Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xMietek

Czy w takiej sytuacji poszukać sobie kochanki?

Polecane posty

Gość Kotka na rogrzanej patelni
Dobra biegne czytac :) moze sie odkrece

Bywalam tu kiedys, potem dluga przerwa i znowu jestem ale widze ze mam zaleglosci :)

Bywalam tu kiedys potem dluga przerwa teraz znowu jestem a widze ze zaleglosci ze ho ho

Gość gość
"Mieciulu"- jakie "kiedyś"? dwa lata temu? Nie umiesz liczycz- pomarańczowych gości było kilkudziesięciu, a ty i 40-cha + jej klony, to było kolko rozancowe:-D Te twoje słowa o zazdrości to kopia slow 40-chy. :-D Taaa...zakochany i iodrzucony kochanek 40-chy msci się na jej watku? Masakra, do czego glupota prowadzi! :-D

Gość gość
to kup sobie perwersyjne body Mieciu, albo prze nią zatańcz w koronkowej sukience bez bielizny

Gość gość
Powołaniem niemal każdej kobiety jest bycie matką i ludzie w przeważającej części po to się ze sobą wiążą, żeby w perspektywie czasu dać życie komus nowemu. U Ciebie perspektywa ta trwa już 12 lat... U niej ona się w tym momencie kończy głównie ze względu na uwarunkowania biologiczne jak i Twoje podejście. Jestem ciekawa, czy rozmawialiście kiedykolwiek na ten temat? Czy kiedykolwiek dałeś jej do zrozumienia, że chcesz/nie chcesz mieć dzieci? Jeżeli poświęciłabym komuś 12 lat życia i na końcu dowiedziała się, że on nie chce mieć ze mną dziecka, to choćbym kochała go nad życie, nie umiałabym tego pojąć i przyjąć jak gdyby nigdy nic... On Cię kocha i może chciałaby traktować inaczej, ale jej wnętrze, jej kobiecość po prostu jej na to nie pozwalają. Bo ona pragnie dziecka. jak każda normalna kobieta.

O dizecku przez lata całe nie było mowy. Ona nigdy nie poruszała tego tematu. Temat zaczął się jakiś czas temu. Wtedy powiedziałem otwarcie, że nie chcę dziecka. Nie czuję się na dziecko gotowy i uważam, ze ona też nie nadaje się na matkę. jest zbyt wrażliwa i zbyt emocjonalna.

Gość gość
"gość dziś to kup sobie perwersyjne body Mieciu, albo prze nią zatańcz w koronkowej sukience bez bielizny" xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx :-D :-D :-D ale padla ze smiechu...tak, tak..i jeszcze usmaż frytki w ramach diety:-D

Gość Andrzej z kafeterii
xMietek to ja :)

Gość Ekstrawgancja
A ja to Helena Trojanska:-)

Gość gość
a ja to ZULUGULA :P

Gość gość
Tak tak :D Na tamtym topiku był miecio ,czterdziecha ,,slabszagen,ekstrawagancjai i J e d e n trol,który ta czterdzieche prześladował :D :D:D

A trolujcie sobie. mam was w d***e. Trole, pomarancze, mądrusie. czytam tylko mądre wypowiedzi. Bzdury omijam.

Gość gość
Jeśli ona pragnie dziecka, to znaczy, że dojrzała do tej decyzji i jest gotowa. Jej błąd, że nie upewniła sie wcześniej jakie Ty masz w tę stronę zapatrywania, co w 12-letnim związku wydaje mi sie trochę dziwne. Musicie szczerze pogadać, ale nie zdradzaj jej.

Gość gość
Gdybyś dał jej dziecko, uszczęśliwiłbyś ją jak nikt... Spróbuj to sobie wyobrazić :) Taki mały berbeć, który fakt, wszystko zmienia, ale z drugiej strony daje tyle radości i światła w życiu. Może po prostu spróbuj częściej myśleć o dzieciach, może to przyjdzie do Ciebie...

Gość gość
Kuzwa,zamilknijcie i nie dajcie się wkręcac-przecież to kobieta pisze a nie żaden Mietek.to kolejny nick Czterdziechy,chorej osoby. a Wy tu mędrkujecie,dyskutujecie,oj.

