Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xMietek

Czy w takiej sytuacji poszukać sobie kochanki?

Polecane posty

Witam, pokrótce: jestem z kobietą prawie 12 lat. Dla niej przebudowałem całe swoje życie i zawodowe i prywatne. Jako dojrzały facet musiałem zmienić wszystko i zaczynać wszystko od nowa. Zrobiłem to, bo byłem jej pewien, ze będziemy dla siebie wsparciem do końca, że jesteśmy tymi przysłowiowymi połówkami jabłka. Od około roku jest między nami coraz gorzej. Ona nie chce żadnych zbliżeń. jeśli już do czegoś dojdzie, to robi to ze wstrętem, potem natychmiast ucieka pod prysznic. Unika nawet wspólnego spania. Próbowałem rozmawiać, mówi że wszystko ok, że czasem trzeba od tego odpocząć, ok rozumiem, ale nie przez cały rok! Zastanawiam się poważnie czy w takiej sytuacji nie mieć kochanki. Nie chcę tego robić, ale nie mam chyba wyjścia.

Gość gość
Jak mieć kochanki to od razu 2 a najlepiej 3 :D:D

Gość gość
a ile macie lat ?

Gość gość
Moze porozmawiaj z nią i powiedz jak sie czujesz ... Kochanka czemu odrazu kochanka? Jak jej juz przestało zależeć to ja Zostaw nie ran zdrada która i tak prędzej czy pozniej wyjdzie na jaw ...

Gość gość
No tak, po co jej pomoc, lepiej isc na łatwiznę i znaleźć inns zapchajdziurę, co za różnica w co się spuszczasz... Eh, typowy facet, współczuję kobiecie... Przeciez to OCZYWISTE, ze ona ma jakiś problem! Jesli jest tak jak piszesz to mogą być inne problemy niz seksualne ale odbijają sie na tej sferze. Zabierz ją do seksuologa o ile ją kochasz, w co śmię wątpić skoro od razu jak pojawia się problem to wolisz uciekać i zająć się sobą...

Gość gość
może czas się wykąpać ?:D

Gość gość
kobietą:D spadaj forumowy stańczyku

Gość gość
a po co ci kochanka? co to zmieni? ja bym rozstała się i poszukała kogoś normalnego... skoro ona tak się zachowuje to raczej cię nie kocha, nie pożąda... to po co z nią chcesz być? macie dzieci?

Gość gość
Xmietek-spadaj bajkopisarko trolowac gdzie indziej.:D :D :D

Próbowałem rozmawiać, zbywa mnie, mówi że potrzebuje czasu. Nie jest tak łatwo odejść od kogoś z kim się spędziło 12 lat i przebudowało dla niego całe życie. Nie mamy 20 lat ty;lko dużo dużo więcej. w tym wieku nie tak łatwo jest wszystko burzyć i zaczynać od nowa.

Zbieranie próbek nie jest pasją. Niedługo ktoś napisze że uwielbia jeść hamburgery i to jest jego pasja :-o. Pasją jest coś czemu oddajesz się całkowicie np. wspinaczka wysokogórska, surfing, kolekcjonowanie pobrazów itp.

Gość gośćinka
ile macie lat? Może to ona ma kochanka?

Gość gość
Mitomanko skończ te prowokacje:(

Gość gość
A mnie powiedziała twoja A. , ze przeczytala twoje wpisy na Kafe i zobaczyla z kim się zadajesz, jakie masz ulubione koleżanki, typu 40-cha, i odechcialo się jej wszystkiego. :-D :-D :-D

Gość gość
CZTERDZIECHA,ZNOW NIE WIZELAS LEKOW? Banik na Facet po cz-tce,to kolejny temat zaczynasz? Przeszperam,gdy znajde czas i kolejne(co najmniej jeden poza tym)pojdzie do moderacji. Ty jesteś naprawdę zaburzoną silnie osobą.Mitomanko z Koziej Wólki.

Gość gość
Podobno Mietek to byly ksiądz ;) oto jego "życie zawodowe" ;) gdzie teraz pracuje? Dlaczego od pól roku "rozbiera na części" swój związek na Kafeterii, raz partnerkę kocha, raz odchodzi, nawet na kawki juz z innymi chodzi, potem wraca i oglasza powrót wielkiej miłości. A po tygodniu kolejny spadek formy? Nagle sie okazuje, ze od roku jest wielki problem w...lozku? Kurde, ja bym na Twoim miejscu zwiększyła ilosc wizyt w łazience. Zwlaszcza pod prysznicem:P i doczytala o grze wstępnej, o lechtaczce i technikach jej pobudzania, generalnie o różnych technikach seksualnych .

Gość gość
...no i jeszcze stomatolog. Nic mnie tak nie odrzuca jak facet chcący sie całować, z odorem z ust :-o

Gość gość
ej mietek, znudziła się toba bo kiepski jesteś. Forumowy zabawiacz bab

Gość Kotka na rogrzanej patelni
Ozieblosc zony nie swiadczy o tym ze nie ma kogos, niestety jedno nie wyklucza drugiego... Ale historie lubia sie powtarzac, takie zycie

Gość gość
...a przed samym seksem to moze zastanów sie, czy dzis cos milego dla niej zrobiles? Śmieci wyniosles, pozmywałeś po kolacji, a moze sam ja przyrzadziles? Bo jesli wracasz do domu, siadasz na kanapie i...ona Cię obsługuje, to nic dziwnego, ze sie wk...i potem nie chce zbliżeń.

Akurat nie mam tu sobie nic do zarzucenia. Dbam o siebie i w sprawach łóżkowych też jestem dobry. Zastanawiam się czy ta ozębłość nie wynika z faktu że nie chcę dziecka, a ona bardzo. I że to jest taka jej babska nielogiczna gra: ty nie chcesz dziecka, to nie będzie seksu.

Gość gość
Czesc asterko,chcesz banik?:D

Ozieblosc zony nie swiadczy o tym ze nie ma kogos, niestety jedno nie wyklucza drugiego... Ale historie lubia sie powtarzac, takie zycie

no wiesz, tylko że to ja bardzo często przyrządzam kolacje, wymyślam rozrywki, wyjazdy.

Gość gość
no i co z tego jak jesteś mało męski

Mysle autorze ze sedno spr tkwiw dziecku Ja po 6 latach zwiazku kosmicznie zmieniajac swoje zycie dla NIEGO kiedy uskyszalam nie chce dziecka bylam zdecydowana na KONIEC, to jest cos co zaden mezczyzna nie zrozumie

i odeszłaś? Rozmawiałem z nią o odejściu. Chciałem się wyprowadzić, ale ona nie chce rozstania. To jakaś cholerna patowa sytuacja.