Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeOrade2014

Życiowy dylemat

Polecane posty

Gość proszeOrade2014

no więc tak,mam męża od roku, kocham go bardzo a on mnie ,w tamtym tygodniu poznałam na pewnym portalu mężczyznę, bardzo przystojny, normalnie ideał. Rozmawialiśmy przez tydzień po czym się z nim spotkałam, do niczego nie doszło chociaż on chciał ale powiedziałam mu nie bo mam męża. Po spotkaniu nadal piszemy ze sobą on chce się spotkać znowu , mówi ze jesteśmy specjalnymi przyjaciółmi, że jestem dla niego ważna,namawia mnie żebym poszła z nim do łóżka że tylko ze mną rozmawia na tym portalu, że tylko mnie chce itd więc postanowiłam to sprawdzić, założyłam nowy profil jako inna dziewczyna i zaczęłam pisać do niego, odpowiedział, później pisał ze chce się spotkać i pokochać się , a więc już wiem że kłamie i każdej takie bajeczki pisze, on też ma inny profil i też pisał z niego do mnie jako inny facet bo chciał sprawdzić czy umowie się z innym ale po piśmie wiedziałam że to on więc odpowiedziałam że nie ma szans bo mam męża. Jak wy byście się zachwali na moim miejscu ? kontynuować tą znajomość czy nie?

Gość gość
i ty sie jeszcze zastanawiasz ????????? rece opadaja

Gość proszeOrade2014
ja proszę o radę a nie o ocenianie mnie

kocham go bardzo a on mnie vs ,w tamtym tygodniu poznałam na pewnym portalu mężczyznę, bardzo przystojny, normalnie ideał. Rozmawialiśmy przez tydzień po czym się z nim spotkałam x hahahahahahahha

Gość proszeOrade2014
ja proszę o radę a nie o ocenianie mnie

Gość proszeOrade2014
to wy jesteście dziwni, spotkać się z kimś to nie znaczy że się odrazu zdradzi, nie potraficie człowiekowi doradzić tylko wyzywać , a sami nie jesteście lepsi

skoro kochasz męza i jestes od roku mężatką to po ci inny facet?:O z jakiegoś portalu jak mniemem randkowego?:O lubisz sobie komplikować życie? masz niską samoocenę?? Ten ciepły makaron na uszy widać mocno zadziałał. nikt ci rady nie da bo to twoje zycie i twoje wybory....ty bedziesz ponosic konsekwencje

Gość proszeOrade2014
nie mówię akurat o Tobie ale pewnie zaraz tu przyjdą świętoszki i będą, nie zdradzę mojego męża tylko chciałam się dowiedzieć co inni o tym myślą

Gość proszeOrade2014
sklonowana40 racja cały dzień go wyzywam w myślach a jak do mnie napisze do koniec;/

Gość gość
słabe prowo, a jeśli nie to po prostu jesteś żenująca. rok po ślubie i już szukasz wrażeń w sieci. żałosna jesteś. takie jest moje zdanie, a o zdanie właśnie pytałaś.

ja ci jedno poradze...psycholog by dzwignąc wlasną samoocenę. W innym przypadku bedzie cię ciągać na boki az w koncu związek twój legnie w gruzach. Takich makaroniarzy wszedzie na pęczki i jak widac nadal trafiają na podatny grunt by tylko pociupciać chętne :O

Gość proszeOrade2014
nie szukam wrażeń, gdybym chciała szukać to bym szukała w życiu realnym a nie w necie, gadałam poprostu z innymi ludzmi i on sie trafił

Gość zawsze szczery
i on sie trafił x tylko chciałam się dowiedzieć co inni o tym myślą x mysla o czym? o tym, ze rok po slubie szukasz wirtualnych znajomosci? a co ty o tym myslisz? :-)

Gość proszeOrade2014
jak napisałam że chciałam tylko porozmawiać z ludzmi i nie szukam takich znajomosci bo z dziewczynami tez gadam

to powiedz autorko, co bys napisala, gdyby to ktos inny zalozyl ten temat? :-) najlepszy jest sam tytul "zyciowy dylemat" a sprecyzuj jeszcze na czym polega ten dylemat? "czy kontynuowac znajomosc z klamca, ktory chce mnie bzyknac?" :-)

Gość proszeOrade2014
jak widzę co on odpisuje na to drugie konto to mam ochotę mu dać w morde

Gość proszeOrade2014
Bardziej mi zależy na znajomości z nim żeby z kimś pogadać niż na samym bzykaniu bo z mężem mi dobrze

czemu mu nie powiesz że jest kłamcą? że wiesz że kazdej pisze to samo? Po co z nim kontynuujesz znajomosc jak widzisz jaki jest?

Gość proszeOrade2014
a może się umowic z nim jako ta druga , isc tam i zobaczyc jak robi z siebie idiote? czy mu o tym powiedziec przez portal

ale zostawisz męzowi informacje gdzie idziesz? no wiesz bo nie wiadomo jak ten żigolo sie zachowa:O jakby mu palma odbiła żeby mąz wiedział gdzie cię szukać:O

Gość proszeOrade2014
pójdę tam z koleżanką bo chcę zobaczyć jego minę ,i znowu pisze do mnie z innego konta

Gość gość
Moja rada: wizyta u psychiatry. Rada nr 2: zostaw swojego męża i nie nazywaj się "żoną" bo nie zasługujesz na to miano.

Gość gość
współczuję Twojemu mężowi, pewnie nawet nie wie jaką dzifkę ma w domu

Gość proszeOrade2014
wy jesteście co niektórzy ku.. nienormalni, a czy ja go zdradziłam że nazywacie mnie d****a? napewno sama dajesz na lewo i prawo masz kompleksy i tu przychodzisz się wyżywać

Gość proszeOrade2014
napisałam że się z nim spotkałam ale do niczego nie doszło chociaż mnie namawiał, gdybym była dziwką jak mnie nazywacie to bym mu dała d**y i nie pytałabym nikogo o nic