Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

30arleta

firma kruk windykacja

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰112
NO chyba ze jeste艣 informatykiem i zarabiasz 10 ty艣 i p贸jdziesz jeszcze dodatkowo co艣 robi膰 za kolejne tysi膮ce:D ale tacy ludzie chyba nie maj膮 problem贸w ze sp艂aceniem d艂ug贸w

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰24345124
Czyli co pakujemy si臋 i wyje偶d偶amy wszyscy z Polski? Kierunek zach贸d ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Elizka12
A gdzie dok艂adnie jedziemy? Francja? Jest tam praca dla polak贸w :D Anglia juz chyba nas nie chce, premier co艣 si臋 buntuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mariusz1963
S膮 w tym kraju ludzie pracuj膮cy i s膮 HIENY od windykacji... dlaczego w kioskach ruchu nie sprzedaj膮 miotaczy ognia ???!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰124
s膮 w tym kraju osoby, kt贸rych nie powinno by膰, dlatego jest TAK, a nie INACZEJ

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wszystko zale偶y od podej艣cia. Ja mia艂am do czynienie z t膮 firm臋 http://www.eurekafinanse.pl/ windykacyjn膮 i jestem zadowolona. S膮 solidni. Znaj膮 si臋 na rzeczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Anktka10
eurekafinanse nie s艂ysza艂am o tym, mo偶esz co艣 wi臋cej napisa膰, jak dzia艂aj膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ankuleczka_tort
ja te偶 o nich nic nie s艂ysza艂am... ale w sumie teraz tyle tych firm windykacyjnych jest ze cie偶ko po艂apa膰 kt贸ra dzia艂a, jak i co z nimi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Masiek12
jak nie znacie to zobaczcie na goworku opinie o tym kliencie, a aby艣cie nie musieli szuka膰 podsy艂am link do http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,51688 polecam przeczyta膰 4 artyku艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marika122
przeczyta艂am opinie i nie s膮 zbyt pochlebne...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamil00991
ja to odnosze wra偶e ze na goworku to samej hejty lec膮 na firmy, to jest miejsce do hejtowania przedsi臋biorc贸w i ich przedsi臋biorstw

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Emilka12
ciekawe czy mozna tam wykupi膰 pakiet np usuwania informacji o swojej firmie. I ile to kosztuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malwa9
z tego co jak wiem, to mo偶na, w艂asnie na tym ten serwis zarabia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Kielce
O dok艂adnie tak to dzia艂a: 1. masz negatywn膮 opinie o swojej firmie 2. tak 3. zap艂a膰 my ja usuniemy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miko艂aj912
detektyw dla biznesu:D fajna nazwa od razu wiadomo o co chodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Go艣ciu
detektyw dla biznesu... ciekawe jakie trzeba spe艂nia膰 wymagania na to stanowisko :d i ile p艂ac膮 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 waar
Najlepiej to szuka膰 takich firm w Internecie. Ja swego czasu te偶 mia艂em taki problem i szuka艂em w sieci i znalaz艂em tak膮 firm臋 kancelariaultimatum.pl, gdzie wi臋kszo艣膰 formalno艣ci za艂atwili艣my te偶 mailowo i odzyskali dla mnie pieni膮dze, wi臋c warto spr贸bowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamyku12
teraz wi臋kszo艣膰 rzeczy za艂atwia si臋 za pomoc膮 poczty elektronicznej, ciekawe kiedy zwyk艂a poczta zostanie ca艂kowicie zamkni臋ta:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marylka1990
firmy windykacyjne, firmy windykacyjne, ach te firmy windykacyjne...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My korzystali艣my z agencji Business Safety Agency, http://www.detektywdlabiznesu.pl. Skutecznie dzia艂ali i szybko odzyskali艣my kas臋. Ale oczywi艣cie ka偶da sytuacja jest inna i nie zawsze da si臋 to za艂atwi膰 w ramach tzw. kr贸tkiej pi艂ki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Ghost
Ciekawe jak to b臋dzie po wyborach! Mamy nowy rz膮d PIS, niestety nie m贸j typ, ale jest demokracja wi臋c trzeba si臋 pogodzi膰 w wynikiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vxddf
Przy niewielkich kwotach to praktycznie ka偶da firma windykacyjna sobie poradzi, ale jak chcesz mie膰 spok贸j i pewno艣膰, to zadzwo艅 do Ultimatum albo napisz maila na kontakt@kancelariaultimatum.pl. Mi pomogli sprawnie i w wi臋kszo艣ci za艂atwili艣my wszystko przez Internet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej, ja mam problem z by艂ym wsp贸lnikiem, d艂ugo by opowiada膰, facet wpu艣ci艂 mnie w maliny na ponad 500 tys... Dlatego teraz szukam sposoby, aby odebra膰, co moje, oczywi艣cie w zgodzie z liter膮 prawa. Chyba si臋 odezw臋 do tej agencji http://www.detektywdlabiznesu.pl, bo czyta艂em ju偶 w kilku miejscach o ich skuteczno艣ci, a ja potrzebuj臋 kogo艣 naprawd臋 dobrego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Emil1
500 ty艣, facet ale masz lip臋! w co ty si臋 da艂e艣 wrobi膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 J臋drekStaniura
ojoj kwota niema艂a... przyszykuj sie na d艂ug膮 "wojne" o swoje;) Sprawy na kilkaset z艂 ci膮gn膮 si臋 ze 2,3 lata a co dopiero p贸艂 miliona! Ale fakt jest faktem, 偶e taka firma windykacyjna na pewno Ci w tym pomo偶e, samemu rzeczywiscie niewiele mo偶na zdzia艂a膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 esterka133
a jest jaki艣 ranking takich firm? Du偶o ich w og贸le dzia艂a w Polsce?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaskaaatoja
takich sprawdzonych to raczej niewiele, przynajmniej ja sie z wieloma nie spotka艂am. Ciekawi mnie bardziej jak to si臋 przedstawia statystycznie, jaki % Polak贸w jest zad艂u偶onych i na ile..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malwinawiska
no to b臋dzie batalia:D nie chcia艂abym mie膰 d艂ugu w takiej kwocie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gacek111
kto by chcial :D ciekawa jestem czy ludzie w ogole daj膮 rade co艣 takiego sp艂aca膰? Czy wszyscy zanosz膮 to ze soba do grobu czy tez przerzuca sie to potem na pokolenia m艂odsze...?

Udost臋pnij ten post