Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny doradźcie

Polecane posty

Gość gość

Poszukuję butów nie na obcasie na aktualną pogodę. Czyli nie za ciepłe ale też odpowiednie na jesień. Ogólnie zmieniam trochę styl na bardziej hymm kobiecy? Wcześniej chodziłam w adidasach ogólnie sportowych butach o tej porze roku jak i prawie przez cały rok. Problem polega na tym że nie mogę znaleźć żadnych fajnych butów na płaskim. Nie lubię butów ciężkich wolałabym jakieś stylowe ale bardziej kobiece. Może któraś widziała gdzieś takie? Da może jakiś link lub ewentualnie powie jak można je znaleźć w necie? Jakaś konkretna nazwa czy coś

Gość gość
Ja tez szukam,znalazłam fajne na allegro ale na mnie za duże moze ty skorzystasz ___BOTKI włoskie oryginał GALLUCCI roz.38 skóra nat (4670096487)

Gość gość
szczerze mówiąc jeżeli mam być szczera te buty są okropne! Jednak dziękuję za chęci.

Polecam Ci butki typu balerinki lub mokasyny. Modne są teraz na platformie. Wygląda to bardzo stylowo. Osobiście nie lubię jak na ulicy widzę same kopie dlatego szukam butów oryginalnych. Jeśli jesteś tak samo wybredna jak ja polecam kupować w serwisie CoZaCena-http://www.cozacena.pl/ To bardzo ciekawa porównywarka cenowa. Polecam