Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odlotowakolorowa

włos siwieje dupa szaleje czyli jak tesciowie nie potrafia

Polecane posty

Gość odlotowakolorowa

się pogodzić ze swoim wiekiem. U nas teściowa ma 55 lat-lata bez stanika, nosi adidasy na obcasach, włosy zrobiła na Urewski wściekły czerwony... Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. Podajcie przykłady jak starszyzna w waszych rodzinach nie potrafi pogodzić się z upływającym czasem

Gość gość
nich nawet czuba na głowie se zrobi byle się do młodych nie wp*****lała:D

Gość gość
czas zawsze byl moim przyjacielem, nie zwracam uwagi na to ze ktos koniecznie chce zrobic z siebie idiote

Gość gość
jezuuu moja teściowa ma dosłownie "zwisy" i latem też latała bez stanika-nie wiedzieliśmy gdzie oczy podziać. Rozmiar stanika chyba F brrr

Gość gość
jak jej tak dobrze, to gdzie ty masz problem głupia babo?? Zluzuj i ciesz sie, ze tesciowa młoda wiekiem.

Gość gość
no moja teściowa ma 59 lat i nosi takie mini że szok..z przodu muzeum a z tyłu liceum :D do tego nosi taką za małą kurteczkę w kolorze wściekle pomarańczowym

Gość gość
Nie masz innych zajęć?. Pamiętniki o teściowej będziesz pisać? Żenada. Plotkara

Gość gość
a co do stanikow - wymysl cywilizacji zachodniej jakos nikomu nie przeszkadzaja afrykanskie murzynki z golym cycem do pasa .... mimo ze lataja bez stanika i bez bluzki

Gość gość
synowym nic nie pasuje- wredne suki!!!! ja tez latam bez stanika po chacie bo mi lżej:D

Gość jagodowapanienkazgdańska
młoda wiekiem? :D stare baby smiesznie wyglądają ubierając się w rzeczy dla młodzieży :-o

Gość gość
odezwały się stare raszple co to nie mają pojęcia o elegancji i dobrym guście :D nie rozumiecie że bieganie z pissdami i cycami na wierzchu jest niesmaczne?

Gość gość
ostatnio w knajpce mloda matka z niemowlakiem przystawila go do piersi - przykryla nawet cyc pielucha a wrzasku bylo tyle jakby co najmniej zaprowadzila wszystkie obecne tam przedszkolaki na lekcje zakladania prezerwatywy na czlonka

Gość gość
Zależy. Wiele kobiet wygląda młodo i ma taką figurę że niejedna malolata mogłaby zazdrościć. Moim skromnym zdaniem lepiej w mini wyglada zgrabna 50 niż upasiona 16.

Gość gość
no błagam cię... kobieta przed 60 w mini? litości..matka, babcia...

Gość gość
miałam taką w rodzinie , mini , cycki na wierzchu i gadanie ciągle o seksie.Obrzydliwe.No niestety starzejąca się pani z wścieklizna macicy jest obleśna.

Gość gość
ludzie,nie róbcie z 40 tek starych bab...mam 43 lata i córy wciskają mi na siłę swoje rurki...:D nie wyobrażam sobie mini ,że dupę widać,ale jakaś kopertówka przed kolano jak najbardziej-aha ,dzieci mam już dorosłe:D

Gość gość
ta wyżej. a umiesz przeczytać pierwszy post czy masz problem z tekstem pisanym?

Gość gość
to ładnie szybko nogi rozkładałaś że masz dzieci dorosłe:-o no jest się czym chwalić:-o

Gość gość
Glupie czarownice .Co to jest 50 lat ?

Gość gość
odopwiadalam 11.46,11.47 -proste ,czytaj wszystkie odpowiedzi a nie wyrwane z kontekstu...

Gość gość
kobieta w wieku 45 lat w mini jest jak najbardziej ok jesli ma zgrabne nogi. Bo w wieku 60 lat no to fakt, juz troche nie bardzo

Gość gość
To matka mojego faceta przykleja sobie tatuaze takie jakby perelki na ramiona w lato, przy czym bluzka na ramiaczka i dekolt do pepka ;) a babka przed 60 ... skora pomarszczona z racji wieku i nadużywania solarium. Nie fajnie to wygląda. Tak samo jak jej sztuczne pazury na pol metra i ostry wieczorowy makijaż dzień w dzień. No ale jej sprawa. Szkoda że nie wie że śmieją się jej za plecami nawet ekspedientki w sklepie.

Gość gość
pwenie sie wypowiadają spasione dwudziestki... też wciskacie sobie rurki, które wpijają się w każdą fałdę na d u p i e ? :) też to wygląda obleśnie

Gość gość
o kurde teściowe macie w wieku mojej mamy(56) - a ja mam dopiero lat 24 ;/ ile lat miały wasze matki jak Was rodziły 18 -20?

Gość gość
Pewnie , ze jest ! 20 lat temu ludzie byli bardziej odpowiedzialni I gotowi do samodzielnego zycia niz dzisiaj.. 23 letnia matka nikogo nie dziwila.. Dzis inflantywne 30 latki pytaja na kafe czy sa wciazy, bo same tego stwierdzic nie potrafia :D

Gość gość
ale wy kiedys tez bedzicie stare i co ? z dnia na dzien stwierdzicie ze to juz koniec ze spódnicą ? teraz trzeba nałożyć worek bo już czas ? hahahah Kobieta to kobieta ważne żeby ONA czuła się dobrze a nie ludzie naokoło. Nie podoba sie to nie patrz. I żeby nie było. Ja mam 23 lata

Gość gość
a żebyś wiedział(a) że jest czym-stara nie jestem,czasu dla siebie i męża mam w końcu pod dostatkiem i teraz jedynie mogę czekać na wnuki-nie wyobrażam siebie samej rodzącej w wieku 40 lat a dzieci mówiace mojemu dziecku - aaa to twoja babcia????

Gość gość
Nóż k***a jak ma 43 lata to chyba NORMALNE ze ma dzieci dorosłe !!!!

Gość gość
ja mam 23 i tez mam dziecko i co jestem wg was głupia czy co?... mam męża, a dziecko jest planowane. Nie mam zamiaru rodzic po 40stce

Gość gość
A ja znam babcie co ma około 70 i ubiera sie jak 15 latka ,trampki ,szorty dżinsowe , podkoszulki z napisami , ma tatuaż na ramieniu , włosy siwe i cienkie ale fajnie spięte do góry :))) ogólnie wyglad ok chociaż na pierwszy rzut oka szok.