Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on uwaza ze wtracam sie w jego przeszlosc

Polecane posty

Gość gość

Jestem z nim 2 lata. Na poczatku wszystko ladnie pieknie nic nie wskazywalo na to zema dlugi z przeszlosci. Wzial ze swoja ex z ktora ma dzieciaka kredyt kupili jakies tam rzeczy auto i reszte przebomblowali. Po rozstaniu ona wziela wszystkie sprzety jemu zostalo auto grat i kredyt 20.000. Ja wiazac sie z nim nic nie wiedzialam. Dowiedzialam sie o dlugach dopiero jak bylam w 3 mies ciazy czyli 3 msc temu. Odkad zwiazal sie ze mna nie splacal kredytu ma komornika. Wprowadzajac sie do mnie nie wniosl nawet widelca wlazl na gotowe. To auto ten grat stoi gdzies u mechanika i mowie mu ze ma to sprzedac i kasa bedzie jakas a on do mnie ze to jego auto i zrobi z nim co chce i chce je dac bylej bo moze ona sobie naprawi i bedzie jezdzic z synkiem. Nosz tak sie wkurzylam ze masakra.

Gość gość
Ty wez sie pozbadz tego typa ze swojego zycia poki nie jest za pozno.

Gość gość
Gdybym w ciazy nie byla to by go juz dawno nie bylo. A gdybym wiedziala o tym jak beznadziejnie stoi finansowo i jak dba o swoja przyszlosc to nawed bym sie z nim nie umowila. Czekam na rozwoj wydarzen moze zmadrzeje. Tyle ze stwierdzil ze skoro ja sie wtracam w jego ,,rzeczy,, z przeszlosci to on bedzie decydowac o moich rzeczach. A ja wszystko dostalam od rodzicow tzn. Mieszkanie i wyposazenie i teraz mi sie rzadzi ze to sprzedac za tyle i tyle moim rodzicom od ktorych to cos dostalam.

Gość gość
rozstałabym się, ale nie dlatego że ma długi-okłamał cię

Gość gość
ja na pewno bym sie z nim rozstala,to ze jestes w ciazy wcale nie przekresla Twojej przyszlosci,a mysle ze bedzie ona lepsza bez tego pana u boku.No ale rob jak uwazasz.

Gość gość
Byłam w takiej samej sytacji co ty, mój ex powiadomił mnie o swoich długach jak juz dobrze byłam w nim zakochana. Niestety długi były o wiele poważneijsze bo wynosiły z odsetkami ponad 50 tysięcy:-( Chciałam z tym człowiekiem zakładac rodzinę, ale jak się o tym dowiedziałam to poczułam ze straciłam grunt pod nogami. To uniemozliwiło wszytsko bo z jego wypłaty po spłacie raty nie zostawało praktycznie nic.

Gość gość
Nie powiedział ci nic bo sie zwyczajnie bał ze go kopniesz w dupę. Zapłodnił zeby uwiązać do siebie bo wiedział ze trafiła mu się dobra partia z własnym mieszkaniem. Długów nie ma w sumie jakis wielkich, dalibyście sobie radę. Ale to ze oszukał i przemilczał to moim zdaniem jest nie fair.

Gość gość
Z 20 tysięcy robi się z odsetakmi 40 tysięcy, to nie mało??? Ile on zarabia i jak wysokie płaci raty autorko?

Gość gość
Tyle ze on ma to gdzies ma komornika ktory mu sciaga po 50zl miesiecznie bo czubek ma umowe na 3/4 etatu i jeszcze sie cieszy ze nic mu nie zrobia. A emerytura w przyszlosci z czego? Nawet nie bede miala z czego alimentow sciagnac od niego. A sie udu....pilam na maksa bo mam juz dziecko z poprzedniego zwiazku 10 lat ma i sie cykam w tej chwili sama zostac. Jestem tak zla na siebie i swoj kretynizm. Boze dlaczego oni tak klamia?milosc naprawde jest slepa a ja glupia

Gość gość
To ze jestes głupia to fakt bo jak mogłas starac sie o dziecko z kimś kto jezdzi starym gratem i nie ma przy dupie nic?? przeciez widziałas ze jest gołodupcem wiec o co teraz pretensje?? Jeszcze masz dziecko z poprzedniego zwiazku a teraz kolejne hahahah dwoje dzieci z dwójką nieudaczników, poszujak teraz innego o tez zrob sobie dzieciaczka!! Sorki ale gdybym wiedział ze kobieta ma dwojke dzieci z dwoma facetami to bym się z taka nie związał. Bedzie ci bardzo ciezko ułozyc sobie ponownie zycie z takim zyciorysem. Mogłas myslec mózgiem a nie dupą!

