Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odlotowakolorowa

włos siwieje dupa szaleje czyli jak tesciowie nie potrafia

Polecane posty

Gość gość
kiedy ma się nascie lat ,ten co ma 40 to zramolały dziadek,z każdym przybywającym rokiem życia weryfikujemy swoje poglądy ,niestety..

Gość gość
a no i zapomniałam dopisać o mojej cioci - kyznka dziadka wieku przed 80 chwilę - długi bujny rudy włos na głowie - za ramiona - figura to krótko mówiąc szprycha z tyłu - z przodu wiadać że już lipka, ale makijaż i permanentne brwi - czerwona szminka na ustach i oczywiście szpilka nie za wysoka tak z 5 cm max. Szał hehehe mówią na nią Mery Lu.

Gość gość
gość dziś 12.43 ile masz lat,żeby kogoś zwyzywać? jak siedzisz przed kompem i czujesz się bogiem to taka do przodu jesteś? no własnie podsumowałaś poziom swojej inteligencji... To była ironia , jakbyś nie zauważyła i jesli wiesz co to słowo znaczy :) No cóż nie kazdy jest orłem w myśleniu .

Gość gość
pamietajcie dzieci.. najdluzse jest pierwsze 20 lat.. a kazde nastepne jest juz coraz krotsze :classic_cool:

Gość MeryLuuu
a i jeszcze Wam napiszę coś o tej mojej cioci - pare lat temu zmarł jej partner wysoki dorodny Jugosłowianin, i po jakimś czasie ciocia zaczęła umawiać się na randki - opowiadała że raz się z jakimś emerytowanym generałem umówiła i była strasznie zdegustowana że nie chciał jej dowieść autobusem tylko na pieszo - w domyślę poczuła się jakby żałował na nią 2 zł na bilet - a na koniec dodała nie wiedział że ja mam tam jakaś kartę i nie płacę za bilety w komunikacji miejskiej - na koniec dodała że ze sknera spotykać się już nie bęzie :D

Gość gość
nawet ironicznie trzeba umieć pisać,niestety w twoim przypadku to był niewypał...

Gość gość
No jak ktoś ma zj****e poczucie humoru to nie zrozumie :)

Gość gość
oj, Chmielewska by z ciebie nie była...:(

Gość gość
No bo najlepiej sie pośmiać z czyjegoś stylu ubierania prawda?

Gość gość
Te stare lampucery, które nie potrafią się ubrać to oczywiście wasze teściowe, ciotki, dalekie kuzynki, prawda? - jasne :) Wasze matki i wy natomiast ubieracie się jak najbardziej stosownie do wieku, gustownie i w ogóle slicznie, prawda? buhaha haha właśnie wróciłam z miasta - widziałam :) :) :)

Gość gość
Chmielewska hahhah tez mi autorytet A właściwie czemuś sie mnie uczepiła? Juz sie nie śmiejesz ze swoich teściów ? A moze coś do ciebie dotarło ? Dla mnie jestes nikim .

Gość gość
A moze byscie sie swoimi doopami zajely ??? Polska zasciankowosc :O, obgadac kogos, wysmiac a najlepiej jeszcze za plecami :O Dla mnie moze sobie i irokeza na glowie postawic, nie moje kredki.... wolnoc Tomku :P Nie gapie sie na obce kobiert na ulicy i szczerze mowiac podziwiam te ktore potrafia zyc w zgodzi z sama saba i nie patrzc naopinie innych.... 1000 razy wole zadowolona z zycia i wyzwolona 60-tke w trampkach niz wiecznie niezadowolana z zycia matrone w "modnej i dostosowanej do wieku" kreacji ... Wystarczy odrobina dystansu i zycie od razu staje sie piekniejsze ... bez jadowitego szczekania ;) :D

Gość MeryLuuu
oj tam- dajcie sobie na wstrzymanie, nie ma co oceniać nikogo własną miarą! Nie ma jednej i słusznej drogi...

