Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kler niedługo znów zacznie nagonkę na osoby świętujące Halloween w Polsce

Polecane posty

Gość gość
Kler na szubienice :classic_cool: spalić resztki na stosie :classic_cool:

Gość gość
kler do mnie na szkołę życia :classic_cool: najlepiej w negliżu :P a jeszcze lepiej bez :P

Gość gość
kler do mnie xxx seks z księdzem to masochizm i zboczenie :(

Gość gość
facet w slipkach albo bez to juz nie ks :classic_cool:

Gość gość
Do autora/autorki tematu: Chyba w twojej głowie albo ustami wiejskiego proboszcza. Nas nie interesują poprzebierani za diabły ludzie biegający po ulicach.

dlaczego zboczenie? nie kazdy w tym kraju jest katolikiem czy nawet chrzescijaninem, i nie kazdego obchodzi ks. przed imieniem i nazwiskiem, te czasy zacofania, hipokryzji i chodzenia na kleczkach przed sukienkowymi i cala ta mafia juz sie koncza i na szczescie nigdy nie wroca, uff! za zboczenie uwazam, kiedy kaze sie mlodym zdrowym mezczyznom powstrzymywac od kontaktow fizycznych z kobietami w imie jakichs p*****l napisanych 2000 lat temu przez jakichs sekciarzy, ktorzy w sumie niewiadomo do konca czy istnieli

Gość gość
ijsvogel dziś Coś ci się się źle wkleiło. Ale rozumiem, pod koniec zmiany 14-22 każdemu może się zdarzyć. ;)

Gość gość
A to kler kiedykolwiek zalecał wstrzymywanie się od stosunków seksualnych ,,młodym, zdrowym mężczyznom''? Nowy Testament owszem, ale kler? Ciekawe, ale nie spotkałem się z czymś takim. Natomiast te wszystkie podręczniki edukacji seksualnej, gdzie w dusznych, wypełnionych koleżankami salach mówi się o najbardziej intymnej sferze życia wyhodują w przeciągu 10-15 lat niezdolnych do współżycia neurotyków. Pierwszymi owocami tej ,,nowoczesności'' są kafeteryjne prawiki i dziewice zlatujące się tutaj jak pszczoły do ula.

chodzi o to, ze kkk zabrania aktywnosci seksualnej osobom duchownym przez co im później palma uderza do głowy

Gość gość
im najbardziej uderza :)?

Gość kgvhfnm
Na mojej ulicy z kazdym rokiem coraz mniej dekoracji na Halloween, bo tylko male dzieciaki sie w to bawia, a w Polsce ta passe moda dopiero sie rozkreca? :-D

Gość gość
oni plują na wszystko co nie ich, np. na Owsiaka