przeprowadzają dziesiątki razy o nikt nie ma traumy z tego powodu! jak możesz się dawać tak traktować? nie wyobrażam sobie takiej syt!

Gość gość
gosc z 09:51 skad ty konkretnie jestes? na kafe juz nie takie przypadki byly i uzyskaly pomoc, pierwsza podstawowa sprawa to kobieto pomysl czego ty chcesz -- a pozniej wymyslimy jak to osiagnac :P

Aż nie chcę się wierzyć że takie kobiety kochają być traktowane przez innych jak ścierki :o Mieszkać u teściów ? - po co ?! Bez rozwodu ? Bez alimentów ? Kompletny idiotyzm.

Gość gość
byłoby fajne prowo ale z tymi prezentami od kochanki popłynęłaś z fantazją :P

Gość gość
mezusiowi to na reke ta cala sytuacja jak nie wiem, tak by pewnie musial placic alimenty na ciebie i na dziecko, podzial majatku itd.

Gość gość
gość dziś zalatwienie sobie papieru o mieszkaniu i pracy w polsce trwa tyle ile potrzeba na dwa telefony xxx ha ha ha ha ha ha ha nie rozśmieszaj mnie!!!

Gość gość
aaa i dodam, że teściowie tak na prawdę to nie są biologiczni rodzice , mąż tak naprawdę jest teścia siostrzeńcem - jego biologiczna matka miała już kilkoro dzieci i poważne problemy ze zdrowiem. no ale wiadomo oni go wychowali więc traktuje się ich jak rodziców

Gość gość
Mieszkać u teściów ? - po co ?! Bez rozwodu ? Bez alimentów ? xxx jak to po co? właśnie po to! żeby jej nie płacił alimentów, żeby go nie denerwować, żeby go kontrolować

Gość gość
to nie jest prowo a co do prezentu od kochanki to przywiozła mi kiedyś na urodziny a później na imieniny. Teściowie ją zaakceptowali więc nie zabroni jej nikt tu przyjeżdżać a że akurat wiedziała, że urodziny mam to z pustą ręką nie przyjechała

Gość gość
wszyscy tak najezdzaja na autorke a ja sie tylko zapytam: czy jak dorosniecie i wasze dziecko oleje wspolmalzonke/a to wy z automatu olejecie ja/jego po calosci? odpowiedzialnosc zbiorowa i klany niemal mafijne do ktorych osoba taka jak autorka nie ma juz wstepu? fajnie :D

Gość gość
aaa i dodam, że teściowie tak na prawdę to nie są biologiczni rodzice , mąż tak naprawdę jest teścia siostrzeńcem - jego biologiczna matka miała już kilkoro dzieci i poważne problemy ze zdrowiem. no ale wiadomo oni go wychowali więc traktuje się ich jak rodziców xxx teraz to już pojechałaś prowo na 1000%

Gość gość
dns a co mi ma ktoś wytłumaczyć? To tobie powinno się wytłumaczyć. Nie jesteś w takiej sytuacji, nie wychowujesz sama dziecka, nie wiesz ile kosztuje, to się nie odzywaj. Kochanka kupuje, może na urodziny, może na imieniny, pod choinkę... skąd wiesz, że nie. To nie jest bezinteresowne, a Autorka przyjmuje, bo się pogodziła, że jej mąż i kochanka są razem. Co do tego honoru... honor, honor, często trzeba go schować, kiedy idzie o potrzeby dziecka i nie życzę ci, abyś kiedyś znalazła się w sytuacji, kiedy musiałabyś żebrać, czy wyjść na ulicę, bo innej opcji zdobycia pieniędzy dla dziecka mieć nie będziesz.

Gość gość
a co do rozwodu... KOMU w tym stadle zudzilo sie zycie malzenskie? jak sie panu znudzilo niech pan sklada papiery, kochance tez sie k8iedys znudzi zycie na kwit z pralni. jak nie tej to kolejnej

Gość gość
gość dziś gosc z 09:51 zupelnie serio gość dziś gosc z 09:51 skad ty konkretnie jestes? na kafe juz nie takie przypadki byly i uzyskaly pomoc, pierwsza podstawowa sprawa to kobieto pomysl czego ty chcesz -- a pozniej wymyslimy jak to osiagnac jezyk.gif Xxxx O co chodzi? Pierwszy wpis nie jest mój, a ty gościu 9:58 chyba nie mnie masz na myśli, tylko autorkę. gość 9:51

Gość gość
gość dziś akurat jestem takim typem kobiety, ze nie uronie za facetem lzy i do mnie nie ma powrotu, a wierz mi ze byla i na wozie i pod nim

Gość gość
po raz kolejny to nie prowo. wiem że sytuacja jak czeski film. W takich dziurach zabitych dechami są takie sytuacje

Gość gość
"zycie na kwit z pralni" mega ogreślenie konkubinatu:D

Gość gość
brat z jednym ma racje, ta sytuacja jest chora i kiedys musisz z nia zrobic porzadek, z tym domem w pl to tylko opcja, konkretnie chodzi o sam fakt, tak zawieszona nie mozesz byc cale zycie

Gość gość
Brat ma racje, jeszcze ci pomoc finansowa proponuje, powinnaś go po stopach całować, ze ci daje szanse na nogi stanąć i zawalczyć o siebie. Kobieto, troche energii i ambicji! Zawalcz o alimenty na dziecko, rozwiedz sie i buduj nowy dom dla siebie i dziecka. Siedzenie na czyimś garnuszku rodzi patologie!

10:03 weź się nie pogrążaj. Jakby mnie mąż zdradzał i odszedł do kochanki to bym z żadną flądrą kawy nie pijała, ani tym bardziej nie przyjmowała prezentów. Bez względu na stan mojego portfela. Niektórzy lubią robić z siebie ofiary

Gość gość
Przeczytaj wpis z 9:56 jestem tego samego zdania wytłumacz teściom, że chcesz się usamodzielnić, ale nie zrywaj z nimi kontaktu