Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem szczęśliwa ! czekam na atak sfrustrowanych żmij !

Polecane posty

Gość gość

Jestem wykształcona osobą, mam wspaniałego męża i mnóstwo planów na wspaniałe życie, teraz praca, osiaganie stabilizacji, urządzanie mieszkania i podróże, później dzieci, a może nie, nie zdecydowaliśmy jeszcze. Mam świetne układy z Teściami i rodziną męża a także on z moimi Rodzicami. Nie zdradzamy się, nie wyzywamy, mamy sprawdzone grono przyjaciół i uśmiechniętych sąsiadów. Zycie jest piękne !

Gość gość
kogo to obchodzi ? spadaj na bambus

Gość gość
No i git ;P, oby wszyscy tak mieli.

Gość gość
kurde ja na swoje życie generalnie nie narzekam ale moi znajomi a mam dopiero 24l się już władowali w ślub i dziecko albo dziecko bez ślubu i teraz na nic czasu nie mają bo ledwo wiążą koniec z końcem i kontakty się pourywały ;/ musze sobie jakiś innych poszukać....dla jasności wpadli - albo on wpadł a ona planowała :D

Gość gość
czyzby ci w tym szczesciu czegos brakowalo? :classic_cool:

Gość gość
zobaczymy jak dlugo :D hahaah dopoki maz cie nie zdradzi z mlodsza ladniejsza szczuplejsza :P albo nie stracicie pracy :D Nie chwal dnia przed zachodem słońca

Gość gość
OOOO, juz widać, ból tyłka. Kochająca się para to co im zazdrościsz, nedzniku ?

Gość gość
też jestem szczęśliwa. więc tylko ci pogratulować spokoju jaki pewnie teraz koi twoje serce w tym pełnym nienawiści świecie. gratuluję i zarażaj teraz swoją radością i optymizmem innych:) powodzenia.

Gość gość
No i co? Jak myślisz kto siedzi na forach? w większości ludzie którym czegoś brakuje, czujesz się lepiej gdy pokazujesz, że masz wszystko? I gdy ktoś Cię będzie atakował bo sam sobie w jakimś aspekcie nie radzi? Sprawi Ci to satysfakcję?

Gość gość
jaki k***a bol tylka? czlowiek normalny nie ma zwyczaju obnosic sie z takimi tekstami jakby bycie szczesliwym bylo zakazane przez sfrustrowane zmije... jest to dla niego stan normalny i nie wtrynia innym w brzuch uczucia domniemanej zawisc***anna ma z tym problem :D, widocznie czegos jej do sczescia jeszcze brakuje

Gość gość
pff mam najcudowniejszego faceta na swiecie i jakos sie tym nie chwale ze jestem szczesliwa ze mam dom samochod i nie sadze ze kogos to obchodzi :) a ci co robia cos na pokaz sa zerem

Gość gość
a czemu czekasz na atak sfrustrowanych żmij? do czego ci to potrzebne?

Gość gość
atak jest wyjściem dla osób które sobie nie radzą ??? Bzdet. Ja tak jak Autorka wolę poczytac taki wpis niz o tych wszystkich zdradach, kochankach, rozbijaniu związków itd . Pisałam kiedyś temat o moim dziecku, jakies błahe zapytanie to mnie tutaj zjadły prawie !

Gość gość
Wpisałam to po to, żeby zobaczyc jak bardzo ludzi kłuje w oczy czyjeś szczęście. I nie pomyliłam się. Lepiej razem ponarzekać nieprawdaż ??

Gość gość
Więc ciesz się tym autorko, dopóki możesz, bo w zyciu roznie bywa...

Gość gość
"atak jest wyjściem dla osób które sobie nie radzą ??? Bzdet." taaak, bo osoby nieszczęśliwe wcale w ten sposob nie reagują. I dlatego tytuł nosi "jestem szcześliwa i jest mi dobrze" Ups, a jednak w tytule jest o czekaniu na atak żmij. Doskonale znacie ten mechanizm psychologiczny i PROWOKUJECIE celowo osoby w gorszej sytuacji. x Gdy wiesz, ze ktoś ma depresje nie mówisz mu "popatrz, jakie mam z******te życie a Ty marudzisz". Chyba, ze Wy tak robicie bo Was jara takie prowokowanie.