Gość gość
Głupia baba po przejsciach zachodzi w ciąze po roku znajmosci???? czyś ty zwariowała kobieto???co ty nie wiesz co to są tabletki antykoncepcyjne?? Bedziesz tak zachodzic w ciąze z kazdym facetem po roku znajmosci?? Byłas po rpzejsciach wiec nic nie tłumaczy twojej głupoty- powinnas najpierw go dobrze poznać, zauwazyć jaka ma sytuacje finansową bo nie wmówisz mi teraz ze wydawało ci sie ze facet ma kasę skoro rpacował na 3/4 etatu🖐️ a dopiero potem myslec o slubie i powiekszeniu rodziny

Gość gość
Pracuje normalnie umowe ma na 3/4 etatu. A jak go poznalam to nie jezdzil starym gratem tylko mial porzadne auto co sie potem okazalo ze jest firmowe bo szef je sprzedal. A i jeszcze slyszalam ze ma oszczednosci na koncie niestety to tez bylo bujda. Poprostu mnie oklamal, a przeciez nikomu nie patrze w dowod rejestracyjny i na stan konta w banku.

Gość gość
Idiotka!! jak można po roku zachodzić z facetem w ciaże?? masz za swoje...przeciez wiadomo ze na poczatku zwiazku kazdy opowiada farmazony.

Gość gość
I tego ze jestem glia i nierozsadna bo sobie dzieciaka zrobilam to mi mowic nie musicie bo to wiem. Tabletki bralam to byla wpadka chcialam usunac ale nie stac mnie bylo na ten ruch. Nie potrzebuje nadziei na to ze znajde faceta ktory sie zaopiekuje w przyszlosci mna i moimi dziecmi bo facet do szczescia mi nie potrzebny. Moge zyc sama z dziecmi

Gość gość
hahah to nie dość że alimenciarz to jeszcze dłuznik i gołod***ec?? Lepszej partii nie mogłaś trafic na ojca twojego dzieciaczka🖐️

Gość gość
A jak bym usunela to tez bym byla idiotka bo jak przeciez mozna. Moja wina te tabletki zawiodly.

Gość gość
Brałas tabletki??Kogo chcesz na to nabrać?? Pewnie mu wmawiałas ze bierzesz a skrycie chciałas go złapać na dziecko bo ci sie wydawał królewiczem na białym koniu.. masz za swoje... nie znam ani jednej dziewczyny którą by zawiodły tabletki anty🖐️

Gość gość
A ja znam dwie plus ja. Kurcze nie potrzebuje wyzwisk tylko rady co zrobic?! Koles mnie oszukal ja z nim siedze nie wiem co robic

Co robić? Spakować go, wystawić za drzwi. Okłamał Cię to raz. Dwa, nie spłaca zobowiązań co ewidentnie świadczy o jego nieodpowiedzialności, powiedziałabym nawet, gówniarstwie. Jesteś w ciąży, boisz się w tym momencie zostać sama z tym wszystkim ale pomyśl. Co jeśli któregoś dnia zaczną pukać do Twoich drzwi windykatorzy? Chcesz żyć w takim stresie? Moim osobistym zdaniem powinnaś pozbyć się ze swojego życia tego faceta, bo nie nadaje się na partnera i ojca dziecka, zabezpieczyć przyszłość dziecka ( alimenty są ściągane w pierwszej kolejności przed wszelkimi długami) i żyć spokojnie, bez stresu i nerwów czy czasami szanowny pan nie wywinie jakiegoś numeru.

Gość gość
Ależ zostań z nim, jak najbardziej. Jak komornik przyjdzie do ciebie, to sie może obudzisz, że dziecku fundujesz taka kolorowa przyszłośc.

Gość gość
Jak żyję na tym świecie 40 lat , też nie znam żadnej która by wpadła stosując antykoncepcje.

Gość gość
"Jak żyję na tym świecie 40 lat , też nie znam żadnej która by wpadła stosując antykoncepcje. " x nie ośmieszaj się, proszę...

Gość gość
Ja pracuje w przedszkolu niejedna mamuska urodzila dziecko stosujac tabletki antykoncepcyjne. A Wam lekarze nie uswiadomili ze zadna antykoncepcja nie daje 100%?

Gość gość
Zostaw go, będzie tylko gorzej, narobi jeszcze Tobie długów jak śmie wogole wytykać ci twoje rzeczy które masz sprzedać. To cwaniak który sobie znalazł ciepłe gniazdko i cwaniakuje że ma teraz ich w d***e nic mu nie zrobią, widać że wiecznie kręci i oszukuje, ciebie też oszuka. Znajdziesz sobie lepszego faceta, pomyśl ze umarł i nie ma wyjścia musisz zostać sama z dzieckiem. Inaczej bym napisała gdybyś powiedziała że kochasz go strasznie, że serce ci pęknie z rozpaczy za nim itp. ale to ewidentnie chodzi już o problem z strachem nie miłością. On ci i tak nie pomoże a prawdopodobnie bardzo zaszkodzi.

Dług - długiem .Zawsze mozna jego spłacić jeśli ostro się weźmie facet do roboty. Najbardziej by mnie martwiło że zataił tak ważną sprawę - zadłużenie , komornik .Pewnie często bym się zastanawiała jakie ma jeszcze przede mną tajemnice.

Gość gość
Wiecej tajemnic raczej nie ma to wszystko wyszlo na jaw bo slub mielismy brac. Ale ze slubu zrezygnowalam

Gość gość
I błagam cie nie bierz go udupi cie na amen!!

Gość gość
radze tobie ostroznosc, jak widac nie bylas ostrozna i kiepsko na tym wyszlas :(

Gość gość
Nie no nie ma opcji.