Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nie emerytka

Do widzenia emerycie!

Polecane posty

Gość gość
więc o czym rozmawiała z dyrektorem?""" o pracy!!!!!!!!!!!!pracodawca jest zainteresowany moimi kwalifikacjami,jestem wszechstronnie,starannie wyksztalcona

Gość gość
i na tej rozmowie o pracy dyrektor nagle sam zaczął opowiadać ci o sytuacji pracownicy, na której stanowisko chcesz wskoczyć, jej kredycie i umowie między nimi? tak sam z siebie? niepytany?

Gość gość
jestem wszechstronnie, starannie wykształcona , mam świetny dyplom, mam świetne referencje xxx płyta ci się zacięła! piszesz to już któryś raz z rzędu! nie wysilaj się - ja cię nie zatrudnię!

Gość gość
ta emerytka ma chyba opinię agresywnej kobiety,po trupach ... a poza tym z moralnością jest na bakier

Gość gość
0:02 hahahhah moje referencje,mój dyplom,moje kwalifikacje to moja wizytówka nie zabiegam u ciebie,spokojna głowa-to ja decyduję,gdzie chcę pracować a nie ty

Gość gość
problem w tym, że tu gdzie ty CHCESZ pracować akurat ciebie NIE CHCĄ!!! ha ha ha ha ha ha ah aha hhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaa

Gość gość
wydaje ci się,a ty drżyj...

Gość gość
gość dziś jak ta baba jest niemoralna,to chyba nie może pracować w takiej placówce,trzeba ją resocjalizować i być może pracodawca chce się jej pozbyć

Gość gość
lecz się - sama sobie odpisuje, idiotka!

Gość gość
kretynko,odpisuję ci, a nie sobie!! wybierasz się na resocjalizację? możesz zapisą sie do mnie,są jeszcze wolne miejsca!:)

Gość gość
nie "ci" tylko "tobie" jeśli już! wspaniale wykształcona, posiadaczko świetnego dyplomu!

Gość gość
Naturalne jest, że powiemy Tobie się to podoba oraz Podoba ci się to. I analogicznie: Mnie się to podoba. Podoba mi się to. polonistko od siemiu boleśći!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Tobie odpisuję....ale odpisuję ci a wiesz dlaczego?? poucz się

Gość gość
takie braki!!!chyba j.polskiego nie nauczyła!!!

Gość gość
o rany... jak ta baba jest niemoralna,to chyba nie może pracować w takiej placówce,trzeba ją resocjalizować i być może pracodawca chce się jej pozbyć" W żadnym wypadku nie może taka osoba pracować w placówce oświatowej,brak kręgosłupa moralnego dyskwalifikuje ją. Ciekawa jestem,czy chodzi o złodziejkę cudzych mężów?

Gość gość
Żaden porządny pracodawca nie chce zatrudniać osób rozwiązłych. Ten smród ciągnie się latami i uderza w placówkę. Dziwię się,że stara rura poucza młodą osobę,a sama nie ma klasy. Wiedza jej też pod znakiem zapytania..Brawo!

Gość razem młodzi przyjaciele
tępota umysłowa ma problemy z językiem ojczystym,a co dopiero mówić o językach obcych, młodzi władają kilkoma,wiedza też poszła do przodu,profesjonalizm star***** łbem ściany nie przebije,czuje zagrożenie... co się dziwić,umysł ograniczony,zniszczony przez używki i" te pe i te de"

Gość gość
Autorko jesteś wstrętną egoistką. Skończyłaś byle jakie studia i teraz podgryzasz niewinną kobietę. I żeby nie było: nie jestem emerytką, mam własny biznes i dobrze mi z tym:)

Gość gość
już sam tytuł tego topiku mówi nam jakąa osobą jest autorka. Dla mnie dno. DNO