Gość gość
Niewypał to jest ten temat. Jak mozna wyśmiewać sie z kogos ze sie ubiera inaczej niz chcielibyście . Wieś to nie miejsce , wieś to stan umysłu

Gość gość
a co was obchodzi,jak ubiera sie wasza tesciowa,niech nosi co chce akurat mialam 2 tesciowe,ubieraly sie bardzo ladnie i elegancko,co z tego jak sie suki wp*****laly w moje malzenstwo,i zepsuly wiele w moich zwiazkach wole zeby moja tesciowa chodzila w rozowych trampkach,ale byla fajna ,normalna kobieta,ktora nie bedzie mnie traktowala jak "zlodziejke kochanego synusia" ,z ktora bym mogla wypic kawe i pogadac jak kobieta z kobieta,niz podziwiac jej stroje stosowne do wieku

Gość gość
jakbyś chciała wiedzieć to nie mam teściów,zmarli oboje zaraz po naszym ślubie i nie czepiam się ciebie tylko w takim tonie się wypowiadasz- a chmielewska pisze z duzą dawką ironii ,czego w twoich wpisach nie dostrzegłam..

a co to znaczy "pogodzić się z wiekiem"? Ubrać w wór pokutny, bo inaczej "nie wypada"? Ja mam prawie 40lat a moja ulubiona koszulka to taka z myszką micky, i jeśłi tylko moge to ją ubieram :) Niech każdy ubiera sie tak, jak mu pasuje i po temacie. Wolę radosną 55latkę z czerwonymi włosami niz jej równolatkę w szarosciach:)

Gość gość
i się dorwało gim g****o dorosłe 23 latki , które nie zrozumiały ,że temat był o kobietach w wieku 50-60.No ale takie inteligentne , bo dziecko już mają.Dziecko to małpa potrafi zrobić.

Gość gość
gość dziś jakbyś chciała wiedzieć to nie mam teściów,zmarli oboje zaraz po naszym ślubie i nie czepiam się ciebie tylko w takim tonie się wypowiadasz- a chmielewska pisze z duzą dawką ironii ,czego w twoich wpisach nie dostrzegłam.. Dziewczyno , po jednym moim poście wyrobilas sobie o mnie zdanie :) swietnie. Idź teraz czytaj dalej swoja chmielewska. Nie wyczuwasz ironii, trudno. Nie kazdy potrafi :D

Gość gość
to nie kwestia wieku, co dobrego gustu. Jest tylke samo fatalnie ubranych mlodych co starych. Moze z przewaga mlodych, bo z wiekiem czesto gust sie wyrabia.

Gość gość
Moda nie zna wieku i moda jest po to aby sie nia bawić , nie ma czegoś takiego jak ograniczenie wiekowe .

Gość gość
widzę,że to ty się mnie uczepiłaś i nie daje ci to spokoju,że ktoś cie może skrytykować i mieć inne zdanie-nie wiem co cie tak gryzie -okres masz ,żes taka wsciekła?

Gość gość
Mało w życiu widzialyscie ? Jedzcie do Tokyo na harajuku festival. Wasze teściowe przy tym to pikus .

Gość gość
Nie niejedna synowa 50-let.tesciowej moze torbę nosić. Figura super a synowa z tłustymi włosami i 20 kg nadwagi fujjjjj

Gość Mirek
Dnia 9.10.2014 o 14:11, Gość gość napisał:

to ładnie szybko nogi rozkładałaś że masz dzieci dorosłe:-o no jest się czym chwalić:-o

Moja teściowa prawie 50 ale tak mi podstawi nie jedna mogła młoda przy niej wysiada cyc jak dzwon życzę wszystkim 30 takiej kondycji i wyglądu ,lac można w środek ile tylko chcec. Pozdrawiam myślących .

Gość Kicia
Dnia 9.10.2014 o 13:53, Gość gość napisał:

synowym nic nie pasuje- wredne ...!!!! ja tez latam bez stanika po chacie bo mi lżej:D

Nie denerwuj się zobacz czy zięć nie zerka za tobą jak patrzy to podstaw ty będziesz czuła się młodo on się będzie czół jak młody kogut, ja swojemu podcięłam loty lazil za mną dreptał wkoncu pytam czy zdobędzie odrobine odwagi i wydusi z siebie co mu dolega ,a ty to widzisz ? Flaszkę na stół kiecke podniosłam powyżej kolan nie żałuje ani chwili !