Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ślub sponsorowany

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich !!! Ostatnio przeglądając artykuły dotyczące wesela (sama planuje w przyszłym roku) natknęłam się na informacje o weselach sponsorowanych. Mianowicie młoda para, która nie miała wystarczającej ilości gotówki, aby zorganizować wesele marzeń, wysyłała maile do różnorodnych firm z prośbą o sponsoring w zamian za reklame i o dziwo, udało im się znależć dobroczyńców od wódki po fryzurę ślubną. Co o tym sądzicie ? Czy warto spróbować ? :) Pozdrawiam

Gość gość
Fajny pomysł! Czemu nie! Próbuj.

Gość gość
Kurcze, tak sobie myślę, że pare zł by w kieszeni zostało, gdyby znalazł się sponsor na alkohol i ciasto chociaż. Co prawda planuje wesele na 50 osób, ale z kasą krucho, więc każdy grosz na wagę złota....

Gość gość
mi byłoby wstyd uprawiać takie żebractwo

Gość gość
Myślę, że nie będzie to żebractwo, jeśli bedzie mozna dac cos w zamian- np. udostepnic miejsce na reklame

Gość gość
i gdzie ta reklama miałaby niby być? jako baner na sali, czy na sukni sobie przykleisz? jak cię nie stać na wesele, to zrób wystawny obiad dla najbliższych, a nie takie szopki

Gość gość
Jeżeli to nie rzucałoby się w oczy to może bym się zgodziła, ale nie jestem przekonana, jednak mam marzenie zrobić ślub i wesele na Cyprze tak jak tu jest to przedstawione byczefilmy.pl/slub-na-cyprze ekipa Bycze Filmy zorganizowała to bardzo profesjonalnie.

Gość gość
Jedzenie na weselu sponsoruje firma Stoperan. Życzymy smacznego.