Gość gość
Mietek to kolejny wytwór chorej 45 letniej baby,która ma schizofrenię.Od 6-lat siedzi na różnych forach z których ją powyrzucali,Teraz tu szaleje.Nie ma znajomych,powinna się leczyć ale ma to w duu/pie.

Gość gość
Pomożemy Ci w każdej sprawie! Rozwody,zdrady, badania DNA, badania wariografem, porwania, ustalenie miejsca pobytu, poszukiwania mienia i osób, wykrywanie kamer,podsłuchów, oprogramowania szpiegowskiego... Z NAMI DOWIESZ SIĘ PRAWDY! Dostarczymy dowodów, dzięki którym szanse na wygraną rozprawę wzrosną wielokrotnie! Jesteśmy zespołem doświadczonych detektywów i prawników. DOJAZD DO KLIENTA, CENY USTALANE INDYWIDUALNIE- NA PEWNO SIĘ DOGADAMY;) ZADZWOŃ 572611122 JESTEŚMY DO TWOJEJ DYSPOZYCJI 24/7 ZA KAŻDEGO KLIENTA, KTÓREMU NAS POLECISZ 20% DLA CIEBIE !!

Gość gość
.

Gość gość
Kurcze,TY od kropki,po co podbijasz te tematy Czterdziechy?nie ma Mietka,jest tylko ona-zaburzona.

Gość gość
To czterdziecha podbija :/ Z tej kropki:/

Gość gość
Jesteś lekko naiwny-to ze partnerka nie chce seksu z Tobą i piszesz że jest zbyt "oziębła" nie znaczy że jest też oziębła dla innych.....

Gość gość
no i kolejna czterdziecha co ma pecha udaje faceta!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Po co ci stala patnerka jak nie chcesz pelnej rodziny-wykastrowales zone nie chcac dzieci,po co ci to malzenstwo -chcesz mamusi? Zrobiles z niej worek na sperme,a w malzenstwie trzeba isc na kompromisy. Ok.ty bierzesz kochanke ,a ona niech sobie robi dziecko z kim chce. Taki uklad zaspokoi ciebie i ja.Po co jestes z nia? Pewnie dobrze gotuje! Ale po co ona jest z toba ,sama nie wie,- Malzenstwo bez dziecka ,bez sexu, to totalna porazka ludzi niedojrzalych.

Gość gość
Kurde po co ci kochanka-zebys jej naobiecywal i wrocil skruszony do zony ,a moze zeby zonka sie ocknela i d**y dawala ze strachu,ze sobie pojdziez na dobre.Takim postepowaniem zranisz dwie kobiety. Idz lepiej na platne d*****,bo nie chcemy tu nastepnej kochanki ktora jest niszczona na forum za to ze ty dupku naobiecujesz i wrocisz do Budy.Przysiegales zonce ona tobie ,wiec nie skacz na inne kwiatki zeby sie spuscic,tylko badz dorosly i zostan albo odejdz.

Gość gość
Teraz jest jasne -kochanka jest do wycierania brudnych buciorow malzenskich.

Gość gość
przecież to prowo czterdziechy,nie zadnego faceta tylko kobiety dobrze po 40-tce.Nie dajcie się wkręcać,ludzie.

Gość gość
Ale ty nie myśl za nią. Kobiety są stworzone do bycia matkami. Myślisz egoistycznie bo ty chcesz mieć seks i przyjemność. Ja też nie miałabym ochoty na seks, gdy w myślach miałabym, że dobijam 40 i zmarnowałam życie dla faceta który odmawia mi dziecka. Nie czujesz sie na siłach to jej to powiedz. chce mieć dziecko? Dlaczego nie, możesz zaznaczyć że możesz nie podołać obowiązkom rodzicielskim, i żeby sie nie zdziwiła jak pryśniesz . Tak zeby wiedziała na czym stoi. Ale nie decyduj za nią. A może daj jej wolna rękę może znajdzie kogoś z kim będzie mogła miec dziecko