Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY, URATUJCIE MNIE, NIE DAJE SOBIE RADY!!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Bardzo blagam was o pomoc. Jestem osoba pracowita, uczuciowa, bym kazdemu oddala serce. Nie moge patrzec na ludzi biednych, ktorzy cierpia, kazdemu bym pomogla. Niestety los tak chcial i znalazlam sie w podobnej sytuacji. Otoz, stracilam prace i jestem w poszukiwaniu nowej. Nadodatek mam 2 dzieci i mam tydzien na opuszczenie domu, bo nie mam za co zaplacic za wynajem. Nie wiem gdzie nawet sie podziac bede musiala. Jestem samotna matka. Wychowuje dzieci od malego sama. Pochodze ze skromnej rodziny i nikt nie jest mi w stanie pomoc.Jestem strasznie zalamana, nawet nie mam na jedzenie. Czuje straszny bol, jakby mi ktos odebral sens zycia ale wiem ze musze byc silna, bo mam dla kogo zyc. Pisze to ze lzami w oczach, jedynie Bog wie jak ja teraz cierpie. Nigdy o nikogo nic nie prosilam, sytuacja teraz mnie do tego zmusila i jest mi wstyd. Jezeli ktos moglby chociaz mi 1zl przelac na konto to niech mu Bog wynagrodzi, bardzo prosze. To wiele bedzie dla mnie znaczylo, kazdy pieniadz sie liczy. Z gory dziekuje za wsparcie. Numer konta: 04203000451130000011048400

Gość gość
wzruszyła mnie bardzo pani historia, sama nie mam zbyt wiele, przelej pani 20 zł, może kiedyś również znajdę się w potrzebie :) nie zbiednieje, ani się nie wzbogacę. życzę wytrwałości i oby się wszystko ułożyło. pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Wyrazy wspolczucia

Gość gość
Ja bym wolala pano wyslac paczke albo doladowac komorke

Gość gość
Coraz wiecej ludzi prosi o pomoc, nie ignorujcie ich. Warto pomagac :) Dobro powraca 100-krotnie.

Gość gość
w jakim wieku sa dzieci?

Gość gość
syn 12 lat i córka 15

Gość gość
oby sie ktos nad pania zlitowal bo w dzisiejszych czasach ludzie mysla wylacznie o sobie i przykro mi bo nie mam w tym momencie zrobic przelew

Gość gość
to juz b duze, szkoda, bo mam ubranek na mniejsze i zabawek

Gość gość
Mimo wszystko dziekuje za dobre checi i slowa otuchy. Niech wam Bog wszystkim wynagrodzi.