Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moge wypic goracy kuvek w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Nie zaszkodzi ta chemia dziecku

Gość gość
Mozesz tylko po co?

Gość gość
gorącego kubka to nie pij , ale gorącą szklanke jak najbardziej :):)

Na początku pierwszej ciąży miałam mega zachcianki właśnie na barszcz Gorący Kubek. Piłam przez 3 tygodnie :)

Gość gość
Ależ na zdrowie! I zagryź chipsami, A na deser batonik i kolorowe żelki. Pełnowartościowy posiłek. I ile witamin. i minerałów. I pół tablicy Mendelejewa. i tak 5 razy w tygodniu ;-)

Gość gość
Dobra to ide po wloszczyzne kurczaka i zrobie sobie rosolek :) nie bede jej trula.

Gość gość
Mozesz tylko po wypiciu pamietaj zeby odbębnić 3 zdrowaśki bo urodzisz logo knorr zamiast dziecka :D

Gość gość
Moja znajoma w ciazy pila tylko kawe i cole, palila papierochy, pila te gorace kubki kisielki zpaczuszki i urodzila zdrowego chlopaczka 3800. Ale nie pytajcie co bylo potem. Przez kilka miesiecy spac jej nie dawal plakal calymi nocami, kolki mial kupki nie mogl zrobic wciaz po lekarzach biegala. Wiec takie sa skutki chemii. Nic nie uchodzi plazem

Gość gość
Umrze i Ty też umrzesz!

Gość gość
Jak ja bym miala patrzec na to wszystko co Wy tu piszecie to bym w ciazy musiala same bio produkty jesc. Przeciez jak raz kiedys sie zje lub wypije cos nuezdrowego to nic sie nie stanie. Ciekawe co Wy jecie...

Gość gość
Gdzieś czytałam wynika badań, że nieliczny procent ciężarnych zmienia dietę w ciąży na taką, która odpowiada na zapotrzebowanie organizmu matki i umożliwia zdrowy rozwój dziecka. A potem mamusie się dziwią, że dziecko nerwowe, słabowite, płaczliwe itp. Ja dbałam o odżywianie w ciąży, pozwalałam sobie od czasu do czasy na lody i ciacha (domowe), ale nie trułam się batonami i chipsami za 3 zeta. Moja córa urodziła się zdrowa, od początku była pogoda, spokojna i świetnie spała. Żadnych nocnych płaczów (racjonalne odżywianie w okresie karmienia). Wasz wybór ciężarówki - chcecie w ciąży sobie pofolgować z niezdrowym żarciem (o papierochach i innych toksynach nie wspominając) pomyślcie, jak mogą przez to wyglądać wasze nieprzespane noce, i zszargane nerwy, gdy wasze dziecko będzie cierpiało z powodu niezdrowej diety w ciąży. Przecież to co jecie buduje ciało Waszego dziecka! Czy to tak trudno zrozumieć???

Gość gość
ja połowę ciąży zajadałam się zupkami chińskimi, syn zdrowy i w życiu alergii nie miał, żadnych kolek ani nic z tych rzeczy :) tylko do dzisiaj nie lubi zupek chińskich - ciekawe dlaczego :P

Gość gość
Ja w ciąży miałam chęć na lody mc flurry i kilka razy wypiłam colę. Musiałam po prostu.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Wow,szaleństwo:O

Gość gość
możesz wypić gorący kubek mojej spermy gł/upia ci/po!

Gość gość
nie rozumiem takich głupich pip co to w ciąży są i to oznacza chorobe. Kurna chata ja w ciąży jadłam WSZYSTKO!!! A jak raz miałam zaparcie to mąż mi szybko po kfc pojechał i po dwóch godzinkach już było po zaparciu :)

Gość gość
Ja pilam cole jadlam zupki fast food itp w ciąży. Oczywiście nie codziennie. Moje dziecko ma 7 lat i nie mialam i nie mam problemów. Zdrowe.

Gość wifigdańsk
jak raz wypijesz to się nic nie stanie.

Gość gość
Goracy kubek jest w ciazy ??? :-D a to dopiero ! Beda male kubeczki !!!! Analfabetyzm wtorny....tak to sie fachowo nazywa ? :-o