Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pomyślę, że Ania mogła kochać dzieci bardziej to myślę, że może jest sprawie

Polecane posty

Gość gość
skoro wolisz ssać synowi, bo inaczej nie rozumiem twojej wypowiedzi, tak samo jak wam równowaga w rodzinie kojarzy się z przemocą wobec dzieci, to smiało, podziel los jarka bieniuka, niech ci facet na raka padnie, zamienisz sobie na nowy model a sama japę wyszczerzysz, że fajnie, że nie dziecko, bo o dzieci ci chodzi, a nie o rodzinę

Gość gość
oho, już, już kretynka dostaje frustracji haha

Gość gość
popłaczesz się? xxx nie tak jak ty jak cokolwiek stanie się twojemu smrodowi

Gość gość
po co wy piszecie z tą ograniczoną okrutną babą?? nie szkoda wam czasu ?

Gość gość
oby wasze g****a podostawały tego samego raka, będziecie jeczały jak zarzynane gazele i oby wasi mężowie w myśl zasady, żon mozna mieć wiele mieli nową w ciągu dwóch dób, a wy zostaniecie z synalkami na wieki

Gość gość
" skoro wolisz ssać synowi, bo inaczej nie rozumiem twojej wypowiedzi, tak samo jak wam równowaga w rodzinie kojarzy się z przemocą wobec dzieci, to smiało, podziel los jarka bieniuka, niech ci facet na raka padnie, zamienisz sobie na nowy model a sama japę wyszczerzysz, że fajnie, że nie dziecko, bo o dzieci ci chodzi, a nie o rodzinę" x Lecz się chora babo!!!

Gość gość
ta kretynka heloiza jest bardziej chora niż noxelia i broken razem wzięte

mam nadzieję heloizo , że te okrutne , chamskie wypowiedzi nie są twoje ,że ktoś po prostu " dorabia ci gębę ".

Gość gość
To ona. Już nie raz pokazywała swoje prawdziwe "ja". Teraz chyba każdy już widzi, ze to jest faktycznie chora osoba i lepiej zignorować tą psycholkę.

Gość gość
naprawdę, biegusiem do psychiatry. skoro miłość do dziecka utożsamiasz z seksem z nim to to już świadczy o mocno zjechanej psyche

Gość gość
heloiza, ty zj****a oszołomko!

Gość gość
Heloiza, to że ty masz problem z określeniem na czym polega związek, rodzina, miłość macierzyńska i partnerska....nie oznacza że wszyscy mają taki sam problem nie wiem, może twoi rodzice się rozstali a ty masz żal do matki ewidentnie masz jakąś traumę i nierealne wyobrażenie o związku