Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamusia20

Agresja do nastoletnich mam.

Polecane posty

Gość gość
Ty też jesteś patologia zazdrosna bezplodna

Gość gość
"Jak się bzykala za smarkatych lat i wpadła jako 16 stka to trudno, umarlabym z wstydu ,ale jakoś przebolała0 jej dzieciakjej problem i palcem bym nie kiwnela i nawet złamanego grosza na jej dziecko nie dala, ale wychodzić za maz będąc jeszcze dzieciakiem? Przeciez 16 lat to jeszcze infantylny dzieciak, gdzie tu pakować się w małżeństwo w tak wczesnym wieku Nigdy bym nie wyraziła zgody na ślub dzieciakowi 16 letniemu , nigdy " xxxx sama sobie przeczysz, bo albo pozwalasz córce się usamodzielnic, czyli wyjść za mąż i zyc jak dorosła te 2 lata wcześniej, albo nadal traktujesz jak dizecko i łozysz na nią i wnuka, pomagasz skończyć szkołę itp. a ty ani za mąż, ani grosza nie dasz, więc co niby zostaje?

Gość gość
dla mnie to patologia znaczy: -rodzice pijący na umór -rodzina gdzie alkohol jest na pierwszym rzędzie,potem chleb -kobieta która rodzi dzieci i się o nie nie martwi,a gdy wylądują w domu dziecka to ma w d***e -ćpuni w takim razie czemu nastoletnie matki uważacie za patologie nastoletnia matka która jest dobrą matką to nie patologia

Gość gość
"dla mnie to patologia znaczy: -rodzice pijący na umór -rodzina gdzie alkohol jest na pierwszym rzędzie,potem chleb -kobieta która rodzi dzieci i się o nie nie martwi,a gdy wylądują w domu dziecka to ma w d***e -ćpuni" patologia to nie jest tylko picie, ćpanie, bieda to głownie odchylenie od normy . Nikt mi nie mówi ze 16 latka w ciazy to norma.,

Gość gość
Może nie norma ale bez przesady nie patologia. dla mnie np. potologią są matki w wieku lat 43+ decydujące się na dziecko stare bezmyślne i bardzo ryzykowne. Osobiście wolałabym byc matką w wieku lat nastu niż 40.

Gość gość
ciąża w młodym wieku to nie jest powód do dumy :(

Gość gość
A gdzie sa tatuskowie tych dzieci? Ktos je przeciez zrobil......a wszyscy winos tylko kobiety