Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odlotowakolorowa

włos siwieje dupa szaleje czyli jak tesciowie nie potrafia

Polecane posty

Gość gość
masz 23 lata i dziecko na świecie.. czyli co zawodówka i na utrzymaniu męża? nie no bardzo inteligentna buhahaha. Z klasą :D też będziesz latała przed 60 z cycami na wierzchu? no tak- na wsi tak się dowartościowują

Gość gość
nie wiem, ja nikogo nie obrażam ale w moim otoczeniu - średnio kobieta za mąż wychodzi w wieku około 26-27 lat a pierwsze dziecko rodzi w wieku około 28-29. Dlatego to dla mnie dziwne. Moja mama mnie urodziła 5 lat po ślubie w wieku 30 lat - wcześniej studiowała a po ślubie nie miała gdzie mieszkać - tzn rodzice mieszkali u dziadków więc warunków na dziecko nie było - dopiero rok 2 lata przed moim urodzeniem tata rozpoczął budowę domu... Więc mam raczej odpowiedzialnych rodziców, ale jak mówiłam nikogo nie obrażam i nie zamierzam, sypie czystymi faktami.

Gość gość
Mam 45 lat i nosze rurki innych nie zakładam bo wyglądam okropnie , mam długie chude nogi to mi pasuje . Nosze tez często mini ale tylko do grubych rajstop i kozaczkow . Bez przesady , kobiety w moim wieku jesli sa zadbane moga wszystko nosić . Często wyglądają lepiej niz niejedna 20.

Gość gość
A co ma klasa do dziecka ? Albo studia? Ty moze masz studia ale klasy nie widać

Gość gość
jeżeli babcia się dobrze czuje w trampkach i podkoszulkach ,to jak najbardziej jestem na TAK! dawniej babuleńki chodziły w chuścinach na głowachi z koszykiem jajek w ręce a teraz po prostu czasy sie zmieniły no i ludzie przykładają uwagi do zdania innych ludzi ale odrobina samokrytycyzmu nigdy nie zaszkodzi-zwłaszcza w kwestii ubioru...

Gość gość
NIE nie jestem ani ze wsi ani na utrzymaniu męża. Jestem po studiach. Mam licencjat i jestem na macierzyńskim (pracuje w zawodzie). W weekendy studiuje zaocznie i robię magistra. Więc żadnej zawodówki nie robiłam i nie jestem dziadówą. I co zdziwiona jesteś? Przykro mi tak jest.

Gość gość
moja teściowa też czuje się super w swoich różowych trampeczkach i szortach z cekniami a do tego kabaretki..... ludzie się oglądają...bo wygląda to śmiesznie

Gość gość
Moja teściowa i babcia są w jednym wieku, obie po 70tce, jedna kupuje chińskie ciuchy na bazarku i wygląda jak kościelna dewotka, druga w CH namiętnie kupuje wszystko co dzinsowe i młodzieżowe bluzki z dekoltem do pępka. No i co, mam je obie teraz krytykować? Raczej one obie mój styl krytykują ;)

Gość gość
12.25- po podstawówce jesteś,że jezdzisz po dziewczynie po studiach?ani cie nie wyzywa a po prostu pisze o sobie ,dziecku i rodzicach-lepiej daj se na wstrzymanie...

Gość gość
co do tej co mówi ze niby nie mam klasy to jeszcze dodam, że raczej to ty się dowartościować próbujesz obrażaniem mnie. Mam rodzinę i jestem szczęśliwa. A jak nie dorosłaś do macierzyństwa, albo nie masz z kim mieć dziecka (bo może tu leży twój problem) to juz nie moja sprawa :)

Gość gość
NO tak najważniejsze ze LUDZIE SIE OGLĄDAJĄ :)

Gość gość
To ja z 12.25 Oczywiście nie Zrozumiałas :) Klasy nie ma ta która wyjechała na dziewczynę która ma dziecko w wieku 23 lata ze rzekomo po zawodówce jest i ze jej gratuluje klasy czy cos tam Ta co to napisała pewnie ma studia ale nie ma klasy!

Gość gość
a co chciałabyś aby za twoiją matką się oglądali i z niej śmiali że wygląda jak stróż na otwarcie kanału?

