Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xMietek

Czy w takiej sytuacji poszukać sobie kochanki?

Polecane posty

Gość gość
nie dajcie się wkręcac,to pisze powalona czterdziecha,nie facet.Ten mietek to wymyślony przez nią facet,jego nie ma!!on jest z jej chorej wyobrażni!!ludzie,ogarnijcie się,to prowo 0/10

Gość gość
Tak tak mieciu odejdzi od agatki,i koniecznie weź sobie partnerkę 20 lat młodszą :) były ksiądz buahahhaha Oj kobieto co ty wypisujesz :D A dopiero cvo pisalas,ze się kochacie i tworzycie udany związek.Zdeccyduj się czterdziecha co piszesz?

Gość Kotka na rogrzanej patelni
Tak, odeszlam bo dla mnie chec posiadania dziecka byl wrecz obsesja, nie chcialam slubu itd chcialam zeby dal mi dziecko,. Po miesiacu wrocilam i dal mi to co chcialam :) notabene mamy blizniaki ale dzis z perspektywu czasu nic lepszego nie moglo nam sie przytrafic Dlaczego nie chcesz malenstwa, Wiek tu nie gra roli :)

Gość gość
Asterko,missnowegojorku,indianskielato,czterdziecho-nie oszukuj ludzi,chora kobieto,ze ty to mezczyzna.

Gość gość
Mietek, jak jesteś męski.... powołania nie utrzymałeś, jakieś dziunie obskakiwałeś jak z ta swoją coś nie tak było, teraz znowu mysl o zdradzie. Rodziny sie z tobą nie założy, przesiadujesz na babskich portalach i opisujesz swoje zycie intymne. No to ma byc facet.... fakt posiadania f... to nie męskość

Ona ma 39 lat, ja 42. Nie za późno na dzieci? Cholera ja już naprawdę dużo dla niej zmieniłem, ale wizja dziecka mnie przeraża.

Gość gość
Były ksiądz szuka kochanki.Za lo sne.:D 42lata wizja dziecka mnie przeraża hahahaha co jeszcze wymyślisz prowokatorko???????!!!!!?!?!!!!!!!

Gość gość
ciebie to tam wszystko przeraża.... tak to z ciebie facet, raczej troki od kalesonów a nie facet

Napisalam, wiek nie gra roli czy ma sie po 20 lat czy wiecej..dziecko wszystko zmienia, to nowe zycie nowy sens dotychczasowego bytu

Gość gość
Matko facet! Ja mam 40 lat i moj chce dziecko! Jeżeli ona nie ma dzieci a ja kochasz to zrób jej dzieciaka.Nawet nie wiesz jak to jest kiedy cię instynkt macierzynski dopadnie!

Gość gość
jeżeli ona ma 39 lat, a Ty nie chcesz mieć z nią dziecka, po 12 latach związku, to jestes p*****lniety egoista, który własnie wywalił jej te 12 lat na smietnik i przekreslił szanse na szczęsliwe zycie, bo jej je po prostu zniszczyłeś!!!!! Ty chamie dla niej to ostatni dzwonek!!! pieprzony egoista!!! Ja nie tylko bym z Toba nie spała, ja bym Ci tak w zyciu nasrała za to ze byś się z g****a nie wygrzebał!!!!

Gość gość
Ty nie jestes facet!!!! tylko mieki dydek!!! Do mamusi pod spódnicę tchórzu, a nie za kobiety się bierzesz!!!!

Gość gość
Ja tez nie rozumiem, jak można się wkrecac w tak glupi topik? Nie czytacie ze zrozumieniem? Trzeba przeczytać kilka postow tego "miecia" , jego głupie teksty z początku tematu i domyslec się, ze to nadal 40-cha nie może zyc bez netu. Tym dziewczynom, które probuja dawac jakiekolwiek rady- proponuje najpierw pomyslec!

