Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nie emerytka

Do widzenia emerycie!

Polecane posty

Gość gość
mam odejść z pracy, którą uwielbiam i która przedłuża mi młodość i zająć się wnukami???" babcia za dychę,na papierku nie chciałabym znać takiej babci, xxx może w wieku pięćdziesięciu lat powinnam już popełnić samobójstwo, co? tobie oddać swoją pracę a synowej mieszkanie, biżuterię i oszczędności no bo po co mam żyć? takim zgrzybiałym staruszkom to już tylko trumna, się należy i to najtańsza!

Gość gość
a to babcia jest tylko po, żeby za darmo roszczeniowym gówniarom dzieci niańczyć??? bo jak nie to co? za karę wnuków nie zobaczy?

Gość gość
20;45 pisałam o kobiecie ,która już od 10 lat jest na emeryturze i nie może odessać się od zakladu ona juz dawno zapomniala o swojej 50tce,kiedy to było???

Gość gość
20;53 masz syna??? twoja przyszła synowa juz skazana jest na toksyczną teściową,brrrr ,współczuję synowi mam cudowne 2 babcie,czasami myślę,ze one są ważniejsze niż moi rodzice,chociaż bardzo ich kocham

Gość gość
20:55 od takiej babci wnuki będą wiać ile sił w nogach zimna baba!!!

Gość gość
boszszszsze co za debilka! skończ już te mądrości o babciach i weź się za szukanie roboty! powiedzieli ci prosto w twarz, że cię nie przyjmą tam gdzie chciałaś, więc idź szukać gdzie indziej! zajmij się wreszcie swoim tyłkiem a nie ocenianiem innych kobiet - c/h/u/j cię powinno obchodzić kto jest jaką pracownicą, a kto jaką babcią mam nadzieję, że takiej podłej szmaty jak ty nikt nie zatrudni!

Cóz...autorka jest roszczeniowa- chce dostac pracè tu i tu, rozmawiała z dyrektorem o "przeszkodzie", jaką jest pani, która pracuje, a która POWINNA- ze wzglèdu na boskosc autorki- natychmiast przejsc na emeryturè. Autorko, nie ma w tobie ani odrobiny etyki zawodowej! Szukaj pracy, ale nie czyims kosztem! Stawiac dyrektora w takiej sytuacji, by siè tłumaczył przed kandydatem....Szok! Twoje działanie, zachowanie jest nieetyczne i niemoralne. Pani , która pracuje, osiągnèła przywilej emerytalny z tytułu wypracowanych lat pracy. Co nie znaczy, ze ma OBOWIĄZEK przejscia na emeryturè. Takiego obowiązku nie ma. Autorko, nie ma w tobie ani odrobiny pokory, potrzebnej do podjècia pracy, i współpracy w zespole ludzi. Jest tylko pycha i arogancja. Nie myl wykształcenia z mądroscią.

Gość gość
Gdybyś skończyła prawo, medycynę, studia inżynierskie, mogłabym nawet zrozumieć twoją postawę, bo są to studia dobrze rokujące w poszukiwaniu pracy. Ale resocjalizacja podobnie jak filologia polska, filozofia, pedagogika czy historia należą do kierunków śmieciowych, łatwych i oblężonych przez niezbyt lotne osoby. Tym bardziej niezrozumiała jest twoja agresja, w końcu studiując wiedziałaś, że pracy po tym nie ma. Kwalifikacje masz, szkoda tylko, że nieprzydatne :D Angielski znam, pomaga mi w biznesie. Do zmywaka mam dalej niż ty, tam język ci się nie przyda :D:D:D

Gość gość
Do widzenia emerycie? Co za gnida:(

Gość gość
spodziewała się że wszycsy jej przyklasna bo w koncu mlodzi tu siedza. nic z tego niech sobie emerytka pracuje ile sie da

Gość gość
gość wczoraj skoro ty się szmacisz,to nie wyzywaj innych od szmat nie masz za grosz kultury osobistej,nie potrafisz wysłowić się stara i podła!!