Gość gość
mnie tam bardziej smiesza piecdziesieciolatkowie usilujacy sie na sile odmlodzic zeby pasowac do mlodych kochanek czy zon :D

Gość gość
będziemy w ich wieku to zobaczycie ze bedzie to samo

Gość gość
gość dziś masz 23 lata i dziecko na świecie.. czyli co zawodówka i na utrzymaniu męża? nie no bardzo inteligentna buhahaha. Z klasą też będziesz latała przed 60 z cycami na wierzchu? no tak- na wsi tak się dowartościowują To odpowiedz na ten post.:)

Gość odlotowakolorowa
i znowu kafeteryjne ynteligentki nie zrozumiały tematu..miało być smiesznie ale z tymi mundrościami tylko pod budkę z piwem

Gość gość
Zaścianek i tyle . Ludzie sie oglądają , ludzie sie śmieją tak to najważniejsze w życiu . Wszystko dla ludzi sie robi . Bieda umysłowa .

Gość gość
My z żoną mieliśmy po 20 lat gdy się pobieralismy.Mielismy 21 gdy urodziła się córka. W wieku 22 lat mieliśmy już swoje własne mieszkanie.W wieku 40 lat kupiliśmy dom dla siebie .Wczesniej kupilismy córce mieszkanie .Byliśmy dojrzalsi mając dwadzieścia lat niż dzisiejsi trzydziestoparolatkowie.Majac teraz pięćdziesiąt lat nie czujemy się jakimiś starcami .Mamy jeszcze dużo planów.

Gość gość
po prostu 23latka rozwinęła trochę temat,a reszta dowala ni z gruszki ni z pietruszki....

Gość gość
mialo bys smiesznie? :D a ty sie smiac wylacznie Z KOGOS potrafisz? smiej sie z siebie, bedziesz zawsze w dobrym humorze :classic_cool:

Gość gość
Dziewczyny nie wstyd wam ze macie takie zaściankowe poglądy?

Gość gość
Dokładnie. Chciałybyście mówić ludziom jak mają wyglądać. Nie wiem skąd myśl, że jak ty robisz coś tak i tak to inni muszą myśleć tak samo bo inaczej są wieśniakami, obora etc

Gość gość
Też wyszłam za mąż mając 20 lat,sama wszystkiego się dorabiałam,dom stawialismy własnymi rękami,z resztą kończymy go do dziś,doceniamy to,co wspólnie zrobilismy,teraz możemy pomagać troche dzieciom,ale bez przesady...niech dojdą sami do tego,do czego my doszlismy-a to jest fakt,ze dzisiejsi 30 latkowie (co poniektórzy)mają inteligencje ameby,trzymającej się kurczowo spódnicy mamusi...

Gość gość
A ty Autorko opowiedz nam o swoim stylu ubierania , moze i my cos pokomentujemy , posmiejemy sie a moze nawet zwyzywamy, chcesz?

Gość gość
to akurat nie sa zasciankowe poglady, to sa poglady wyrazajace mlodosc ... jak mialem 10 lat to mi sie wydawalo ze 50 to zramolala starosc jedna noga w grobie. Az zobaczylem dziarskiego staruszka na deskorolce (dobry byl skubany w te klocki, lepszy ode mnie) i zwatpilem w swoj punkt widzenia :classic_cool:

Gość gość
zawsze mi się wydawało że kobieta która jest matką jest już taka stateczna, musi mieć wszystko zorganizowane bo przecież dziecko musi iść spać , jeść mniej wiećej o stałych porach trzeba wszystkie dopilnować - generalnie musi być dobrze zorganizowana. Ja taka nie jestem mimo że mam te 24l i jestem z biologicznego punktu już na to gotowa,ale jak mi się czegoś robić nie chce to tego nie robię i tyle a z maleństwem to raczej nie ma że boli?. Ale w sumie jest wiele plusów wczesnego macieżyństwa tak sobie pomyślę że moja mama faktycznie miała koło 30 jak rodziła mnie ale jej siostry miały coś koło 21.

Gość gość
12.43 ile masz lat,żeby kogoś zwyzywać? jak siedzisz przed kompem i czujesz się bogiem to taka do przodu jesteś? no własnie podsumowałaś poziom swojej inteligencji...

Gość gość
Teraz to ludzie nie maja szacunku do starszych. Te młode pin/ dy mysla ze sa piękne i swiat lezy u ich stop, Same beda stare zanim sie obejza , czas szybko płynie :D