Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wioleńkusia

Jestem niepełnosprawna i żaden chłopak mnie nie pokocha

Polecane posty

Gość wioleńkusia

Mam 15 lat ale sprawy uczuciowe ostatnio bardzo mnie bolą. Jestem już w takim wieku i brakuje mi osoby która mnie pokocha, doceni, zaakceptuje i przytuli..... Ale niestety to tylko marzenia....

Gość gość
Nie wiesz, jak będzie. Nie zapeszaj. Noś głowę wysoko i uśmiech na twarzy. Miałam pierwszego chłopaka w wieku 20 lat, choć nie jestem niepełnosprawna. I życie mam poukładane. Pozdrawiam.

Gość gość
Ja mam 22, nie jestem niepełnosprawna i tez nigdy nie miałam

Gość zainteresowany123
Dziewczyny, jak rozumiecie "niepełnosprawna"?

Gość gość
15 lat - jestes dzieckiem jeszcze.

Gość gość
No i masz rację

Gość gość
ja jestem osobą chorą mam pewien rodzaj niepełnosprawności a od prawie 5 lat jestem w bardzo szczęśliwym związku

Są ludzie zdrowi i też nie zaznali miłości...takiej prawdziwej. Co zrobić, takie życie.

Gość gość
Widziałem związki - zdrowy chłop, normalny nie jakiś frajer i kobita na wózku i do tego z jakimiś takimi, że lekko problemy ruchowe oprócz nóg. I planują dziecko i regularny związek. Więc nie ma zasady. Aczkolwiek, zrozumiałe, że są trudności. A inni niepełnosprawni? Przeciez sa zwiazki dwóch niesprawnych osób co wydaje sie byc logiczne

Gość gość
zdrowi tez nie moga nikogo znalezc.

Gość gość
Nie będę pisał tu banałów jedyne, co mogę Ci powiedzieć, to zachęcam Cię do zapoznania się z postacią jaką jest Nick Vujcic warto

Gość gość
Masz 15 lat, Twoi równieśnicy mają jeszcze sieczkę w głowie i pewnie ciężko bedzie Ci znaleźć chłopaka. Ale jak bedziesz starsza poznasz ludzi dojrzalszych i wśród nich na pewno bedzie ktoś z kim będziesz mogła pofiglować : )

Gość OlaAleksandra25
mam 25 lat od 5 lat mam chlopaka, jestem niepelnosprawna w lekkim stopniu, mojemu chlopakowi nie przeszkadza moja choroba, jedynym problemem jest brak akceptacji jego rodziny ( choc powoli i to sie zmienia na lepsze ), nie martw sie jestes jeszcze mloda i masz czas na milosc, niepelnosprawnosc nie musi oznaczac samotnosci, ale pod warunkiem ze nie zamkniesz sie w czterech scianach i bedziesz starac sie mimo niepelnosprawnosci zyc normalnie! glowa do gory, pozdrawiam

Gość gość
Moja znajoma (niepełnosprawna) poznała swojego przyszłego męża na zajęciach w stowarzyszeniu bodajże http://celestyn.pl/ zapisała się tam na jakieś terapie i poznała innego uczestnika. Może spróbuj tez nawiązać kontakt z ludźmi w takich miejscach jak to stowarzyszenie, połączysz swoją rekonwalescencję z pożytecznym, może też poznasz swoją miłość.

Gość gość
poczytaj topic : "Kompleksy czy hipokryzja"