Gość gość
widac ze twoje zycie jest tylko na pokaz i by upokorzyc tych ktorych nie stac na wiele przyjemnosci

Gość gość
Trudniej się cieszyc razem z kimś niz weselić. Stara prawda. A na fb to nie prowokacje? przechwałki, zdjęcia jak to nie ma sie super a w realu często jest zuuuuupełnie inaczej

Gość gość
nie wiem po co wpisalas, ale nie wzielas jednego pod uwage... spojnosci wypowiedzi to co napisalas jest bez sensu nie widzisz tego? w swojej wypowiedzi ZAKLADASZ ze jedyne co moze cie spotkac ze strony innych ludzi to cos co ja nazywam bezinteresowna zawiscia... a ktos kto OCZEKUJE bezinteresownej zawisci nie jest szczesliwym czlowiekiem tylko sfrustrowana kupka nieszczescia

Gość gość
"Wpisałam to po to, żeby zobaczyc jak bardzo ludzi kłuje w oczy czyjeś szczęście. I nie pomyliłam się. Lepiej razem ponarzekać nieprawdaż ??" Nie, lepiej wejść na forum dla otylych i chwalić się 60cm talią. Albo wejść do dyskusji osób z rakiem i mówić jakie ma się piękne włosy.

Gość gość
gdybym miała depresję to widząc taki temat , odpisałabym że tez bym tak chciała. A tutaj zawsze jest atak i o to chyba chodziło.

Gość gość
A tutaj jest wątek dla ludzi z depresją? nie zauważyłem. psssss

Gość gość
I co argument o fb ma wnosić? Że jednak nie jesteście takie szczęśliwe czy jak? ;) strzał w kolano. Przy okazji, nikt do wrzucania zdjęć na fb nie zmusza - ja mam profil goły i wesoły, służy mi jedynie do komunikowania się w sprawie studiów.

Gość gość
Jestem wykształcona osobą, mam wspaniałego męża i mnóstwo planów na wspaniałe życie, teraz praca, osiaganie stabilizacji, urządzanie mieszkania i podróże, później dzieci, a może nie, nie zdecydowaliśmy jeszcze. x Dzieci lepiej nie odkładać na ostatni moment, można się przejechać.

Gość gość
Aaa, bo przebywajac na kafe nie zauważyłaś, ze większość tutaj ma stany depresyjne, nie radzi sobie z zyciem, z relacjami z ludźmi itd. Spostrzegawcza jesteś, nie ma co.

Gość gość
czekam na atak sfrustrowanych żmij ! x Bez tego twoje szczęście jest niepełne? :P

Gość gość
I od kiedy nieszczęsliwi ludzie maślanymi oczami wpatrują się w ludzi szcześliwych ze słowami "ojeeej, też tak chce, naucz mnie". Zazdrość jest normalnym uczuciem, zwłaszcza gdy życie bombarduje kolejnymi przypadkami jak ktoś po znajomości itd coś tam dostał, uczą myślenia "wszystko wygląda dobrze. więc gdzie jest haczyk/gdzie drobny druczek" x Wiedząc to wszystko i tak wpisałas ten temat ;)

Gość gość
No i bardzo dobrze, autorko, że są szczesliwi ludzie i nie wstydza sie (bo niby dlaczego?!) o tym mowić. Mam to, co Ty - tyle że juz nie w fazie planów, odchowane udane dzieci, maz jak trzeba, rodzina, przyjaciele, podróze, satysfakcja zawodowa, dom , ogrod, pies - zaplanowalismy, zapracowaliśmy, zrealizowalismy i teraz odcinamy kupony :) ! No i zyczymy innym.