Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nina301

mam problemy ginekologiczne a on wciaz nie chce dziecka

Polecane posty

Gość księżniczka na zamku
A po co ma kochać? Niech pozwala mieszkać u siebie za darmo, dzieciaka zrobi, ślub weźmie i kaską sypnie, przecież to są dowody jego szacunku, na co komu miłość, skoro nie chce dzidziusia robić i forsą sypać? Po co takie puste słowa? Nie wydaje na nią kasy więc jej nie szanuje - proste jak drut! Gdyby szanował to by zaślubił, żeby mogła się koleżankom pochwalić i dzieciaka zrobił, żeby na facebooka mogła wstawic!

Gość gość
Nie wydaje na nią kasy więc jej nie szanuje - proste jak drut! Gdyby szanował to by zaślubił, żeby mogła się koleżankom pochwalić i dzieciaka zrobił, żeby na facebooka mogła wstawic! xxx coś w tym jest! mężczyźni nie szanują kobiet, które czyszczą im buty!

Gość gość
Autorka ma prawo chcieć WŁASNE-biologiczne dziecko skoro ma taką możliwość! Adopcja,in vitro,itp-to ostateczność. Problemem jest czas,a raczej jego brak i nieodpowiedni partner. Odpowiedni partner powiedziałby tak-"Kochanie,dla mnie to nie najlepszy moment,myślałem o ślubie i dziecku w późniejszym terminie. To dla mnie duży stres,odpowiedzialność,zwłaszcza teraz kiedy jest kredyt,ale skoro zostało NAM niewiele czasu z powodu Twojej choroby,to poradzimy sobie bo się kochamy". Czy nie tak to powinno wyglądać? Ps.-ja nauczona doświadczeniem poznając kogoś od razu mówię że nie szukam pisania,"chodzenia ze sobą",tylko małżeństwa i to nie po 2-ch latach. Uważam,że świetnie tę sprawę załatwili Żydzi-pół roku,to czas na podjęcie decyzji-w lewo albo w prawo,bo SZKODA KOMUŚ MARNOWAĆ CZAS.

Gość gość
dokładnie, chłopak po pól roku powinien sie określić, szczegolnie jak jest seks i przeciez ryzykujemy ciązą jak z nimi spimy

Gość gość
Poza tym uważam że to dziwne że autorka ze swoim narzeczonym już na wstępie znajomości nie rozmawiała o tym jak sobie wyobrażają najbliższy rok czy ewn. 2 lata. Po co marnować czas na znajomość z kimś kto ma inne oczekiwania. No i zawsze można rozpocząć taką rozmowę w stylu-"Kuzynka Kaśki ma problem ze swoim facetem bo są już razem 1,5 roku a o ślubie cisza. Współczuję jej bo on chyba nie myśli o niej poważnie skoro do tej pory się nie oświadczył a ona chciałaby mieć już swoją rodzinę. A Ty co sądzisz o tym Misiaczku? ". Jeśli to normalny facet to zrozumie że opowieść o problemach kuzynki,koleżanki, to aluzja do ich sytuacji i powinien się wkrótce po tej rozmowie zadeklarować.

Gość gość
Jakie aluzje. Prosto z mostu trzeba. x Ja prosto z mostu walnełam o oczekiwaniach (paradoksalnie, to ja jestem zwolenniczką konkubinatu i wolę szybsze zamieszkanie i rozpoczecie wspólnego życia a mój chyba miałby ochote latami "spotykac się"), powiedział, ze jego to przeraża na poczatku, i jakoś zdanie zmienił - i zdecydowanie to nie ja jestem praczką, sprzataczką itp x A miłość nie słowami a czynami - i tymi codziennymi i tymi większymi sie pokazuje. Pierdolić "kocham Cię jak nikogo" a poza tym niewiele od siebie dawać to chyba każdy potrafi. W przypadku autorki nie pieniądze mają znaczenie a SZCZERA ROZMOWA, empatia, ułożenie planów na zycie- a nie teksty "się zobaczy, a tak wgle to nie znajdziesz nikogo kto Ci szybko dzieciaka zrobi"