Gość gość
takich wrednych ludzi jest więcej! parę lat temu dostałam pracę jako sekretarka medyczna w jednym z łódzkich szpitali w sekretariacie pracowała razem ze mną jeszcze jedna babka ok pięćdziesiątki już w pierwszym dniu pracy dowiedziałam się od niej, że jej córka również złożyła CV do kadr na to samo stanowisko co ja - jednak wybrano mnie nie mogła tego przeboleć i powiedziała mi prosto w oczy, że skoro jestem mężatką to powinnam siedzieć w domu na utrzymaniu męża a nie blokować miejsce pracy, które powinna dostać jej córka, która jest panną historia skończyła się tak, że po paru miesiącach jej kopania dołków pode mną, szkalowania, donoszenia do dyrekcji, wymyślania niestworzonych historii na mój temat wespół z jej przyjaciółką pielęgniarką oddziałową, nie przedłużono mi kontraktu nie ma czego żałować, bo od razu znalazłam lepszą pracę i wśród normalnych ludzi - ale co mi nerw napsuła to jej x takę nie tylko "emeryci do widzenia" ale i "mężatki do widzenia" :-)

Gość gość
na emeryturę powinno się odchodzić w wieku 50 lat by jeszcze trochę pożyć w spokoju i na luzie, nacieszyć się resztką zdrowia i wnukami. A młodzi do pracy. Oczywiście emerytura każdym po równo a nie jednym 500zł a inni 20 000zł! pechowiec.gif"

Gość gość
do 18:22 Autorka ma rację! Jesli nie zgadzasz sie z nią,nie musisz tu wchodzić.Brakuje ci argumentów i plujesz chamstwem..

Gość gość
na emeryturę powinno się odchodzić w wieku 50 lat by jeszcze trochę pożyć w spokoju i na luzie, nacieszyć się resztką zdrowia i wnukami. xxxxxx co proszę? mam odejść z pracy, którą uwielbiam i która przedłuża mi młodość i zająć się wnukami??? chyba żarty! wnukami mogę się nacieszyć kiedy przyjadą do mnie w niedzielę na obiad! nie mam najmniejszego zamiaru być darmową niańką na głodowej emeryturze!!!

Gość gość
" Autorka ma rację! Jesli nie zgadzasz sie z nią,nie musisz tu wchodzić.Brakuje ci argumentów i plujesz chamstwem.. " Nie wiedziałam, ze wolno sie wypowiadać tylko zgodnie z twoimi poglądami , to pierwsze takie forum, że innego zdania nie wolno wyrażać:D Gdzie pluję chamstwem? Że dla mnie twoja postawa to dno? A twój język głądki i piękny. Może dostaniesz pracę zgodnie z kwalifikacjami: na zmywaku w Anglii. Ciekawe czy ustąpisz miejsca bardziej potrzebującym jak się tam zestarzejesz :D

Gość gość
Acha, nie jestem emerytką, pracuję na swoim i nikomu roboty nie odebrałam.

Gość gość
mam odejść z pracy, którą uwielbiam i która przedłuża mi młodość i zająć się wnukami???" babcia za dychę,na papierku nie chciałabym znać takiej babci,

Gość gość
a jednak jesteś mentalną gówniarą. Dziś babcie są młode i piękne. Dlaczego będąc w wieku Torbickiej czy Figury miałabym ustępować smarkatej uzurpatorce? Śmieszne by to było. Nic ci się nie należy, a już zwłaszcza od obcych pań, które widocznie są lepsze od ciebie skoro mają pracę.

Gość gość
Że dla mnie twoja postawa to dno? A twój język głądki i piękny. Może dostaniesz pracę zgodnie z kwalifikacjami: na zmywaku w Anglii. Ciekawe czy ustąpisz miejsca bardziej potrzebującym jak się tam zestarzejesz smiech.gif" ty mówisz o postawie? brakuje ci dużo w twojej kulturze jestes pustą,zgorzkniałą babą -jestem dumna ze swoich kwalifikacji i dokumenty juz złożylam ciemnoto,a na zmywaku na ciebie czekają-znasz chociaż język?

Gość gość
20;45 nim ty zostaniesz babcią,jesli w ogóle zostaniesz,upłynie dużo czasu,obawiam się,ze mlodzi ci dziecka nie powierzą,,moglabyś przestraszyć dzieciątko