Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdze dobry stanik w warszawie?

Polecane posty

Gość gość

przeszlam juz przez rece kilku brafiterek ale nie jestem zadowolona. z 75 c babka zrobila mi 65 g ale stanik po kilku godzinach robi mi ognistoczerwone slady pod biustem. poszlam w warszawie do polecanego sklepu i babka dobrala mi 70 e ale ten z kolei ma za luzne ramiaczka- w ogole nie trzymaja biustu.. omine ze babka widziala mnie pierwszy raz i w ogole nie uzyla centymetra...

Gość Palikarp
szukaj w markecie budowlanym w dziale 'donice i wiadra'

Gość gość
Satine przy Al.Jana Pawla, w pasażu.

Gość gość
jeśli czerwone ślady to obwód większy, jeśli luźne ramiączka to je skrócić, jeśli wpijają się w ramiona - kupować staniki z szerszymi taśmami. każda firma ma swoją rozmiarówkę, dodatkowo inaczej dane rozmiary wypadają w krojach, metodą prób i błędów musisz znaleźć idealny. przymierzenie w sklepie nic nie da, musisz kupić kilka i w nich chodzić, wtedy dopiero wiadomo jak się układają.. ja taką metodą doszłam do idealnego rozmiaru 65 d i krój bardotka (taki w trójkątnymi miskami źle mi się układają), dość szeroki pasek materiału od obdwodu. a pół życia się męczyłam w 75 a. i ja sobie wybralam atlantic, ale ile ludzi tyle gustów. zamawialam przez neta i nosiłam stanik kilka dni bez odrywania metek (wybaczcie mi ludzie!), potem zwracałam, zostałam z 3-4 różnymi, których już nie zwrócilam i po miesiącu wiedziałam jaki jest idealny.