Gość gość
Spojrzcie na temat Wolny facet po 40 towar deficytowy. Czterdziecha,ty nie pracujesz?Niemożliwe wisieć ciągle na kafe i mitomanic.Chcesz bana na miecia?

Gość gość
Czterdziecha ban!

Ale dlaczego myslisz o kochance? Czy to cos w Tw zyciu zmieni ito na lepsze? Czy tu chodzi o brak sexuw zwiazku czy brak tego zwiazku?

Chodzi mi o jej oziębłość, brak czułości, jej wieczny smutek, brak rozmowy. My nie żyjemy ze sobą tylko obok siebie.

Myslisz ze kochanka to dobra recepta na taka sytuacje? Poczujesz sie jak mlody bog, namietnosc, usmiech od rana do wieczora, na ile to wystarczy miesiac rok dwa? A klamstwa, oszustwo i zdrada bedziesz umial przelknac taka piglke

Gość gość
Chwila moment,wcześniej pisałeś,że jesteś w udanym związku,bardzo się kochacie,wspieracue,rozmawiacie. To zdecyduj się wreszcie.

Gość gość
CZTERDZIECHA,SPADAJ OSZUSCIE NETOWY!!

Gość gość
Ty kotka,czytac nie umiesz,ze to troll Czterdziecha?i sie wkrecasz?

Niby wszystko jest w porządku. jest miła, wdzięczna jak zrobię jej przyjemnośc i są momenty że się otwiera, że rozmawiamy, smiejemy się, jest jak dawniej, a często zamyka się w sobie, jest zmęczona, musi coś przemyśleć, koniec rozmowy. Zmęczony tym wszystkim już jestem.

Gość gość
"Mieciunku" drogi. Twoja Agatka wlasnie robi się przezroczysta , a ty zabieraj się za kobiety o 20 lat młodsze. Przeciez to sa jedyne słuszne wywody chorej 40-chy, wiec nie rob z normalnych ludzi idiotow. Znowu zamierzasz nastukać postow jak durna, 40-cho? Po co ci to? Nie potrafisz nawet zalozyc normalnego tematu. Zal.

Co za pytanie? Czy czytac nie umie? Skoro odpisuje i skladam literki do siebie.. I co to za akcja z 40-cha?

Przezroczysta? Dlaczego przezroczysta? Akurat problem tkwi w tym że to ja się dla niej staję przezroczysty. Jej wiek, nie ma tu nic do rzeczy.

Gość gość
ja też nie d******py swojemu bo on ma zęby do wymiany i rzygać mi się chce jak mam z nim spać, pieprzyć, przytulać. stary dziad po 40-tce a zęby jak kopalnia złomu!!!na chu/j mi taki złomiarz?!!????

Gość gość
10:31 gościu idealnie to opisales!Zaraz się agatka zrobi przezroczysta a miecio poleci do pustej,m l o d e j dziuni,aby potwierdzić teorie czterdziechy:D Ale ale,ekstra.....się ujawniła na drugim topiku i juz nadaje :D Kotka-------+poczytaj topik o deficytowych mężczyznach po 40,to się dowieszś z kto tu troluje.Miecio to trol niestety :/

Tu chodzi o to, ze kiedyś był na kafe temat wolny facet po 40 towar deficytowy. Pisała tam pewna 40cha, ja i kilka innych osób. I pomarańczowy gośc wmawiał wszystkim, że stali bywalcy to ciągle jedna i ta sama osoba. ten pomarańczowy gość szprea po całej sieci, po innych forach i wmawia że owa 40cha to jakaś asterka na net kobiety, to ktoś tam na gazeta pl, ze ma ileś tam blogów itp. Nie wiem, może to jakiś stalker tej czterdziechy, odrzucony przez nią i teraz się mści. W każdym razie widzi tę czterdziechę w każdym użytkowniku sieci.

A ja nie pisałemze chcę odejść od Agaty bo ma 39 lat, tylko zastanawiam się nad odejściem, bo to JA NIE CZUJĘ się przez nią kochany. Czuję się odtrącony.