Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malgolciaaaa

Stosunek przerywany w czasie owulacji. Czy mogę być w ciąży???

Polecane posty

Gość Malgolciaaaa

Kochaliśmy się dość długo i intensywnie... Miałam owulacje nie wiem czy do zapłodnienia może dojść bez wytrysku?? Niby jego członek we mnie zmiękł ale czy możliwy jest taki delikatny wytrysk??? Na test jest jeszcze za wcześnie:(

Gość gość
Najlepszą antykoncepcją jest celibat. Było najpierw myśleć a potem się bzykać idiotko.

Gość Malgolciaaaa
Wiem że temat wałkowany po raz któryś tam.... ale proszę poradźcie mi coś.:( Nie mogę być teraz w ciąży:(

Gość gość
Kochać się w owulację nie chcąc ciąży. To jakieś upośledzenie. Trzeba było sobie zawiązać na supełek. Życzę Ci ciąży i nauki odpowiedzialnoiści

Gość gość
Jak jest czas, to wez tabletke "po", i na przyszłość sie naucz, zeby się zabezpieczac. Odpowiedzialnosc, mowi ci to slowo cos? :-) Moze cie nauczy teraz oczekiwanie na okres w stresie czegos, o ile go dostaniesz.

Gość Malgolciaaaa
Nie mam nastu lat jakoś sobie poradzę wolałabym nie być w ciąży ale jak zajdę to chociaż faceta przy sobie zatrzymam. Wiem, że on chce założyć rodzinę wiec tylko plany nam przyspieszy... Ale ciekawa jestem jakie jest prawdopodobieństwo???

Gość gość
Życzę Ci debilko żeby cie ten facet zostawił z dzieciakiem

Gość Malgolciaaaa
Aż 50% ??? Może to głupie ale nie doszło do pełnego wytrysku wiec chyba ryzyko nie jest aż tak duże. Stosunek przerywany niby nie jest metodą ale jeśli partner panuje nad sobą to ryzyko podobne do prezerwatywy. Choć zaczynam oswajać się z myślą że mogę być mamusią pomimo tych mieszanych uczuć które mną targają.

Gość gość
Oczywiście, że "ryzyko jest aż tak duże" - seks w dni plodne bez antykoncepcji...bo stosunek przerywany to NIE antykoncepcja...

Gość Malgolciaaaa
Tylko, że znam ludzi którzy tak robią latami i nic. Może nie trafili na ten "strategiczny dzień " my trafiliśmy ale czy coś z tego będzie? Skoro on nie poszedł na całość? Są małe szanse że w prejakulancie są plemniki zdolne do zapłodnienia:( Bardziej liczę na to że coś tam "pociekło" bo przy tak intensywnym seksie to możliwe. No chyba że się mylę. Dziewczyny a jakie są wasze doświadczenia??

Gość Malgolciaaaa
A jeśli już doszło do czegoś to wiem, że na test trzeba czekać aż 14 dni bo wcześniej niewiarygodny:( a po ilu dniach wychodzi z krwi beta?? A może są jakieś objawy po zapłodnieniu?? ja w chwili stosunku miałam podwyższoną temperaturę i ten śluz wiec owulacja na bank teraz czuje suchość cały dzień mimo dni płodnych a zwykle byłam mokra, i to lekkie kucie w podbrzuszu i okolicach jajników... Miałyście coś takiego??

haha mam tą samą sytuację :D okres miałam mieć w piątek do teraz brak...nie wiem czy to przez stres mi się spoznia, robiłam test ciazowy, ale w sobote, oczywiście negaty6wny

Gość Malgolciaaaa
Studzia a robiłaś tylko jeden test ??? Ile dni po teoretycznym zapłodnieniu?? U mnie w sumie ta ciąża nie byłaby problemem tyle że na szybko ta cała szopka ślubna mi się nie podoba.:( no i moja praca z której musiałabym zrezygnować:(

tak jeden, robiłam dzien po spodziewanym terminie okresu, czyli jakieś 2 tyg po możliwym zapłodnieniu. wiem, ze to mo ze za wcześnie i mogl nic nie wykryć ;/

Gość Piotrek32
A obciagalas mu? lizalas mu po jajeczkach? skakalas na jego penisie?

Gość Malgolciaaaaa
Ja chyba zniosę jajko do tej pory:( Mój Kochany niestety nie skończył w pełni we mnie wiec szansę na dzidzię maleją. A masz jakieś doświadczenie z częściowym wytryskiem?? Czy w ogóle jest coś takiego?? Kiedy członek maleje w pochwie ale jej nie "zalewa". Po stosunku miałam tam strasznie mokro... może to tylko mój śluz z prejakulantem a może sperma??

Spuszczał się we mnie tylko w dni niepłodne, przed okresem. Ostatnio jednak własnie w dni płodne kochaliśmy sie bez zabezpieczenia, skonczył na zewnątrz, ale własnie ten preejakulat mnie martwi, ponieważ byly dwa stosunki jeden po drugim. Kochajac sie drugi raz w preejakulacie na pewno były żywe plemniki. Niewielka ilosc ale gdy bylo to w czasie gdy komórka jajowa 'żyła' to juz po mnie..

Gość Malgolciaaaa
Czyli to jest jest możliwe że w prelakulancie są plemniki zdolne do zapłodnienia:) my robiliśmy to chyba ze 4 razy... on wyjątkowo długo we mnie buszował:D a potem jeszcze tak zasneliśmy wiec członek był w środku parę godzin Może coś tam wyjdzie??

Gość gość
Zrób mu lodzika z połykiem!

Gość gość
Aleś ty głupia parę godzin w środku idź się lecz!

Gość Malgolciaaaa
No może z tymi paroma godzinami to trochę przegiełam:D ale jak się kocha parę razy jednej nocy to chyba nie 5 minut trwa penetracja a dużo dłużej. Tylko mój Kochany potrafi się kontrolować.:( Teraz zostaje mi czekać na termin okresu:( nie wiem czy tak długo wytrzymam.

Gość gość
A lodzika lubisz robić i smakować jego spermy?

Gość gość
A lubisz brać wacka do buzi swojego chłopaka?

Gość gość
Trzeba było się zabezpieczyć przed niechcianą ciążą, a nie teraz panikować. Ja nie rozumiem jednej rzeczy, jest tyle środków antykoncepcyjnych, a wy zamiast się zabezpieczyć, to wolicie panikować i gdybać- jestem czy nie jestem w ciąży...

Gość gość
Prawdopodobienstwo niestety jest duze , musisz czekac a nastepnym razem najlepiej miec prezerwatywe:) jesli nie minelo 72h od stosunku lec do gina po tabletke PO

Gość gość
Receptę na tabletkę PO wcale nie jest tak łatwo dostać...

Gość gość
ja uwazam ze nie jestescie w ciazy.

Gość gość
70% co najmniej Stosunek przerywany to żadna antykoncepcja, nawet jeśli facet zdąży się wycofać. Już na samym początku przed wytryskiem są plemniki. Jeśli facet tego nie wie to chyba jest ciotą.

Gość gość
Poszlam do ginekologa powiedziaam ze chce takowa tabletke i jakos problemu nie bylo