Gość gość
urszaku,tobie nie jest obca nazwa gnidy,widocznie pobijasz w tym względzie wszystkich,dla mnie jestes jak ta wesz,łazisz i kąsasz

Gość gość
ten wpis wyżej był do gościa z godz 22;11

Gość gość
- c/h/u/j cię powinno obchodzić kto jest jaką pracownicą, a kto jaką babcią" za taką chujową babcię wnuki wstydziliby się strasznie,lepiej jej nie mieć,rynsztok słowny,,i tkwi w jakimś podejrzanym srodowisku,hehehe

Gość gość
agresywna babo,a co z twoją moralnością? za późno już na prostowanie?

Gość do zbulwersowanych
Jak spełnilam wszystkie wymogi przejścia na emeryturę,natychmiast podziękowałam.Praca dla mnie była priorytetem,ale przyszedł czas.Trzeba umieć odejść.Mlodzi ludzie też muszą wypracować swoją emeryturę,więc nie trzymajmy się ciepłej posadki.Pomyślcie o innych.Czasy są trudne.Finansujemy studia ,a potem dziecko traci motywację i zapał.Syn mój tez usłyszał od dyr.,ze ma takie osoby,które będą blokować posadki do usranej śmierci.Prościej jest w szkolnictwie.Nie ma godzin i nie ma angażu.

Gość gość
kto tu jest szmatą? to nie ja urzęduję z mężem koleżanki

Gość gość
pozabijajcie emerytów!!! bo ci co pracują zabierają wam etaty, a ci ci już nie pracują zabierają wam wasze składki na ZUS!!! piece krematoryjne w Oświęcimiu na pewno jeszcze działają, bo to stara, niemiecka solidna robota!!!

Gość gość
"Pani , która pracuje, osiągnèła przywilej emerytalny z tytułu wypracowanych lat pracy. Co nie znaczy, ze ma OBOWIĄZEK przejscia na emeryturè. Takiego obowiązku nie ma." Dokładnie. Właśnie: pycha i arogancja.

Gość gość
są tacy,którzy odchodzą na emeryturę bez nacisku, pracuję ze starszymi,żal mi ich,że są takimi strasznymi gadułami,nieporadni w obsłudze komputera ale denerwuje mnie ich//niektórych/ filozofowanie,mędrkowanie i opieszałość w załatwianiu spraw/mówią,praca nie zając,albo za komuny..../ z całym szcunkiem,to nieporozumienie!!!!

Gość gość
do gościa z 10:15 Niechże ta cała pani odpuści sobie.Oj,trudno taką oderwać od żłoba.,podobnie jest z niektórymi politykami...gdyby nie te profity!!

Gość gość
autorki przestan juz te bzdety jako gość wypisywac bo się osmieszasz. pracy szukaj!

Gość gość
koło d**y mi lata czy to autorka czy to "gość";mam coś do powiedzenia,więc piszę----a ty jak piszesz bzdety,to wyłącz się:))) 👄 pilnuj swojej pracy bo autorka jest nieobliczalna!!!!!hihihihiiihihhi

Gość gość
autorka topika zionie nienawiścią. nadawałaby się do wyścigu szczurów, ale roboty nie ma :D Polecam resocjalizację bo w tym zadufaniu zatraciłaś ludzkie uczucia. jestem młoda, mam wykształcenie i pracę. Jako inżynier. nie żal mi ciebie.

Gość gość
jestes stara zgorzkniała baba,pracująca emerytka ty jesteś takim inżynierem jak ja zakonnicą

Gość gość
ej... a co to za obrażanie kogoś??? Nieładnie autorko, słabiutki poziom :)

Gość gość
A ja nie mogę się emerytury doczekać. Marzenie. ale gdyby na moje miejsce polowała taka hiena- poświęciłabym parę chwil aby jej nie dać forów haha

Gość gość
No wiecie co... mój dziadek pracował do 85lat. Co roku prosili go aby nie odchodził tylko szkolił młodych. Był lekarzem, szpital w moim mieście po wojnie założył. I niech ta gówniara tak nie skacze, bo wyżej doopy nie podskoczy. Praca dla mocnych a nie dla głośnych heh...

Gość gość
Ona jest po resocjalizacji hahahahahahahaa specjalistka od podmywania d**y starym Niemkom :)